Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbulda av yeri
Arkadaşlar bir iki gün İstanbul dayım. Öncelik Bostancı-Kadıköy yoksa karşı tarafta nerede levrek v.b yada başka balık avı yapabilirim kıyıdan.
Bul
Bütün levrek üstatları orada Ufuk Hocam.
Yaşadın valla.
Rekor üstüne rekor...
Bul
ufuktan26 yazdı:Arkadaşlar bir iki gün İstanbul dayım. Öncelik Bostancı-Kadıköy yoksa karşı tarafta nerede levrek v.b yada başka balık avı yapabilirim kıyıdan.

Levrek mi Bobo
İstanbulda kıyıdan levrek ancak şansa denk gelirse gelir. yoksa çok zor Ufuk Bey.
ama boğazda şu aralar midyeyle izmarit tutabilirsiniz, gecede gelincik iskorpit. şuan en kısır zaman istanbulda.
Bul
Bol şanslar Ufuk,rastgeleAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
ufuktan26 yazdı:Arkadaşlar bir iki gün İstanbul dayım. Öncelik Bostancı-Kadıköy yoksa karşı tarafta nerede levrek v.b yada başka balık avı yapabilirim kıyıdan.
ufuk hocam istanbulda neredesin?
yerini bildir birde cep tel verirsen arayayım seni hemen.
Bul
Şu anda Bostancı altıntepe deyim Nihat
0505 8024161
Bul
balıkoltası yazdı:Levrek mi Bobo
İstanbulda kıyıdan levrek ancak şansa denk gelirse gelir. yoksa çok zor Ufuk Bey.
ama boğazda şu aralar midyeyle izmarit tutabilirsiniz, gecede gelincik iskorpit. şuan en kısır zaman istanbulda.

Biliyorum da Birol buraya gelmişken bir yoklayayım belli mi olur sabah erken falan Siyirdim
Bul
Sağol Orhan abi
Bul
Gulumse Yalçın sağolasın. Ama zaman açısından av işi biraz zor gibi.yine de suya olta atarız Siyirdim
Bul
akşam saat 19:00 gibi modada eşkine tuttugumuz yere gidiyoruz ufuk hocamıda oraya alacagız,gelmek isteyenler buyursun gelsin.
birol istersen alırım seni biryerlerden sonrada dönüşte bırakırım sanıyorum ben öğleden sonra boşa çıkarım.gel orayı ögren güzel eşkina yeridir Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbulda 1 Pazar Ne Yapılır (klip) sevimli34 27 5,537 12-02-2011, 18:17
Son Yorum: sevimli34
  istanbulda 1 günüm. SerenaY66 18 2,943 18-06-2008, 18:05
Son Yorum: ANTALYALI07
  aynalı sazan yeri söylermisiniz?? maceratorr 3 1,829 17-08-2007, 10:48
Son Yorum: maceratorr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi