Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
resim herşeyi anlatıyor
selam arkadaşlar elime geçen bir imsakiyede resim gördüm çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim

bu fotoğraf 1994'de SUDAN' daki kıtlık sırasında çekildi çocuk emekleyerek 1 km. ötedeki birleşmiş milletler yemek kampına gitmeye çalışıyor
arkasındaki akbaba'çocuğun ölmesini bekliyor
bu fotoğrafı çekerek PULİTZER ÖDÜLÜNÜ alan kevin CARTER 3 ay sonra deprasyona giriyor ve intihar ediyor
ve biz;
kendimizi. işimizi. aşımızı beğenmiyoruz; şükretmiyoruz insafsızca israf ediyoruz yarın bizi nasıl bir hayatın beklediğinden eminmiyiz.? gelecekteki kaybedeceklerimizin ne olacağını umursamıyoruz

nor. kimse çocuğa ne olduğunu bilmiyor.

not.yılmaz çerceve imsakiyesinden alınmıştır

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Fikret ...Bu görüntüden etkilenmeyecek insan yoktur...Maalesef bu hayatın gerçeği bu...Gönül ister böyle görüntüler olmasın...Ama bu görüntülerin olmasına sebep olan da insanın bizzat kendisi...

Bunu farkettiği an çok şey değişebilir...
Bul
bu fotografi ilk gordugumde cok etkilenmistim,yine fotografin karsisinda dondum-kaldim..
cok dogru Fikret,insan haline sukretmesini bilmeli
bilmiyorum,soylenecek cok sey var....fakat Fikret`inde baslikta dedigi gibi fotograf her seyi anlatiyor
Bul
Bu foto tüm insanlığın ayıbıdır.
Bul
SnifsinfRolleyes kelimeler yetrsiz kalır bu poster bekarken yıllarc benim odamda asılı durdu her zaman bakıp şükrettim halime.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Kara afrikanın,kara talihiSnifsinfAllah yardımcıları olsunAffet
Bornova - izmir
Bul
Rolleyes söz yok insanlık ayıbı Rolleyes
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Şükür halimize.Çok şükür.Ben de bu fotoğrafı daha önce görmüştüm.Halen ilk gördüğüm andaki duyguları paylaşıyorum.

Şükretmesini bilmeyenlere kapak olsun....
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Şükretmek gerçekten çok önemli, bu arada Fotoğrafçı bu ânı fotoğrafladıktan sonra akbaba kaçmış, ancak fotoğrafçı küçük kıza kampa ulaşması için yardım etmemiş, oradan uzaklaşmış. Bu yüzden yoğun eleştirilere maruz kalan fotoğrafçı profesyonel fotoğrafçı olduğunu, yardım görevlisi olmadığını söylerek kendisini savunmuş. O dönemde, gazeteciler ve fotoğrafçılar, bulaşıcı hastalıklar nedeniyle hasta insanlara dokunmamaları konusunda sıkı biçimde uyarılıyorlardı.
Bul
Allahımıza çok şükür bugünlerimiz için. Bu fotoyu ilk gördüğümde çok kötü olmuştum.Yine içim bir tuhaf oldu.
Fotoğrafçının müdahale etmemesi çok konuşuldu.Bunlar genelde böyle yapıyor, kamereman cinayeti çekiyor görüntülüyor ama engellemeye çalışmıyor.Burada da fotoğrafçı aynısını yapmış.Sadece foto çekmiş o kadar.Bu bize ters geliyor tabiki.Ama onların kuralları bu maalesef.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Haber Güncel Bilgi Resim H.A.R.U.N 87 11,231 08-09-2007, 11:57
Son Yorum: H.A.R.U.N
  resim cilingoz 12 2,180 22-06-2007, 11:40
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi