Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balik meraginin boylesi
7/8/2009 saat 00:30 Imaret limani
Paragatlari atmak icin limandayim.Kimseler yok,sadece bir kamyonetin arkasindan, genc bir delikanli bazi posetler ve kamislar elinde,bir bisiklet indirmeye calisiyor.Delikanli bisikleti indirdiginde ,kamyonet uzaklasiyor.Tekneme paragatlarla giderken,delikanlida limanin burun kayalarina gidiyordu.Ayni istikamete gittigimizden,aramizda bir konusma gecti.Sizlere aynen aktariyorum.
Delikanli:Abi,paragat mi atacaksin?
Faruk:Evet ,ya sen?
Delikanli:Ben olta atacagim,sabah ta at -cek yaparim.Dun sabah at-cek`te guzel bir levrek aldim.
Faruk:Yemlide ne yapiyorsun?
Delikanli:3-4 mirmir aliyorum
Faruk:himm!!Gece at-cek denedin mi?
Delikanli:Hayir abi,sahtem taslara takar diye korkuyorum,8 evro yapiyor.
Faruk:Peki,bu bisiklet ne?
Delikanli:Abi onunla eve gidecegim
Faruk:Sen neredensin?
Delikanli:Gumulcine`den
Faruk:Yani sen sabaha kadar olta ,gundogdugunda at-cek ve devaminda 27 km bisikletle Gumulcine`ye gideceksin!!!
Delikanli:Evet abi,hem spor oluyor,bunu ben cok defa yapiyorum.
Alkis Alkis Alkis

NOT:Sabah,oglum ile paragatlari topladik.saat 07:30 teknemizi bagladik...delikanliyi limanda at-cek yaparken biraktik.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Biraz kendime benzettim diyeceğim ama benim km az sanırım 6 km falan ve saat 05:00 te evden çıkıyorum , ne diyelim azmine hayran kaldım delikanlının bu arada bir arkadaşın imzasında yazdığı üzere ;

" Balıkçılık doktoru olmayan bir hastalıktır"

Smile Smile Smile
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
uzman42 yazdı:Biraz kendime benzettim diyeceğim ama benim km az sanırım 6 km falan ve saat 05:00 te evden çıkıyorum , ne diyelim azmine hayran kaldım delikanlının bu arada bir arkadaşın imzasında yazdığı üzere ;

" Balıkçılık doktoru olmayan bir hastalıktır"

Smile Smile Smile
Ismail seninde masallahin var,ne diyebilirim kiAlkisAlkisAlkis
Bul
vaybe Hi 27 km Az değil valla.Arkadaşı burdan tebrik ediyorumAlkis Keşke onu da aramızda görebilseydik.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Delikanlıdaki azme bakAlkisAlkisbirde bana,sabah uykusundan feragat edipde şu levreğe takılamadım bi türlüSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
İlacı ve doktoru olmayan bir hastalık dedikleri işte bu.Hepimize o hastalıktan biraz biraz bulaşmış durumda.Kimi arkadaşlarımız 400-500 km yol katedip avlağına ulaşabiliyor,kimi dostlarımız 600-700 km.leri aşıp organizasyona;diğer hastalarla tanışmaya gidiyor.........Smile Faruk kaptan sen de kendini bu örneklerin dışında sanma.Akşamdan takımları ser..gün doğmadan topla ve dükkanı açmaya yetiş..Alkis
Örnekler çoook..
Bul
Lakerda yazdı:İlacı ve doktoru olmayan bir hastalık dedikleri işte bu.Hepimize o hastalıktan biraz biraz bulaşmış durumda.Kimi arkadaşlarımız 400-500 km yol katedip avlağına ulaşabiliyor,kimi dostlarımız 600-700 km.leri aşıp organizasyona;diğer hastalarla tanışmaya gidiyor.........Smile Faruk kaptan sen de kendini bu örneklerin dışında sanma.Akşamdan takımları ser..gün doğmadan topla ve dükkanı açmaya yetiş..Alkis
Örnekler çoook..
Abi vallahi tespitin cok dogruSeerf
hakikaten simdi yazdigini okuduktan sonra bir dusundum de,bazi arkadaslarin yaptiklari km.ler....benim kosturmam..herkezin degisik sekilde balikcilik icin yaptiklari..
dedigin gibi degisik sekilde hepimizin fedakarliklari var
Bul
Keşke tüm hastalıklar da böyle olsa..GulumseSeerf
Bul
Lakerda yazdı:Keşke tüm hastalıklar da böyle olsa..GulumseSeerf
AlkisAlkisAlkis
cok dogru
Bul
teşekkürler faruk genc arkadaşımızın azmine hayran kaldım gerçi mehmet abim detaylı bilgiyi vermiş katılıyorum rast gele...AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Survivor da ne kadar çok balık var kurusogan 6 1,953 29-04-2013, 13:15
Son Yorum: polat_can
  Kurnaz balık 34lonely 9 1,716 29-10-2012, 21:04
Son Yorum: maxtar
  Balık yakalamanın kolayını bulmuş AmatörBalıkcı19 11 2,146 08-06-2012, 09:34
Son Yorum: orhanekmekci
  Karda Balık Izgara ufuktan26 35 4,409 24-02-2012, 14:55
Son Yorum: ANKARALI3506
  İstanbul kıyılarında kepçe ile balık avı! maxtar 11 2,621 31-01-2012, 09:19