08-09-2009, 14:06
Öncelikle uzun süredir rapor yazamadığım için üzgünüm bu yaz yüksek lisans işleri yüzünden uzun zamandır balığa çıkamadığımı belirtmek isterim neyse master işlerini nihayet tam olarak hallettikten sonra bu gün ufuk abim ile beraber kandilliye gitmeye karar verdik sabah 4 te yola çıktk 4:30 da avlanacağımız yere geldik fakat müthiş bir akıntı ve rüzgar vardı 140 gr kurşun bile dayanmıyor anlayın yani neyse balık 6:30 da başladı o zamana kadar çinekopa denedik fakat sonuç malesef yoktu,palamut var söylentileride boşa derken 6:30 da tam takımları toplamaya başlamışken ki o saate kadar yalnızca bir tane gümüş tuttum bir sardalye inanılmaz hamsi istavrit gümüş ama çoğunlukla sardalye harikaydı ki ben sardalyeyi istavritten daha çok severim ama bu balığı başka bir balık kıyıya sıkıştırmış olmalıydı bu yüzden çinekop çaparisi ile denemeler yaptım sonuç yolda gelirken oltayı koparan bir balık ve ilerleyen saatlerde başka da birşey yoktu sonuç olarak 2 göl kamışı ile 0.8 e 0.8 çaparimizle 7 kilogram balık tuttuk harikaydı herkese böyle avlar nasip olur inş bu arada çinekop lüfer sarıkanattan istanbul civarında bilgisi olan ların paylaşmasını rica ediyorum özellikle birol abi senden bekliyorum haberlerini