Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kara avımız...
Değerli Arkadaşlar...

Bu gün kara avı için sezon açılmış bulunmaktadır..Bu gün ,bütün yıl boyunca emek verip yetiştirdiğimiz köpeklerimizin imtihan günü olduğundan büyük bir heyecan ile sabahın köründe meraya çıktık.

Çok güzel bir sezon başlangıcı oldu...Köpeklerimiz istediklerimizin fazlasını verdiler..Emeklerimizin karşılığını aldığımız için çok mutlu olduk..

Gönderdiğim resim bu gün çıktığımız avda köpeğimin ,avın yerini göstererek yerinden kaldırmak için benden komut beklediği ,ferma pozisyonu denilen andır.

Konu ,forumun formatında ,hobi boyutunda kalması gerektiğinden fazla uzatmıyorum.Bıldırcınları bostan patlıcanının içinde pişirmeyi düşünüyorum...

Tüm avcı arkadaşlara kazasız belasız bir sezon diliyor ve rastgele diyorum...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hayırlı sezonlar ahmet abi avcılık güzel bir hobi güzel bir spor 30 yaşıma kadar meraklısıydım sonrasında birden soğudum tüfeği temizledim kaldırdım şimdi bazen ereglide dere boyu gidip spor olsun diye yürüyoruz amaç hayvana atmak değil maksat spor olsun Gulumsesonrada evin önüne gelip hedef atışları yapıyoruz.sanıyorum kara avı bana göre değil Gulumsekazasız belasız hayırlı sezonlar.Gulumse
Bul
bu arada ilgisini çeken olursa maslak av ın sahibi süleyman abi aslında kara avcısıdır yanındayken köpekleri var devamlı ararlar köpekleri çok sever ve köpeğe saygılıdır üretimde yapıyor galiba,pek anlamam ama anladığım buGulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:hayırlı sezonlar ahmet abi avcılık güzel bir hobi güzel bir spor 30 yaşıma kadar meraklısıydım sonrasında birden soğudum tüfeği temizledim kaldırdım şimdi bazen ereglide dere boyu gidip spor olsun diye yürüyoruz amaç hayvana atmak değil maksat spor olsun Gulumsesonrada evin önüne gelip hedef atışları yapıyoruz.sanıyorum kara avı bana göre değil Gulumsekazasız belasız hayırlı sezonlar.Gulumse

Çok haklısın Nihat...

Amaç hayvan vurmaktan çok spor olmalı...Ama günümüzde herhangi bir hormonal işlem görme ihtimali bulunmayan ,tek güvenebileceğimiz et ,av hayvanlarının etleri...Yiyecek maddesi olarak benim birinci tecihim..

Bu fikir doğrultusunda yemeyeceğin hayvana atış yapmak dahi bana çok ters geliyor.Yani postu veya başka trofesi için hayvan vurulmamalı..

İyi dileklerine teşekkürler...
Bul
Hayırlı uğurlu olsun Ahmet abi.Kazasız belasız nice güzel avlara..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
u_boy yazdı:Hayırlı uğurlu olsun Ahmet abi.Kazasız belasız nice güzel avlara..

Teşekkürler Ümit...
Bul
Sezon hayırlı olsun Ahmet bey..
Bul
ahmet abi sezonun hayırlı avlara nasip etsin
dediğine katılıyorun trofe avı için avı vurmamak lazım yediğin ayvanı vuraçaksın
rast gele ...AlkisSeerfAlkisSeerf
Bul
Sezon hayırlı olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Hayırlı olsun,kazasız belasız bol avlar dilerim.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi