12-08-2009, 00:35
Imaret limani:
Saat 19:00...Adnan ile benim teknede bulustuk,ufak bir hazirliktan sonra hemen saat 19:30 gibi sirtiye basladik.Ilk bir yazili hanos cikti.Pek sirtiden umidimiz yoktu.Kahvelerimizi yudumlayip
,muhabbet yapiyorduk ki,bir ara benim sirti tahtasi havalandi
. Bir sinagrit,hemen tekneye aldik.Biraz sonra yine benim sirtide bu sefer biraz daha ufak boy bir sinagrit daha.
..daha fazla sirtiye devam edemezdik,cunku olta saatimiz gelmisti.
Saat 20:45...Capamizi atmis,oltaya baslamistik.Ispariler yemlerimizi temizliyordu.
Bir ara bende ufak bir karagoz cikti.Devaminda Adnan,bir ispari ve bir ahtapotu beraber cekti.Az sonra bende bir mercan.Isparilerin yani sira bir-iki balikta geliyor diye muhabbetini yaparken Adnan eskinayi tekneye atti
.Tamam dedik balik basliyor,senmisin oyle diyen.Saat 22;00 de cikan gundogusu gittikce kuvvetlesti,deniz dalga kaldirdi
.Dalgalrin icinde saat 23:00e kadar bekledik,artik yorulmustuk...Capayi kaldirip,limana ciktik.
YEM:Canli maun(ufak)
BALIKLAR:2 sinagrit,1 eskina,1 ahtapot,1 mercan,1 karagoz(ufak)cok ispari
HAVA:Hafif lodos,devaminda kuvvetli gundogusu
NOT:Bizim burada gundogusu denizleri acaip bir sekilde bozar,dalga kaldirir,ve ilginctir baligin vurmasi cok defa durur.
Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ile
Saat 19:00...Adnan ile benim teknede bulustuk,ufak bir hazirliktan sonra hemen saat 19:30 gibi sirtiye basladik.Ilk bir yazili hanos cikti.Pek sirtiden umidimiz yoktu.Kahvelerimizi yudumlayip

Saat 20:45...Capamizi atmis,oltaya baslamistik.Ispariler yemlerimizi temizliyordu.

YEM:Canli maun(ufak)
BALIKLAR:2 sinagrit,1 eskina,1 ahtapot,1 mercan,1 karagoz(ufak)cok ispari
HAVA:Hafif lodos,devaminda kuvvetli gundogusu
NOT:Bizim burada gundogusu denizleri acaip bir sekilde bozar,dalga kaldirir,ve ilginctir baligin vurmasi cok defa durur.
Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ile