Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hepsi 3 tanecik
bir gün evvel balığa giden arkadaşların raporları doğrultusunda çeşmeye levrek tutmak için gitmeye karar verdim.ekip:ast.ahmet le metin,gökhan ve dünkü levrekleri yakalayan ahmet ayrım.avlak yerine gece 01:00 da varıldı.ben tek diğerleri 2 şerli olarak avlandık.bizden evvel 2 kişi daha avlanıyorlardı onların bi tane en az kiloluk olduğunu tahmin ettiğimiz levreği kepçelerken gözlemledik.iştahımız arttı.poyraz 3-5 rüzgar var,zaman zaman hava süt limana dönüyor,dünküyle aynıymış.sabırla balığı bekliyoruz zaman geçiyor,sahur oldu,niyetlendik.gökhanın tuttuğu 2 küçük ispendekten(250-300gr)başka hala balık yok.
derken bir kaba lidaki aldım,onunda arkası gelmedi.gün çakarken patlakgözler çoğaldı yem suya değer değmez pıranha sürüsü gibi yemi tarumar ediyorlardı bunların arasında zorlana 2 adet kefali kıstırabildım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tebrikler tahsin iki tane olsada hiç olmamaktan iyidirbayram öncesi iyi gelmiştir,tebrikler.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Tahsin 3 tanecik,fakat kefalin biri guzel gozukuyor...afiyet olsun,birdahakine daha bollarina ve buyuklerine insallah
rastgele
Bul
sonuç..güzel görüntü, tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
aahmet yazdı:tebrikler tahsin iki tane olsada hiç olmamaktan iyidirbayram öncesi iyi gelmiştir,tebrikler.
sağol ahmet abi.hayal kırıklığı yaşadık ama dediğin gibi hiç yoktan iyidir.
Albatros-gr yazdı:Tahsin 3 tanecik,fakat kefalin biri guzel gozukuyor...afiyet olsun,birdahakine daha bollarina ve buyuklerine insallah
rastgele

bu akşam afiyetledik.inşallah faruk abi.bu av bitti bidakine bakıcaz.(mağlup olan futbolcular gibi)
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:bu akşam afiyetledik.inşallah faruk abi.bu av bitti bidakine bakıcaz.(mağlup olan futbolcular gibi)
olsun Tahsin,boyle oldugunda insan bir dahaki maca daha bir hirsli cikiyor....
bir dahaki maccinda sana basarilar...biraz degisik taktik ile cik sahayaSiyirdim
rastgele
Bul
Az ama tavalık tamam olmuş,bidaki sefere daha bollarına büyüklerine inşallah Tahsin.Bereketli afiyet olsunAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Az ama tavalık tamam olmuş,bidaki sefere daha bollarına büyüklerine inşallah Tahsin.Bereketli afiyet olsunAlkis

çok sağol orhan abi,allah dualarını kabul etsin.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Bir dahaki sefere daha bollarına inşallah Tahsin,herzaman istenilen olmuyor;deniz ana ne verirse o.Yinede tavalık çıkmış,bizim iskele muhabbetlerinden daha verimli..[Resim: icon7.gif]
Bul
Tebrikler Tahsin, üç tane diye hayıflanma.Bazen tekini bile zor buluyoruz.Alkis Afiyet olsun..Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: