Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ÇineKop Zamanı Yaklaşıyor dikkat acemiler için ince biilgiler
...........................................................................................................
Uyarı :
Konunun silinme ve kapatılma gerekçesi son mesajdadır..
Bul
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. İnşallah tüm balıkçılar için güzel bir sezon olur.
Sazanları özledim...
Bul
Valla Bu sene doğru düzgün balık tutamadık mezgit.kefal,sardalyadan başka balık yoktu gerçi şimdi onlarda kesildi iyiceben genelde galata köprüsünde tutuyorum balık tahminimce Çinekop yaklaşıyor ola bilir ondan dolayı balık kesilmiş ola bilir diye düşünüyorum ben
Bul
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler AlkisSabırsızlıkla bekliyoruz , zira havalar da tam lüfer havası Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Bilgiler için teşekkürler MahmutAlkislüfer ailesinin fertlerini yakalayacak arkadaşlara rastgeleGulumse
Bornova - izmir
Bul
mahmut paylaşımın için teşekkürler..AlkisAlkis
Bul
mahmut güzel bilgiler benim gibilerin çok işine yarayacakAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bilgilendirme için teşekkürler Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
yararlı bilgiler. teşekkürler
Bul
Bilgilendirme için teşekkürler..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  amatör denizciler için pratik bilgiler(1) deniz aşığı 23 7,902 23-01-2016, 15:32
Son Yorum: çömez
  teknesi olan arkadaşlar için küçük bir bilgi tepeli35 24 7,244 23-01-2016, 15:29
Son Yorum: çömez
  amatör denizciler için pratik bilgiler(2) deniz aşığı 23 5,405 15-10-2009, 21:52
Son Yorum: u_boy
  amatör denizciler için pratik bilgiler(3) deniz aşığı 10 3,368 09-10-2009, 21:04
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi