Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hafta sonu balık günleri
arkadaşlar lütfen bu konuya destek olalım bizimde hem tanışmaya hem kaynaşmaya ihtiyacımız var ustalarımızdan canlı canlı bilgi alır en büyük ustayı seçeriz neden bunlar sadece avrupada olurki bizde yapabiliriz yeter ki isteyelim böyle aktiviteler bizim forumu daha çok tanıtacaktır ayrıca buranın güzelliğini herkes görecektir ben gördüğüm herkese anlatıyorum ama daha faklı anlatmak için bu gibi organisazyonlar daha iyi olur kanaatindeyim
[/size]haydi hafta sonu balığa
Bul
destekleyen arkadaşlar lütfen cevap yazsın
Bul
levrekçibaba da senin gibi yazdı ama bir sonuç çıkmadı 4 ekim çarşamba ben müsaitim diyede yazmıştım kararverelimde ona göre
biryer belirleyelim balığa gidelim.

rasgele
Bul
hava raporlarına göre 4 ekim hava güzel olacak 4 ekim gecesi yer belirleyebilirsek ben gidip oltamı atıp bekleyecegim hem balıkları hem dostları gelen gelecek gelmeyenin canı sagolacak yeri bana bırakırsanız ben aşiyan burnu baltalimanı ortaköy arası veya kalender derim ama başka uygun yer diyen olursada uyarım kimseden ses çıkmassa salı akşamı tam yer ve saat yazacagım
Bul
arkadaşlar şu işi biraz ciddiye alsak o kadar iyi olacak ki .ya bu forumda iki üç kişimi var neden kimse bu konuya eğilmiyor bir organize yapalım diyoruz kimseden ses seda çıkmıyor yapacağımız olay sadece hafta sonu olayı olmayacak ki yaza doğru ve bir hafta sonu karar verilir bir turnuva düzenlenir forum üyeleri davet edilir hatta aileler bile gelebilir balıklar tutulur pişirilir ve güzel bir olay olur değilmi ya
Bul
göksen herkesin işi gücü var ama bende çok istiyorum onun için zorlamadan gelen gelir diyecegiz gelen gelecek ben salı günü çarşamba akşamı için konu açarım isteyen gelecek bi deneyelim sonrada bi hafta sonu yaparız sen canını sıkma bide sen neredesin yani nerede oturuyorsun onu merak ettim
Bul
göksen erzurumdan istanbula gideceksin abi.senide bayaa sarmış balık olayı.
Bul
BENDE ÇARŞAMBA GÜNÜ KENDİME NÖBET YAZDIRMADIM..CANKURTARAN ÖNÜ OLABİLİR..LÜFER ALIYORLAR..AKŞAM ÜZERİ MIRMIR,İSPARİ,YAPIYOR..ÇİFT OLTA TAKILIRIZ..BİRİNİ LÜFERE YATIRIRZ,BİRİYLEDE ZEVK YAPARIZ..SAAT OLARAK SAAT 15.00'DE CANKURTARAN FENERİN TAM ÖNÜNDE BULUŞURUZ..TELEFONLARI ATALIM BİRBİRİMİZE..MUTLAKA YAPALIM ABİ CİM BU ORGANİZASYONUYAPALIM...:0507:767676
Bul
cankurtaran neresiydi yaww 35 senedir istanbulda yaşıyorum cankurtaranı bilmiyorum çok duyuyorumda yerini bilmiyorum bide 15:00 cok ters araya iftar giriyor biz 21:00 gibi buluşup 24:00 a kadar takılalım balık varsa zaten sabahlarız nerede bu cankurtaraannnn
Bul
:0507:abi cankurtaran sarayburnunun ilerisinde ki ilk fener.orası ahırkapı açıkları deiğimiz yerin kıyısı...emin önünden gir. devam et sarayburnunu geç,1 km değil..çok yakın ..saatlerde uyar...balık varsa sabahlarız dediğin gibi..ben biraz erken gelir yemlik istavrit,izmarit yakalarım..i,nşallah görüşürüz abicim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Galata köprüsünde ödüllü balık tutma yarışması monawar 7 2,561 21-09-2012, 18:30
Son Yorum: Mustafa DEDEMLİ
  Yeni bir hafta daha yycolak 15 2,833 17-06-2009, 13:04
Son Yorum: fotokopici
  Yeni Hafta yycolak 14 2,682 18-05-2009, 14:50
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  5. İstanbul Balık Festivali Lapsetur 21 5,871 26-10-2008, 19:06
Son Yorum: H.A.R.U.N
  bir hafta silifke tatili... ANTALYALI07 29 3,730 16-08-2008, 03:52
Son Yorum: thunderbolt
  eskişehirde balık çıkan göl ve göletler akın 13 4,428 26-07-2008, 09:08
Son Yorum: fotokopici
  II.Gönen Balık (Sazan )Tutma Yarışması SerenaY66 13 4,516 02-07-2008, 14:03