Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basket maci
26/8/2009 Imaret limani
Saat 19:00...Adnan ile limandayiz.Yemli olta saatimiz gelinceye kadar sirti yaptik,netice 2 hanos.Hadiordan
Saat 20:00...Meramiza capamizi attik.Daha 10 dakika gecmemistiki benim kamis hareketlendiHi.Guzel bir mercan.Az sonra el oltasinda cift karagozOhyandan.Balik esit araliklarla cikiyordu.Yanimiza bir tekne geldi.Ahmet(mariner 8),Yanis arkadasi ile yemli oltaya gelmislerdi.
Saat 21:30...Baligin vurmasi durduSnifsinf.Yarim saat gecti,tekrar basladi.Gelen baliklar,karagoz,mercan,eskina.Bu boyle devam etti.Balik yarim saat ara veriyor,tekrar basliyordu.
Ayni bir basket maci gibi.Time-out aliniyor,yemi kancaya tutulmadan nasil kopaririz taktikleri veriliyor ve yeni oyuncularla tekrar maca cikiyorlardiSiyirdim.
Bizde tekneden kancadan mamunlari kaptirmadan onlarin en iyi oyuncularini ,nasil oyun disi birakiriz taktikleri yapip,maca basliyordukBobo.
Fakat tek haksizlik,time-out`lari ve macin baslama saatlerini hep onlar belirliyorlardi.
Saat 24:00...Baliklari foto cekmis ve posetlere koymustum ki,macin yeni bir periot`u baslamisti,Adnan guzel bir karagoz cikariyordu.Bu kadar yeterli dedik,baska bir basket macinda bulusmak uzere stad`tan ayrildik.

STAD:mariner 8 stadium
ALBATROS TAKIMI:Faruk-Adnan
IMARET TAKIMI:karagoz,mercan,eskina(yedek oyuncular:ispariler)

Bundan iyi maclar sizlere nasip olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
sueper av olmus ellerinize saglık eşkinalar şaşırttı beni kıyı balıgı degilmi onlar . faruk abi
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:sueper av olmus ellerinize saglık eşkinalar şaşırttı beni kıyı balıgı degilmi onlar . faruk abi
tesekkurler Sedat...
eskinalar kiyi baligi deyince kac metre derinligi kastediyorsun
bizim avlandigimiz mera 9 metre..fakat burada paragat veya oltada 15-17 metreye kadar derinliklerde de cikyor.
Bul
maşallah çok çok güzel basket maçı olmuş hemen yakın zamanda rövanş maçınıda yapın 4 periyotlu olsun AlkisAffetBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:maşallah çok çok güzel basket maçı olmuş hemen yakın zamanda rövanş maçınıda yapın 4 periyotlu olsun AlkisAffetBobo
tesekkurler Erden...
bu sefer bizde taktikleri son ana birakmiyacagiz....bastan yeni taktiklerle stada cikariz diye dusunuyorumSiyirdim
rastgele
Bul
Tebrik ederim Faruk Bey elinize emeğinize sağlık , keyifli bir av olduğuna eminim . Bu arada yine seri devam ediyor , yeni bölümü dört gözle beklemekteyiz.

Alkis Alkis Alkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
uzman42 yazdı:Tebrik ederim Faruk Bey elinize emeğinize sağlık , keyifli bir av olduğuna eminim . Bu arada yine seri devam ediyor , yeni bölümü dört gözle beklemekteyiz.

Alkis Alkis Alkis
tesekkurler Ismail..
hakikaten cok keyifli bir geceydi..her yonden,balik,deniz ,hava..her sey cok guzeldi
sizlerede rastgele

not:yeni bolum insallah hafta sonu
Bul
başlığı okuyunca heralde maç var hatırlatma konusu diye açtım baktım maçın hası varmış Siyirdim
bereketli olsun faruk abi rastgele Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:başlığı okuyunca heralde maç var hatırlatma konusu diye açtım baktım maçın hası varmış Siyirdim
bereketli olsun faruk abi rastgele Alkis
he he he ...Happy
yaniltma baslik icin ,her kezden ozur dilerim..
fakat biraz renkli olsun dedimSiyirdim
tesekkurler Nihat..sizlerede rastgele
Bul
AlkisTebrıkler Faruk bey yıne bır muhtesem ava ımza atmıssınız.
allah daha buyuklerını nasıp etsın Affet

Saygılarımla ,
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi