Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İğne Ucunun Farkı
Değerli Arkadaşlar...

Uzun zamandır birçok marka iğne kullanmış olduğum balık avlarında piyasadaki tanınmış markaların genellikle ihtiyaca cevap verdiği bilinmektedir...Gayet tabiidir ki kullanan kişinin ne istediğini ve aradığını bilmesi şartı ile doğru iğneye ulaşılmaktadır..

Çok geniş bir ürün yelpazesi olduğu için herkese cazip gelen ürünler vardır..Benim bu güne kadar özel bir alabalık oltası dışında tek bir ürüne ve markaya bağlılığım olmadı..

Fakat son zamanlarda bir çok ürününü kullanmış olduğum bir iğne çeşidi gerçekten beni hayrete düşürecek kadar mükemmeldi.Bu iğne Owner markasının belli bir serisi idi...

Sivri olan ucuna verilmiş olan özel form iğnenin çok sert çene kemiklerine dahi çok rahat girmesine neden oluyordu.Ayrıca iğne ucunda olan ve küçük boylarda görülmesine imkan olmayan kanallar ,iğnenin et veya kemik dokusu içinde kan basıncı ile veya başka şekilde sıkışmasını önleyecek ve basıncı tahliye edecek şekilde dizayn edilmişti.Ayrıca emsallerine göre de çok sağlam bir iğne olduğunu da bizzat gördüm.

Bu derece etkili bir iğne olması iğneyi bağlarken dahi çok dikkatli olunmasını gerektiriyor.Dikkat edilmediği zaman kendi elinize nasıl saplandığını dahi anlayamıyorsunuz.

Prensip olarak tek markanın reklamını bu güne kadar yapmadığım halde iğnenin bende yarattığı güven ile tüm arkadaşlarımın bundan faydalanmasını istediğim için bu yazıyı yazdım.

İğne ucunun profili resim olarak ektedir.

Not:İnşallah Nihat'ın bahsettiği lazer kesim bu değildir..Affet

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
paylaşım iniç teşekkürler Ahmet abi, bende merak ettim şimdi bu iğneleri, alıp deneyeceğim.

Saygılar,
Bul
Evet Ahmet Bey. Çok güçlü ve keskin bu Owner İğneler. İğne ucuda Owner'ın Cutting Point teknolojisiyle üretilmiş. Tek sorunu biraz damağı ufak olduğundan balığı kaçırabilir gibi görünüyor. Zira Harun Abininde başı kaçan çinekoplar yüzünden biraz ownerlarla dertteydi Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
balıkoltası yazdı:Evet Ahmet Bey. Çok güçlü ve keskin bu Owner İğneler. İğne ucuda Owner'ın Cutting Point teknolojisiyle üretilmiş. Tek sorunu biraz damağı ufak olduğundan balığı kaçırabilir gibi görünüyor. Zira Harun Abininde başı kaçan çinekoplar yüzünden biraz ownerlarla dertteydi Smile

Sağolasın Birolcuğum...

Ben iğneleri kutularına koyduktan sonra ambalajını attığım için seri ve kod numarasını yazamadım..Owner'in her iğnesi böyle değil..Sadece senin yazdığın cutting point'ler bu şekilde...

Ben bu iğnelerin çok ufaklarını dahi denedim ve damakta bir sorun yaşamadım..Zaten her yönü ile beğenmesem bu yazıyı yazmazdım..Acaba Harun owner'in bu modelini mi kullanıyordu..Çünkü diğer serilerin sadece sağlamlığı var...Başka bir özelliğini göremedim..
Bul
Alkis Paylaşım için teşekkürler Adaşım Alkis rastgele
Bul
Paylaşım için teşekkürler Ahmet abi..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
paylaşım için teşekkürler ahmet abi yakında alırımAlkis
Bul
aygroup yazdı:Sağolasın Birolcuğum...

Ben iğneleri kutularına koyduktan sonra ambalajını attığım için seri ve kod numarasını yazamadım..Owner'in her iğnesi böyle değil..Sadece senin yazdığın cutting point'ler bu şekilde...

Ben bu iğnelerin çok ufaklarını dahi denedim ve damakta bir sorun yaşamadım..Zaten her yönü ile beğenmesem bu yazıyı yazmazdım..Acaba Harun owner'in bu modelini mi kullanıyordu..Çünkü diğer serilerin sadece sağlamlığı var...Başka bir özelliğini göremedim..

Ahmet Bey Cutting Point Owner iğneler genel olarak biraz az damaklı. bunun iyi yanıda var tabii. balığın ağzını hırpalamadan girdiği için kurtulmayı zorlaştırıyor denmekte. ama çinekop gibi ağzı güçlü ve aşırı hareketli balıkta az damak biraz sorun çıkartabiliyor. Harun Abi de rapalada owner iğneleri kullanıyordu ve bana çok kaçırdığını söylemişti. Cutting point iğnemi kullanıyordu bilmiyorum tabii.
Şimdi elimdeki diğer ownerlara baktım cutting point olmayanların damağı biraz daha fazla.
Bul
Bende Birol beyin resimlerini koyduğu ownerın bu serisinden kullanıyorum,paylaşım için teşekkürler Ahmet beyAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bende Birol beyin resimlerini koyduğu ownerın bu serisinden kullanıyorum,paylaşım için teşekkürler Ahmet beyAlkis

Orhan Bey...

İlginize teşekkürler...

Siz bu iğneleri hangi balık için kullanıyorsunuz...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Minakop Balığı İçin İğne Tavsiyesi ercan1977 9 2,181 07-12-2014, 00:28
Son Yorum: bucalıfikret
  Mustad 3191 Model:Carlısle İğne No:4 İğne Hakkında Yardım! ercan1977 4 1,702 03-12-2014, 00:43
Son Yorum: ercan1977
  canlı yem için iğne bağlama Salih Reis 11 4,238 17-09-2014, 20:43
Son Yorum: orhanekmekci
  İğne bağlama makinası hakkında iatabay 41 17,084 11-01-2013, 23:19
Son Yorum: ünal1
  Palalı iğne bağı 34lonely 7 2,625 12-09-2012, 00:07
Son Yorum: 34lonely
  mırmır için en iyi verim aldığınız iğne monawar 27 7,242 16-08-2012, 04:33
Son Yorum: Cihan Deniz
  Sazan İcin Hangi marka ve igne no RastGele 4 3,409 26-02-2010, 19:58
Son Yorum: araphüso26
  Yayın için hazır iğne talımları. vetilmed 26 9,973 14-10-2009, 13:57