07-08-2009, 20:01
(Son Düzenleme: 08-08-2009, 00:08, Düzenleyen: Albatros-gr.)
7/8/2009 saat 00:30 Imaret limani
Paragatlari atmak icin limandayim.Kimseler yok,sadece bir kamyonetin arkasindan, genc bir delikanli bazi posetler ve kamislar elinde,bir bisiklet indirmeye calisiyor.Delikanli bisikleti indirdiginde ,kamyonet uzaklasiyor.Tekneme paragatlarla giderken,delikanlida limanin burun kayalarina gidiyordu.Ayni istikamete gittigimizden,aramizda bir konusma gecti.Sizlere aynen aktariyorum.
Delikanli:Abi,paragat mi atacaksin?
Faruk:Evet ,ya sen?
Delikanli:Ben olta atacagim,sabah ta at -cek yaparim.Dun sabah at-cek`te guzel bir levrek aldim.
Faruk:Yemlide ne yapiyorsun?
Delikanli:3-4 mirmir aliyorum
Faruk:himm!!Gece at-cek denedin mi?
Delikanli:Hayir abi,sahtem taslara takar diye korkuyorum,8 evro yapiyor.
Faruk:Peki,bu bisiklet ne?
Delikanli:Abi onunla eve gidecegim
Faruk:Sen neredensin?
Delikanli:Gumulcine`den
Faruk:Yani sen sabaha kadar olta ,gundogdugunda at-cek ve devaminda 27 km bisikletle Gumulcine`ye gideceksin!!!
Delikanli:Evet abi,hem spor oluyor,bunu ben cok defa yapiyorum.

NOT:Sabah,oglum ile paragatlari topladik.saat 07:30 teknemizi bagladik...delikanliyi limanda at-cek yaparken biraktik.
Paragatlari atmak icin limandayim.Kimseler yok,sadece bir kamyonetin arkasindan, genc bir delikanli bazi posetler ve kamislar elinde,bir bisiklet indirmeye calisiyor.Delikanli bisikleti indirdiginde ,kamyonet uzaklasiyor.Tekneme paragatlarla giderken,delikanlida limanin burun kayalarina gidiyordu.Ayni istikamete gittigimizden,aramizda bir konusma gecti.Sizlere aynen aktariyorum.
Delikanli:Abi,paragat mi atacaksin?
Faruk:Evet ,ya sen?
Delikanli:Ben olta atacagim,sabah ta at -cek yaparim.Dun sabah at-cek`te guzel bir levrek aldim.
Faruk:Yemlide ne yapiyorsun?
Delikanli:3-4 mirmir aliyorum
Faruk:himm!!Gece at-cek denedin mi?
Delikanli:Hayir abi,sahtem taslara takar diye korkuyorum,8 evro yapiyor.
Faruk:Peki,bu bisiklet ne?
Delikanli:Abi onunla eve gidecegim
Faruk:Sen neredensin?
Delikanli:Gumulcine`den
Faruk:Yani sen sabaha kadar olta ,gundogdugunda at-cek ve devaminda 27 km bisikletle Gumulcine`ye gideceksin!!!
Delikanli:Evet abi,hem spor oluyor,bunu ben cok defa yapiyorum.

NOT:Sabah,oglum ile paragatlari topladik.saat 07:30 teknemizi bagladik...delikanliyi limanda at-cek yaparken biraktik.