Herkese selamlar,
Uzun zamandan beri siteyi takip ediyordum ama uye olmak bir turlu firsat olmamisti. Az once Faruk Abi (albatros-gr) geldi, eger bugun de uye olmazsan kulaklarini cekerim dedi .
Burasi bambaska bir aile, hele son zamanlarda uyelerin birbirlerine ziyaret fotograflarini gorunce daha da sicak bir ortam olusmaya basladi. bu aile sicakliginin daha da artmasi dileklerimle.
Herkese bol avlar.
Serkan.
Hosbulduk Fevzi, saol. Valla en kisa zamanda bir fotograf makinesi almam gerek , naxos-5, mariner8 gibi ve faruk abi gibi avlari fotograflayip rapor yazmam icin. Hergun sabah gelince siteyi acip bakiyorum, Faruk Abinin raporlari muhtesem , balik olmasa bile en azindan bende o balikciligi yasamis gibi hissediyorum.
cranium yazdı:Herkese selamlar,
Uzun zamandan beri siteyi takip ediyordum ama uye olmak bir turlu firsat olmamisti. Az once Faruk Abi (albatros-gr) geldi, eger bugun de uye olmazsan kulaklarini cekerim dedi .
Burasi bambaska bir aile, hele son zamanlarda uyelerin birbirlerine ziyaret fotograflarini gorunce daha da sicak bir ortam olusmaya basladi. bu aile sicakliginin daha da artmasi dileklerimle.
Herkese bol avlar.
Serkan.
serkan aramıza ve ailemize hoşgeldin faruk abinin dediği yoldan git serkanım raporlarını bekliyoruz .