Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balıkavı tv
yenibir site adresi veriyorum
bakalım beğenecekmisiniz www.wfn.tv bakın isterseniz ilginç olabilir
bir olta bir iğne gayri nem kaldı....
    BİGBARO 1968
0+
Bul
balık avı tv deyince bende türksata yeni bir kanal gelmiş diye bir heyecanla açtım.
teşekkürler yinede rastgele
Bul
yaww türksatta balık kanallları hangisi bana bi yazabilirmisin özgür 900 kanal var bende ama balık kanalı hangisi bilmiyorum gerekirse şifre çözücülü bi receiver mı alsam yaa bi yardım dostum oktay bu konuda sendende yardım istiyorum
Bul
türksatta böyle bir kanal yok.bende ondan heyecanlandım.
ama hotbirtte var.CHASSE&PECHE diye birkanal var.11681 H 27500 FREKANSINDA.şu anda tpslerle aynı şifreleme sistemini kullanıyor.bilgisayarda tv kartı varsa kolay çözüyor.recever de bazılarında haftalık key yükleyip bilgisayardan çözebilirsin.fisherman a ait bir site var galiba bu konuda.
Bul
sende 900 kanal varsa hotbirt çanağıda vardır.çünkü türksatta 150 civarı kanal var
Bul
çift çanak var binada tam 900 kanal var ama çogu şifreli sanırım toplam 400 kanal falan şifresiz yayında ama balık kanalı bulamadım
Bul
msn açarsan yardımcı oluyum
Bul
Arkadaşlar uydu kanalları yabancı kanalların şifrelerinin çözülmesi vs. ile ilgili merak ettiklerinizi ve gerekli bilgileri bizim diğer sitemiz olan www.turkonline.tv de bulabilirsiniz.
Bul
animax diye bir kanalda var ama şifresinin kırılması gerekiyor ayrıca chese&peche kanalı da şifreye gidi onuda çözmek gerekiyo bilginize
Bul
yeni bir kanal daha duydum tıpkı chasse peche gibi inşallah kaçta ve hangi çanakta onuda bildiririm.
bir olta bir iğne gayri nem kaldı....
    BİGBARO 1968
0+
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi