Yaklaşık 5-6 ay kadar önce kapanan bir mağazadan almış olduğum ve arabamın ( Palio ) bagajına sığmadığı için hiç kullanma fırsatı bulamadığım bu kamışı satmak istiyorum. Arabamı değiştiremeyeceğime göre mecburen Kamışı değiştireceğiz.
Fiyatı : 130 TL
Teslim yeri İstanbul Anadolu Yakası Elden Teslim.
Özellikleri :
420 cm boy, Teleskopik karbon kamış
200 grama kadar atar
mükemmel hassasiyet sert aksiyon
çift sargılı çember klavuzlar
145 cm kapalı boy
540 g ağırlığında
Lineaeffe'nin kaliteli üst serisinden bir kamış
Sorrento 'da Lineaeffe'nin iddalı modellerindendir. Çok sert aksiyon ve mükemmel denge özellikleri taşır. Bu sayede çok uzak atışlar yapabilirsiniz.
Ağır kurşunlar için önerilir.
Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Tüh yaw , daha yeni lineaeffenin S-Curve 10kg. modelini aldım.112 liraya geldi.18 lira daha verip bu kamışı almayı tercih ederdim Nasip değilmiş , satana ve alana hayırlı olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
thunderbolt yazdı:Tüh yaw , daha yeni lineaeffenin S-Curve 10kg. modelini aldım.112 liraya geldi.18 lira daha verip bu kamışı almayı tercih ederdim Nasip değilmiş , satana ve alana hayırlı olsun
Nedim daha yeni aldıysan iade takas muhtelif yolları deneyip bu kamışı kaçırmamanı öneririm bu öneriyi daha yeni aldığın için yapıyorum yada aldığın yerde değiştir
H.A.R.U.N yazdı:Nedim daha yeni aldıysan iade takas muhtelif yolları deneyip bu kamışı kaçırmamanı öneririm bu öneriyi daha yeni aldığın için yapıyorum yada aldığın yerde değiştir
Harun'cum aldığım yerde bu kamış yoktu . Olsaydı da fiyat farkı biraz fala olurdu gibime geliyor.Av.Mar. tinden aldım
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "