Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mercanlarla barıştım
Bugün hava 3-5 gösteriyordu lakin rüzgar burda hep beş estiBoboneyse yeni ekipmanlara güveniyorum hazırlıkları yaptığım gibi mercan mekanına.Rüzgarda açıklarda hızını arttırdı artık buraya kadar geldikten sonra geri dönemem. Bugün oldukca zorlu bir avcılık yaptım ama değdi,daha bolları sizlerin olması dileğimle.Rastgele

Yem:Tuzlu sardalya,donmuş sülünez,kalamar.
Olta:Hırsızlı üçlü mercan
Misina:0.60 ana beden 0.35 köstekler
Kurşun:100gr

Fotoların ilk iki tanesi arkadaşımın yetiştirdiği muz ağacıGulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Orhan abi.Tavalar şenlendi desene.Afiyet olsun.Seerf
Güzel resimler için teşekkürlerAlkis
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Orhan abi.Tavalar şenlendi desene.Afiyet olsun.Seerf
Güzel resimler için teşekkürlerAlkis
Tavalar şenlendiki ne şenlendi Ufuk,mercanların tam zamanı bu kırmızılar bir harikaSeerfteşekkür ederimGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhan abi allah daha bereketli etsin.3 tepsi balık yakalamışsın.mercanın kalamarın harikalar afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
abi daha güzel avlar bekliyoruz demiştik eskiside güzeldi şimdi tam şenlendi ellerine sağlık Alkismakinedemi değişti abi resimler çok net ve güzel çıkmış.bereketli olsun afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi daha güzel avlar bekliyoruz demiştik eskiside güzeldi şimdi tam şenlendi ellerine sağlık Alkismakinedemi değişti abi resimler çok net ve güzel çıkmış.bereketli olsun afiyet olsun rastgele Alkis

Avlar dahada güzel olabilir Nihat,ne varki burada taze yem sorunum var bunada şükür.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi isler degismis..cesit ar fakat ne cesit..sadece alkislanirAlkis
afiyet olsunSeerf
nasil abi mercanin oltada cekmesi(tabii bilirsinde)konu itibariyla yeri geldi,...cok zevkli degil mi?
guzel fotolar icinde ayrica tesekkurler...
o muzlarin toplama zamani ne zaman?
rastgele
Bul
orhan baba motorun hakkını veriyorsun maşallahın var mercanlar harika yanlız bir sorum var ana beden 0.60 çok değilmi benim açımdan 0.35 olması lazım afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Oh maşallah tepsi tepsi balıklar AlkisAlkisAlkis. Afiyet olsun Orhan Abi. Bu günlerde balık sayısı artmaya başladı. Afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi isler degismis..cesit ar fakat ne cesit..sadece alkislanirAlkis
afiyet olsunSeerf
nasil abi mercanin oltada cekmesi(tabii bilirsinde)konu itibariyla yeri geldi,...cok zevkli degil mi?
guzel fotolar icinde ayrica tesekkurler...
o muzlarin toplama zamani ne zaman?
rastgele

Faruk,birde taze yem bulabilsem işler dahada değişekcek.Mercanı yukarı almak hele bugün 60 metrelerdeydim her metresi ayrı keyifli,hatta erkek mercanlar bileGulumsebugün misinanın kancanın azizliğine uğradım bir kaç tanede tekneye alırken kaçırdımHadiordanbalığa kendimi öylesine kaptırmışım sağ elimin işaret parmağının birinci boğumu iptalBobomuzların toplama zamanını bende bilmiyorum arkadaşıma sorayım.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi