Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gundogusu avi bozdu
Imaret limani:
Saat 19:00...Adnan ile benim teknede bulustuk,ufak bir hazirliktan sonra hemen saat 19:30 gibi sirtiye basladik.Ilk bir yazili hanos cikti.Pek sirtiden umidimiz yoktu.Kahvelerimizi yudumlayipKahve,muhabbet yapiyorduk ki,bir ara benim sirti tahtasi havalandiHi. Bir sinagrit,hemen tekneye aldik.Biraz sonra yine benim sirtide bu sefer biraz daha ufak boy bir sinagrit daha.Ohyandan..daha fazla sirtiye devam edemezdik,cunku olta saatimiz gelmisti.
Saat 20:45...Capamizi atmis,oltaya baslamistik.Ispariler yemlerimizi temizliyordu.RolleyesBir ara bende ufak bir karagoz cikti.Devaminda Adnan,bir ispari ve bir ahtapotu beraber cekti.Az sonra bende bir mercan.Isparilerin yani sira bir-iki balikta geliyor diye muhabbetini yaparken Adnan eskinayi tekneye attiOhyandan.Tamam dedik balik basliyor,senmisin oyle diyen.Saat 22;00 de cikan gundogusu gittikce kuvvetlesti,deniz dalga kaldirdiHi.Dalgalrin icinde saat 23:00e kadar bekledik,artik yorulmustuk...Capayi kaldirip,limana ciktik.
YEM:Canli maun(ufak)
BALIKLAR:2 sinagrit,1 eskina,1 ahtapot,1 mercan,1 karagoz(ufak)cok ispari
HAVA:Hafif lodos,devaminda kuvvetli gundogusu
NOT:Bizim burada gundogusu denizleri acaip bir sekilde bozar,dalga kaldirir,ve ilginctir baligin vurmasi cok defa durur.

Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ileSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Balıklar çok güzel.Zaten her seferinde değişik değişik güzel balıklar tutuyorsunuz .
Size hayran olmamak elde değil.afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Sinarit, ahtapot, eşkina, mercan derken ortaya karışık bir av olmuş Faruk abi, ellerinize sağlıkAlkis
Rüzgar avı sonlandırmış ama keyfinizi yapıp tavalıklarınızı almışsınız.
Bol balıklı keyifli avların devamını dilerim.
Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Faruk,bugün sırtıya fazla zaman ayıramamışsınız lakin gelen sınağritte hesaplıymışSeerfbalık az olsada tavayı dolduracak cinsden.Adnanında ellerine sağlık,selamlar.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
faruk abi her seferinde güzel ve değişik balıklar alıyorsun gıpta ediyorum
AlkisAlkisAlkis
Dalış Eğitmeni
Bul
tahsinmersin yazdı:Balıklar çok güzel.Zaten her seferinde değişik değişik güzel balıklar tutuyorsunuz .
Size hayran olmamak elde değil.afiyetler olsun.
tesekkurler Tahsin.....iltifatiniz icin ayria tesekkur ederim..sizlerede rastgele
kasap100 yazdı:Sinarit, ahtapot, eşkina, mercan derken ortaya karışık bir av olmuş Faruk abi, ellerinize sağlıkAlkis
Rüzgar avı sonlandırmış ama keyfinizi yapıp tavalıklarınızı almışsınız.
Bol balıklı keyifli avların devamını dilerim.
Afiyet olsun, rastgele...AlkisSeerf
Tesekkurler Bahadir...av cok guzel basladi,deniz guzel,bir-iki balik sirtide,yemlide de sonradan balik cikmaya basladi..fakat gundogusu hic olmazsa bir saat daha gec ciksaydi..neyse bir saat erkende cikabilirdi..
kismetimiz bu kadarmis..sizlerede rastgele
orhanekmekci yazdı:Faruk,bugün sırtıya fazla zaman ayıramamışsınız lakin gelen sınağritte hesaplıymışSeerfbalık az olsada tavayı dolduracak cinsden.Adnanında ellerine sağlık,selamlar.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Orhan abi,senin icine mi dogdu,oglen bana sirtiye az saat ayiriyorsunuz diye yazdin,
inan ilk sinagriti aldigimda ve hemen arkasindan digeri geldiginde senin o yoklamada yazdigin cevap aklima geldi..
ilk sinagitin boyu bizim burada sirtide cikan sinagrit boylari ile kiyas edersek iyi sayilir.

tesekkurler sizlerede rastgele
Bul
HIDIR yazdı:faruk abi her seferinde güzel ve değişik balıklar alıyorsun gıpta ediyorum
AlkisAlkisAlkis
sagolsain Hidir....tesekkur ederim..
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:sagolsain Hidir....tesekkur ederim..
sizlerede rastgeleSeerf
bizim buralarda mezgit ve izmarit(yeni başladı) pek bir şey yok
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:bizim buralarda mezgit ve izmarit(yeni başladı) pek bir şey yok
Hidir hic yoktan iyidir..
cok ilginc bir sey..mezgit bizim buralarda hic yok..
sadece bizim teknelerle gidemedigimiz 100-150m gibi derinliklerde var
Bul
Albatros-gr yazdı:Hidir hic yoktan iyidir..
cok ilginc bir sey..mezgit bizim buralarda hic yok..
sadece bizim teknelerle gidemedigimiz 100-150m gibi derinliklerde var
çok ilginç 7-8 kulaçta mezgit 5 kulaçaltı izmarit yapıyor sizin oralara göre çok enterasan geldi
Dalış Eğitmeni
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi