Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rus kefali
merhaba arkadaşlar geçen sene bizde izmir karaburunda rus kefalleri yakaladık her biri yaklaşık 70 80 cm uzunluğundaydı normal ekmek sarmalı kıbrıs ile yakaladık iki üç haftalık bir akındı güzel av olmuştu hatta fotoğraflamıştık fakat benim ufak kız fotoğraf makinasının içini merak edip bakmaya kalkınca bütün av maceralarım bitmişti.hatta balıkları ilk yakaladığımızda ne olduğunu anlamamıştık karaburunda kimse ne balığı olduğunu anlamamıştı izmire dönerken balıkhaneye girdik balıkları göstermek için her tezgahta aynı balıklardan doludu sorduğumuzda öğrendik rus kefali olduğunu ve o zamandan sonra bir daha göremedik.
Bul
cevat bende balık tuttugum zaman resimlere bişey olur diye endişe ediyorum bilgisayar yanımdaysa hemen bilgisayara atıyorum sitede yayınlanmadanda silmiyorum.
inşallah tekrar yakalarsın ve bizlerle paylaşmış olursun.Gulumse
Bul
makina eski olduğu için film vardı içinde kız onları çıkarmış pc veya yedeğe alamadık Gulumse bu yazıyıda tepeli35 abim yazdı.
ama kısmet siteye yeni üye olduk inş güzel bereketli avlarımızı birlikte paylaşcaz.
hepimize ras gelsinAlkis iyi avlar.
Bul
cevat arkadaşım yapmış olduğun avından dolayı tebrik ederim benimde başımdan senin gibi olay geçti resimler makinadan açılıp yandı ozamanlar böyle imkan'da yoktu şimdi neyse imkanlar sınırsız bir dahaki avlarında başarılar diler bol resimler dilerim rast gele.AlkisSeerf
Bul
sağol fikret abim eyvallah ras gelsin bucanın neresindesin abi sen bizde şirinyerdeyiz tanışmak isteriz seninle Seerf
Bul
tepeli35 yazdı:sağol fikret abim eyvallah ras gelsin bucanın neresindesin abi sen bizde şirinyerdeyiz tanışmak isteriz seninle Seerf
eyvallah ercan arkadaşım ben bucalıyım aramız beş dakika istediğin zaman buluşuruz ben şu handa boşum cep 0532.465.98.29. alo de yeter bucaya gelirse yalçın arkadaşımlada tanışma fırsatın olur işlerin yoğonsa merak etme org görüşürüz rast gele...AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
saat geç oldu rahatsızlık vermeyelim cuma akşamı bir çayını içmeye geliriz hayırlı akşamlar.Seerf
Bul
tepeli35 yazdı:saat geç oldu rahatsızlık vermeyelim cuma akşamı bir çayını içmeye geliriz hayırlı akşamlar.Seerf
ercanım herzaman beklerim buyur gelAlkisSeerf
Bul
tepeli35 yazdı:saat geç oldu rahatsızlık vermeyelim cuma akşamı bir çayını içmeye geliriz hayırlı akşamlar.Seerf

bucalıfikret yazdı:ercanım herzaman beklerim buyur gelAlkisSeerf

benide unutmayın
bende bucadayım
hep beraber çaylarızWink
Bul
Cevat daha bereketli ve fotolu avlara inşallah. Avların ile ilgili oluşturacağın albümünde bol balıklı fotolar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İnci kefalı adigec 14 4,087 27-04-2007, 20:41
Son Yorum: ANTALYALI07
  tatlısu kefali than58 7 3,218 20-08-2006, 02:34
Son Yorum: ufuk66
  deniz kefali than58 4 2,958 07-07-2006, 22:35
Son Yorum: tatanga_tayfa

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi