Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ahmet abi senin acında değişiklik olmuş güzelde yayın almışsınız afiyet olsun rast gele...

Yorumları: 25,969
Konuları: 290
09-08-2009, 01:56
(Son Düzenleme: 09-08-2009, 10:55, Düzenleyen: Albatros-gr.)
vay Ahmet abi supersin

afiyet olsun..
hele o son foto kurban bayrami gibi

olta atip beklemek te guzel abi,yap kahveni veya cayini,ac radyonu,keyfini cikar...
guzel bir degisik av olmus...
rastgele
Yorumları: 20,389
Ahmet abicim sen nasıl olsa o iştende zevk alacak bir şey çıkartmışsındır.
Yayın iyiymiş Maşallah.
Afiyet olsun.Sağlıklar.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
yav abi adamı delirtmeye uğraşıyon valla.15 dk tamam ..biz kalıyoz 3 gün tık yok.. yem ne kullandın olta nasıldı askıdanmı makaralı?mera neresi akarmı gölmü?şu kvokun resmi nerde niye kvoku kullanırken videoya almadın vs. vs. balık çok güzel ahmet abi afiyet olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
bucalıfikret yazdı:ahmet abi senin acında değişiklik olmuş güzelde yayın almışsınız afiyet olsun rast gele...

Sağolasın Fikretçim...Dediğin gibi....Değişiklilik oldu....Selamlar...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tebrikler Ahmet bey,yayın güzelmiş tabi yayın balığının hatırınını en iyi şekilde soracaksınızdır.Bereketli afiyet olsun

Bornova - izmir
Albatros-gr yazdı:vay Ahmet abi supersin
afiyet olsun..
hele o son foto kuraban bayrami gibi
olta atip beklemek te guzel abi,yap kahveni veya cayini,ac radyonu,keyfini cikar...
guzel bir degisik av olmus...
rastgele
Sevgili Faruk....
İkimizin av anlayışı farklı anladığım kadarı ile...Ben balıkta asla tek kelime konuşmam...Ses çıkarmam...Hatta yürümem bile....Kimse de benim yanıma hızlı adımlar ile ve konuşarak gelemez...Kahve çay gibi şeyler orada kullanmam...Beni bırak ,başkasının bile radyo açtığı yerde ben durmam..Ben sadece balık tutmaya giderim...
Senin dediklerini yapmak için biz pikniğe gidiyoruz..O zaman her şey serbest..Mesela bugün yayın yemeye gideceğiz..Gör sen gürültüyü....
Selamlar...
Yorumları: 25,969
aygroup yazdı:Sevgili Faruk....
İkimizin av anlayışı farklı anladığım kadarı ile...Ben balıkta asla tek kelime konuşmam...Ses çıkarmam...Hatta yürümem bile....Kimse de benim yanıma hızlı adımlar ile ve konuşarak gelemez...Kahve çay gibi şeyler orada kullanmam...Beni bırak ,başkasının bile radyo açtığı yerde ben durmam..Ben sadece balık tutmaya giderim...
Senin dediklerini yapmak için biz pikniğe gidiyoruz..O zaman her şey serbest..Mesela bugün yayın yemeye gideceğiz..Gör sen gürültüyü....
Selamlar...
anladim abi....balikcilik yaparken kesinlikle senin yaptigin dogru..her seyinle kendini baliga veriyorsun...
ben senin bu anlattiklarini paragatta yapiyorum...yani olayi butun ciddiyetiyle uyguluyorum..
buradan ne netice cikiyor..
demekki herkes en sevdigi av seklini yaparken,butunuyle kendini oraya veriyor....

saygilar
araphüso26 yazdı:yav abi adamı delirtmeye uğraşıyon valla.15 dk tamam ..biz kalıyoz 3 gün tık yok.. yem ne kullandın olta nasıldı askıdanmı makaralı?mera neresi akarmı gölmü?şu kvokun resmi nerde niye kvoku kullanırken videoya almadın vs. vs. balık çok güzel ahmet abi afiyet olsun
Haklısın Hüsocum...
Özür dilerim...Hemen açıklayayım...Kvok kullanılmak istendiği gün mutlaka yem olarak kurbağa kullanılmalıdır....Başka yem ile kvok düşünülemez....
Mera bir göldü...Fazla büyük olmayan bir göl...Bulabilirsem gölün resmini hemen göndereyim...
Olta ,o gün yayın üstte olduğu için mutlaka şamandralı olması gerekiyordu.Biliyorsun yayın bazen üstte gezer bazen altta..O gün üstte gezeceği gündü...

Şimdi neden diyeceksin..Fırça yemeden ben anlatayım.Hava kuzeyden rüzgarlı ,mehtap dolunay veya yakın durumda ,Ağustos ayında ve ayçiçekleri kurumaya başladığında (zaman tayini için) hele hele Ağustosun başı ise (bu da daha önce yakalanan yayınların ne şartlarda tutulduğunu arşivleyen benim kayıtlarımdan alınıyor) yayın yukarıda avlanıyor demektir..
Bu şartlarda kısa köstekli ve şamandralı bir olta ile kvok yardımı ile hemen yakalanıyor.
Kvok videosu senin bir işine yaramaz.Asıl önemli olan hareket videoda görülmez...Ben sana bu hareketi anlatmanın bir yolunu bulacağım...Şu yoğunluğum bir azalsın..
Selamlar...