Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Mırmırları
Merhaba
Öncelikle yazıma çabalarından ötürü Ozan arkadaşıma çok teşekkür ederek başlıyorum. Bizim için işini bırakıp gelip sulara girip kurt çıkardığı için. Islanmasına rağmen..
Onun sayesinde bu mırmırları alabildim.
Bu sabahta arkadaşımla mırmır avı için meramızda yerimizi aldık. Geçen gün canlı boru kurtlarımıza dokunmayan nazlı mırmırlar için dün Kadıköye gidip 15 parça kaya kurdu çıkarabildik ve onları yem olarak kullandık.
Kurtlarımız çok az olduğundan önce ince olanları yem yaptık. Tabii doğal olarak pek vuruş alamadık. Öğlen 11.00 a doğru ufak kurtları bitirip asıl irice kurtları takmaya başladık. Vee atar atmaz vuruş geldi. İlk mırmırım oltadaydı, güzel kafa atmalar eşliğinde kıyıya aldım.
Balığı kovaya gönderdikten sonra tekrar güzel bir kurt ile takımı yemleyip yolladım sulara.
AKşamüstü 15.00 a kadar aralıklarla vuruş aldık. Dönmeye yakın yine sağlam bir vuruşla güzel bir mırmırı kovama gönderebildim.
Tam kurtlar biterken oltama tekrar çok sağlam bir vuruş daha geldi fakat balığı alamadım. Kurtlarımızı bitirip evin yolunu tuttuk.
Ayrıca çarşamba günü de boru kurduyla balıkçılık hayatımdaki ilk levreğimi tuttum fakat çok ufak olduğundan iğneden incitmeden çıkarıp resimleyip geldiği yere gönderdim.
Resimlerde göreceğiniz bebek kırlangıç-ispendek kilolarca ağırlığa ulaşabilmesi dileğiyle suya iade edilmiştir.
Rastgele.

Takımlar:
Lineaeffe Extreme Cast kamış
Shimano PA Spin Power makine
75 gr. gezer kurşun
5 no. Mustad 505 bronz iğne
0.30 mm. Berkley Trilene Fluorocarbon misina
Bul
tebrikler birol bereketli olsun mırmırlar güzelmiş.Alkisama benim gözüm şu miniklerde kaldı kelebeğin rengine bakarmısın minik levrekte güzel çıkmış her iki minikte şefkatli bir elde olduğunu sanki anlamış Gulumseminklerin suya iadesi için ayrıca teşekkürler.bereketli avlar dileğiyle rastgele.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Resimler ve göstermiş olduğun duyarlılık konusunda teşekkürler birol Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
mırmırlar çok güzerl görünüyorlar küçük yavruları denize iade ettiğin için teşekkürler
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
Mırmırlar iyiymiş tebrikler Birol.Bereketli olsun..Alkis
Bul
Tebrikler Birol , çok güzel balık avı yapmışsınız Alkis Balıklar harika , afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
birol harika mırmırlar yakalamışsın.ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tebrikler Birol Alkis mırmırların boyu iyi görünüyor , afiyetler Alkis
Bul
Emeklerinize sağlık mırmırlar güzelmiş , diğer balıklarında büyükleri bir sonraki avlarınızda nasipolur inşallah, tebrik ederim...
Alkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
bahriyeli yazdı:tebrikler birol bereketli olsun mırmırlar güzelmiş.Alkisama benim gözüm şu miniklerde kaldı kelebeğin rengine bakarmısın minik levrekte güzel çıkmış her iki minikte şefkatli bir elde olduğunu sanki anlamış Gulumseminklerin suya iadesi için ayrıca teşekkürler.bereketli avlar dileğiyle rastgele.
Teşekkürler İsmail Bey. İspendek ve kırlangıç yavrusu çok güzeldi gerçekten.
Sizede keyifli ve bereketli avlar dilerim. Rastgele.
yalovalı77 yazdı:Resimler ve göstermiş olduğun duyarlılık konusunda teşekkürler birol
Rica ederim Erden Bey. Rastgele.
istavrit yazdı:mırmırlar çok güzerl görünüyorlar küçük yavruları denize iade ettiğin için teşekkürler
Teşekkürler Bahri Bey.
Lakerda yazdı:Mırmırlar iyiymiş tebrikler Birol.Bereketli olsun..Alkis
Teşekkürler Mehmet Bey.Seerf
Rastgele
thunderbolt yazdı:Tebrikler Birol , çok güzel balık avı yapmışsınız Alkis Balıklar harika , afiyet şeker olsun Seerf
Teşekkürler Nedim Bey.Rastgelsin sizede.Seerf
tahsinmersin yazdı:birol harika mırmırlar yakalamışsın.ellerine sağlık.
Teşekkürler Tahsin Bey.
mariner8 yazdı:Tebrikler Birol Alkis mırmırların boyu iyi görünüyor , afiyetler Alkis

Teşekkürler Ahmet Bey.
Rastgele.Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,746 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,463 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,637 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,102 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 2,854 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin lüfer ve çinekopları ® FuRkAn * 28 4,121 14-11-2011, 18:45
Son Yorum: OZGUR__C
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 6,990 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,336 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin Mırmırları-2 balıkoltası 28 4,352 25-09-2009, 08:07
Son Yorum: bestvz
  Boğaziçi'nin Çinekopları-44 balıkoltası 43 7,699 02-08-2009, 23:57
Son Yorum: balıkoltası

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi