Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BoĞazdan İftarİyelİk
Arkadaşlar merhaba uzun bir süredir av raporları yazamıyorum kusuruma bakmayın bazı özel sebeplerden dolayı Bugün uzun bir aradan sonra balığa gidebildim şükürler olsun sahurdan sonra boğazda kalendarla tarabya arasındaki hayrola kafenin ordaydım çok verimli avcılık olmadı istavrit çok seyrek çapariye pek gelmiyor istavritleri hep sıyırtmaylan aldım zarganalarıda aynı şekilde ama yinede iftarlıklar çıktı .

YER : KALENDAR HAYROLA KAFE YANI

50GR SIYIRTMA BEYAZ VE YEŞİL FLOŞ

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BOĞAZLARIN KRALI
Bul
Alkisbereketli olsun bahri,inşallah yavaş yavaş çoğalacak yemeklik balıklar,hele çinekoplar lüferler palamutlar bi gelsin bakalım,afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
Tebrikler Bahri,sizin oralarda balığın nazlı olduğu dönem için bereketli av olmuş,inşallah yakında daha bollarınıda yakalarsın.Afiyet olsunAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Bahri...

Az da olsa balığını çıkartmışsın..Afiyet olsun..
Bul
Güzel av olmuş Bahri , tebrikler Alkis Bizim buralarda kıyıdan en çok yapılan bir avlanma şekli bu sıyırtma , istavrit neredeyse her zaman garanti oluyor ve birazcık yorucu da olsa keyif yaptırıyor Gulumse Zarganalar da çok güzel , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
şimbıl şimbıl maşallah çok güzel aolur tavasıGulumse afiyet olsunBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
masallah guzel balıklar yer belırtmek buyuk bır ornek saglun. paylasıma tesekkurler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tebrikler monitörden olsa bu saatte taze taze balık gördük.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Tebrikler Bahri.Hem güzel av olmuş hem de güzel paylaşımAlkis
Bul
Bence av gayet verİmlİ olmuŞ. Daha Çoklarina..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi