Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26-9-09 sedat ve tarabyalı çinekoplar
bugün ozan aradı sedat ve erol abiyle geliyoruz istersen gel dediler bende sıkılmıştım dostlarımı göreyim dedim yanlarına indim oltamı açtım salladım boğazın karanlık sularına.
etraftan tek tük sarıkanat çinekop çekenler var derken sedat ilk çinekopu çekiyor sonra sarıkanat geliyor,
başka balık yok ben yarın işe gideceğim diye erken ayrıldım sanırım sabaha kadar devam ederler ve güzelde balık tutarlar.
bu arada mehmet ali abiyi aradık onunda herkese selamları var.
artık sedat benden sonraki resimleri kendisi ekler.
bu arada boğaz için tüm takımlarımı getiriyorum bende sık sık boğazdayım bundan sonra WinkSeerf.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bu kadar güzel yerin internette deşifre olmasına üzüldüm ...
Bul
Aleyküm selam..
Yaz aylarının şu son demlerinde böyle güzel görüntüler çok güzel..
Ustad dediğin gibi bu böyle sabaha kadar gider.
İnşallah bereketli ve güzel geçer..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
A.S. Nihat.Bu akşamın ekibi tammışAlkislüfer ailesi boğazda av vermeye başladığına göre sizlere bol şanslar.RastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Fotoğraflardan keyifli görünüyorsunuz...Boğaz keyiflenmeye başladı desenizeWink
Hepinize rastgeleAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
a.s. Nihat...sagolsunlar..
bogazda o manzarada av yapmak bambaskadir....rastgele
Bul
Alparslan yazdı:Bu kadar güzel yerin internette deşifre olmasına üzüldüm ...

Kardeş, boğazda deşifre olmayan yer varmı?..
gırgırlar yola kadar mantarları döşüyor zaten...balığı kireçburnunda boğuyorlar Smile

avınıza tebrikler, arkadaşlar..
bu sene bol olur inşallah..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Can ARSLAN yazdı:Kardeş, boğazda deşifre olmayan yer varmı?..
gırgırlar yola kadar mantarları döşüyor zaten...balığı kireçburnunda boğuyorlar Smile

avınıza tebrikler, arkadaşlar..
bu sene bol olur inşallah..

3 senedir bu mekanda balık tutarım bir tek burada tutulan balığın konusunu açmadım bura ne zaman gitsem boş bulduğum bir yerdi bundan sonra öyle olmuyacağa benziyor ...
Bul
alparslan biz gittiğimizde anababa yeriydi orası kalabalıktı ben yeniköyden sarıyere hergün geçerim oralar genelde kalabalıktır ama arnavutköy şehire yakın oldugu için ve daha çok balık yaptıgı için daha kalabalık olur.
kalender ve tarabya bilinen yerlerdir herkes çok iyi bilir balık yaptıgını.
ayrıca işimiz paylaşmak ne nerede anlatmak o kadar dert değil yani balık heryerde var şu aralar.
rastgele.
Bul
sevgili abilerim ben dun gece nihat abi gittikten 1 saat sonra kalktım sabah 4te bıldırcın avına soz verdıgım arkadaslarım vardı ben kalkmadan erol abi birtane çinokop almıştı onunda resmini çektim ben şuan işteyim aksamda yine balıktayım kısmetse yarın resimlerin devamını yuklerim .buarada sevgili kardesim paylasmak için burdayız biz allahın bıldıgını kulundan saklamayız sen paylaşmasanda olur bızım o merayı ilk paylaşışımız degil saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu sene bu çinekoplar bitmez 06.12.2014 cumartesi serdal76 12 2,424 09-12-2014, 18:35
Son Yorum: rusan
  ozanand sedat istavrit. Tropheus 61 6,699 07-04-2010, 23:40
Son Yorum: yycolak
  Çinekoplar... tomy77 17 3,107 24-05-2008, 23:30
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi