Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 izmir'li balıkta
selam arkadaşlar dün akşam yalçın aradı tahsinmersin geleçekmiş balığa gidelim dedi tabiki ben hazırım tam osırada bucalı barış aradı abi balığa gidelim diye karar verdik gitmeye barış abi busefer narlıdere viadük güzel çupra yapıyor dedi oraya gidelim anlaştık saat 21.00 yalçının dükkanına gittim hemen arkamdan tahsinmersin geldi tanıştık çaylarımızı iştik tahsin arkadaşımıza gideceğimiz yeri soyladik misafirlikten sonra gelebilirim dedi ben yalçın takımları arabaya doğru balığı yoldan barış arkadaşımızı aldık narlıderedeki yemcilerden canlı mamun baktık fakat hepsi ölmeye yüz tutmuş mecburen almak zorunda kaldık çupra mamuna basıyor muş meramıza vardık takımları yemleyip başladık avımıza barış güzel vuruş aldı taktıramadı arkasından yalçında oda taktıramadı saatler ilerliyor bende tek vuruş yok bir ara benim zil iki sefer çaldı şimdi aldım dedim balığı kamışta hareket yok kızdım kendi kendime yorum yaptım balık takıldı denize doğru gitmedi karaya doğru geldi ondan zil çalmadıdedim hemen kamışı elime aldı tasmalayarak asıldım birşeyler geliyordu oda ney bir sağa bir sola barış çabuk kepçeyi getir benim dalga geçtiğimi anladılar kepçe kepçe diye bağıdım balık gözüktü kamışla alamazdık barış misinayı eline aldı bende kepçeyi barışın ustalığı karşısında balığı kepçeye aldık teşekkürler barış tahsin arkadaşımız el kantarını getirdi 1.100 gr geldi mutluluktan uçuyorum ilk defa kilonun üzerinde balık yakalamanın sevinçini yaşıyordum arkasından barış 1 tane sargoz aldı onun arkasından 1 tanede tahsin 300 gr yakın lidaki aldı başkada balık vurmadı yemlerde bitmek üzereydi avımızı sonlardırdık üç arkadaşımız malüm sabah işe gideçekler takımlar toplandı kovada lıdakiyi göremedim barış sağ olsun lidakiyi deniz anaya iade etmiş büyüsün çupra olarak gelsin demiş inanamadım sağa sola baktım gerçektende lidakiyi serbest bırakmış tabiki içim gitti bu avımızıda böyle bitirmiş olduk tahsin mersin arkadaşımla tanıştığıma çok memnun oldum teşekkürler tahsin iyiki varsın yalçın arkadaşım cuma günü tekrar gidiyoruz ona göre arkadaşlar yazıyı fazla uzattım kusura bakmayın daha büyükleri sizlere nasip olsun

misina. 0.30
iğne. 2.0
kurşun. gezer 20 gr

yem . ölmek üzere mamun

diğer resimler yalçında.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
fikret abi av güzel olmuş sanırım pişman oldum bak gelmedime rasgele afiyet olsun
Bul
claver_35 yazdı:fikret abi av güzel olmuş sanırım pişman oldum bak gelmedime rasgele afiyet olsun

fahrettin birdahaki sefere gelirsin.Alkis
Bul
Reisim helal olsun size daha nolsun birtane olmuş temiz olmuş, bütün arkadaşlara selam olsun....AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
abi bune ya bunla4 kişi doyar maşallah daha bollarına insallah.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
fikret abi heyecanla okudum yazını,balık sağlam balıkmış gerçekten gece güzel bitmiş afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Fikret abicim tebrikler,
daha niceleri rastgele Alkis

ekip olarak güzel bir akşam olmuşSeerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Tebrikler Fikret,tam bayram hediyesi olmuş maşallah tepsiye sığmamış..Alkis
Bereketli olsun..
Bul
fiko abi bereketli olsun güzel bir gece geçirmişsiniz kiloluk çupranın da maşallahı var Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fiko bana bayram hediyesi mi yollucan onu Siyirdim maşallahınız var tebrikler güzel balık almışsınız .Alkis barış ta güzel yapmış balığı geri salmakla tabii büyüsün de buralara gelsin ben tutayım BoboAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir inciraltı çupraları Uzun_ahmet 38 4,128 17-10-2014, 00:43
Son Yorum: bucalıfikret
  izmir körfezde çipura sinyali verdi SpinAvcısı 22 3,650 11-04-2013, 10:39
Son Yorum: fish or die
  İzmir Urlada 15 dakikalık spin avım SpinAvcısı 34 6,407 09-04-2013, 13:07
Son Yorum: SpinAvcısı
  İzmir urlada kafadan bacaklı avımız :) SpinAvcısı 18 2,981 18-02-2013, 13:22
Son Yorum: xfisher
  emekliler yine balıkta yalova tatar 31 4,955 09-09-2011, 09:41
Son Yorum: SerenaY66
  İzmir tatilim ve balıkavı Tropheus 73 8,254 14-08-2009, 14:37
Son Yorum: Tropheus
  İzmir Seferihisar barajı av raporu adembaba 28 7,282 08-01-2009, 17:06
Son Yorum: Albatros-gr
  25 Ağustos 2008 Özbek İzmir Salih Reis 23 4,091 04-09-2008, 00:08
Son Yorum: aahmet
  İZMİR istavritleri yalova tatar 44 5,921 10-05-2008, 00:09
Son Yorum: yalova tatar
  23 Nisan 2008 İzmir, Urla - Özbek kavak yelleri :) Salih Reis 19 3,817 25-04-2008, 21:10
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi