sayın arkadaşlar,akşam boş kaldığımda yazmış olduğunuz mesajlara muhakkak göz gezdiriyorum.güzel yazılarınız için teşekkür ederim.bende elimden geldiği kadar sizlerin mesajlarınızı okuyorum.çok fazla zaman ayıramadığım için cevap yazamıyorum.ama son yazılmış olan mesajları takip ediyorum.bu mesajlar içindeki sinek oltası isimli kardeşimizin mesajını da okudum.kendisinin olta çeşiti olarak yazdığı metodların ikisinide kullanmıyorum.önceki mesajlarımdan birinde anlattığım gibi kendi geliştirmiş olduğum avlanma şekli ile balık tutuyorum.kısaca 5veya6 m.karbon kamış-ince misina-küçük şamandıra-bedende 2 adet 9 no. japon iğne.yem olarak çok taze ekmek içi.yem iğneye takılırken kesinlikle sıkılmayacak,kopardığınız gibi takılacak.beden kısmında yemlerin hızlı batmasına neden olacak ağırlık kesinlikle olmasın.ben bu metod ve birazda hızlı hareket ederek kısa sürede çok balık yakalıyorum.bunlarda çarşamba günü akşamı 1.5 saat içerisinde tuttuklarım.hepinize rastgele.
İbrahim hoca kefallere söylenecek sözüm yok,tebrikler bereketli olsun.Yalnız bir şey dikkatimi çekti burada sizin gibi belki sizden daha fazla emek harcayarak balık avı yapan ve bizlerle paylaşan arkadaşlarımızın emeklerini hiç görmüyormusunuz.Saygılarımla
orhanekmekci yazdı:İbrahim hoca kefallere söylenecek sözüm yok,tebrikler bereketli olsun.Yalnız bir şey dikkatimi çekti burada sizin gibi belki sizden daha fazla emek harcayarak balık avı yapan ve bizlerle paylaşan arkadaşlarımızın emeklerini hiç görmüyormusunuz.Saygılarımla
Çok yerinde tespit Orhan Abime gönülden katılıyorum Sadece alkışlanmak yahut onurlandırılmak için yazılmaz raporlar
Diğer raporlarda da görüşmek üzere , afiyet olsun ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "