Bugün hava 3-5 gösteriyordu lakin rüzgar burda hep beş estineyse yeni ekipmanlara güveniyorum hazırlıkları yaptığım gibi mercan mekanına.Rüzgarda açıklarda hızını arttırdı artık buraya kadar geldikten sonra geri dönemem. Bugün oldukca zorlu bir avcılık yaptım ama değdi,daha bolları sizlerin olması dileğimle.Rastgele
Yem:Tuzlu sardalya,donmuş sülünez,kalamar.
Olta:Hırsızlı üçlü mercan
Misina:0.60 ana beden 0.35 köstekler
Kurşun:100gr
Fotoların ilk iki tanesi arkadaşımın yetiştirdiği muz ağacı
abi daha güzel avlar bekliyoruz demiştik eskiside güzeldi şimdi tam şenlendi ellerine sağlık makinedemi değişti abi resimler çok net ve güzel çıkmış.bereketli olsun afiyet olsun rastgele
LeVrEkCi yazdı:abi daha güzel avlar bekliyoruz demiştik eskiside güzeldi şimdi tam şenlendi ellerine sağlık makinedemi değişti abi resimler çok net ve güzel çıkmış.bereketli olsun afiyet olsun rastgele
Avlar dahada güzel olabilir Nihat,ne varki burada taze yem sorunum var bunada şükür.Teşekkür ederim
Orhan abi isler degismis..cesit ar fakat ne cesit..sadece alkislanir
afiyet olsun
nasil abi mercanin oltada cekmesi(tabii bilirsinde)konu itibariyla yeri geldi,...cok zevkli degil mi?
guzel fotolar icinde ayrica tesekkurler...
o muzlarin toplama zamani ne zaman?
rastgele
orhan baba motorun hakkını veriyorsun maşallahın var mercanlar harika yanlız bir sorum var ana beden 0.60 çok değilmi benim açımdan 0.35 olması lazım afiyet olsun rast gele.
Albatros-gr yazdı:Orhan abi isler degismis..cesit ar fakat ne cesit..sadece alkislanir
afiyet olsun
nasil abi mercanin oltada cekmesi(tabii bilirsinde)konu itibariyla yeri geldi,...cok zevkli degil mi?
guzel fotolar icinde ayrica tesekkurler...
o muzlarin toplama zamani ne zaman?
rastgele
Faruk,birde taze yem bulabilsem işler dahada değişekcek.Mercanı yukarı almak hele bugün 60 metrelerdeydim her metresi ayrı keyifli,hatta erkek mercanlar bilebugün misinanın kancanın azizliğine uğradım bir kaç tanede tekneye alırken kaçırdımbalığa kendimi öylesine kaptırmışım sağ elimin işaret parmağının birinci boğumu iptalmuzların toplama zamanını bende bilmiyorum arkadaşıma sorayım.Teşekkür ederim