Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
u_boy (ümit) ziyaret
selam arkadaşlar bugün yycolak (yalçın) arkadaşla u_boy (ümit) arkadaşımızı ziyaret ettik bizi çok iyi ağırladı sağolsun buradan tekrar teşekkür ediyorum üstüne basarak söylüyorum siteye iyiki üye olmuşum bukadar sıcak kanlı arkadaşlarla tanışma fırsatını yakaladığım için iyiki varsınız AlkisAlkisAlkis

şahin tepesinden İZMİR resimleri.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bende bekliyorum fikret abi kıskandım GulumseSmileSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bende bekliyorum fikret abi kıskandım GulumseSmileSeerf

yalçına söyledim ist çıkarması yapalım diye yakında olabilir.Alkis
Bul
Fikret reis bakıyorumda boş durmuyorsunuz ziyaretler hızlı şehir dışı ziyaretleri ne zaman başlıyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Fikret reis bakıyorumda boş durmuyorsunuz ziyaretler hızlı şehir dışı ziyaretleri ne zaman başlıyor..

uzunum teşekkürler izmir ziyaretleri devam ALLAH nasip ederse şehir ziyaretlerini'de org larda tamamlarız.AlkisSeerf
Bul
İzmir üçlüsü birarda, gene güzel bir buluşma olmuş Fikret abiAlkis
Güzel İzmir fotoğraflarıyla da süslemişsiniz.
Bornova'ya da bekliyorum en kısa zamandaWink
TebriklerAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ohh ne guzel valla gezın bakalım...
fıkret abı ben ızıne cıkıyorum haftaya haberın olsun..artık bırgun balıga kacarız degılmı Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
oo izmirin gezginleri belli oldu ekmekçi de olması lazım ekipte Alkis burayada beklerim ben geldim sıramı savdım Siyirdim güzel görüntüler stad neresi
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:oo izmirin gezginleri belli oldu ekmekçi de olması lazım ekipte Alkis burayada beklerim ben geldim sıramı savdım Siyirdim güzel görüntüler stad neresi

tatarım nasipse olur yalova org yapın yada büyük bir org olabilir. ATATÜRK stadı
Bul
Gençler bakıyomda yerinizde duramıyonuzAlkisHappySeerfÜmit mısafirperverliğin için teşekkürlerAlkis
Fiko foto mak.zumu iyiymiş şahin tepesinden İzmir bir başka güzelmişGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kasap100 ve fısh or die ziyaret bucalıfikret 50 6,122 22-08-2009, 13:06
Son Yorum: u_boy

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi