Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tava olur,mangal olmaz
2/9/2009..carsamba
Saat 18:30...Adnan ile mamunlarimizi aldik,niyetimiz gece olta balikciligi.
Saat 19:15...Meramiza teknemizi demirledik.Oltalarimizi attik.Ilk gelenler,ufak mercanlar ve isparilerdi.Umidimiz Affetgece iyi boy balik cikabilecek olmasi.Gunes batti,ispari devamSiyirdim..balilklarin boylarida fazla buyumediSnifsinf.
Saat 22:00...Baligin vurmasi daha da azaldi.Arada cikan baliklar,bir-iki mercanin disinda yine ufak boydu.
Saat 23:30...Bu kadar yeterli dedik,yarinda is gunu oldugu icin limanin yolunu tuttuk74.

YEM:taze mamun
HAVA:Mehtapli guzel bir gece,hafif poyraz
BALIKLAR:Karagoz,mercan,ispariler
(Baliklar tavada olurlar,mangalda baliklarin komurlerin uzerine dusme tehlikesi varSiyirdimHappy)

Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegim ile76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ellerinize sağlık...Ayrıca mangalın güzelliği de göze batıyor...Bereketli olsun...
Bul
AlkisTebrıkler yıne guzel ve zevklı bır av olmus .

Saygılarımla,
Bul
aygroup yazdı:Ellerinize sağlık...Ayrıca mangalın güzelliği de göze batıyor...Bereketli olsun...
tesekkurler Ahmet abi...sadece tava ve mangal benim degil net`ten..konu icin odunc aldimSiyirdim..sizlerede rastgele
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler yıne guzel ve zevklı bır av olmus .

Saygılarımla,
tesekkurler Fuat...sizlerede rastgele
Bul
Mercan nasıl bi balıktı yavSiyirdim kupes tutmaktan balığın şeklini unuttumBoboAdnan ile beraber tavalığı fazlasıyla almışsın,bereketli afiyet olsunAlkis
Bornova - izmir
Bul
Valla Faruk abi ne yalan söleyim ilk gözüme çarpan mangal olduSiyirdim Vaay dedim o mangalla ne parti olur.Sonradan yazmışsın netten ödünç aldım diyeSiyirdim

Berketli ve afiyet olsun Faruk abimAlkisAlkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
abi, adnan'la bakıyorum bizim mercanları kurutacaksınız Happy. adnanı da siteye üye yap bakalım. öyle hep misafir olmuyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
faruk elinize sağlık balıklar süper mangal da süperin süperi afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisAlkis
Bul
tava olurmuş mangal olmazmış benim gibi usta balık yiyicisinin eline geçsin bak neler oluyo BoboSiyirdim harika görünüyorlar abiAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tebrikler Faruk.İster tava ister mangal balıklar güzel, hava güzel ,deniz güzel, keyfin de yerinde ya oohhh AlkisGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Canim mercan tava istedi Albatros-gr 64 8,383 23-08-2009, 00:57
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi