Yorumları: 74
Konuları: 54
sayın orhan bey mesajımızda diğer emek veren arkadaşlarımızı görmezden geldiğimi sadece rapor ve resim yolladığımı ima etmişsiniz.halbuki son yolladığım raporumda elimden geldiği kadar raporları okuduğumu resim yollayan ve rapor yazan tüm arkadaşları takdir ettiğimi belirtmiştim.diğer arkadaşlar kadar çok rapor yazamamamın tek sebebi bilgisayar konusunda iyi olamamam dır.hatta yalovalı değerli bir kardeşimiz olan barış dan-tommy 77-pek çok defa resim basma ve rapor yollama konusunda yardım istemişimdir.benim amacım en iyi olabilmek takdir edilmek değil.yada thunderbolt,un mesajındaki yazdığı sadece alkışlanmak yahut onurlandırılmak için yazılmaz çümlesinin beni anlattığına inanmıyor,sizlerinde belirttiği gibi burası bir paylaşım sitesi ben resmi yollarım,hoşunuza gitmediyse raporumu okumazsınız,saygılar.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
aman hocam etme
en yakın takipcileriniz
yeterki kırmadan kırılmadan
burada birlikte olabilelim
amaç hoş sohpet
yoksa hiç birimiz bir şeylerin peşinde değiliz
ben aylarca bir tek balık bile tutmadan bu sitenin sohpetlerini takip ettim
kimsede bu duruma eksi bir şey yazmadı tersi içinde eksi bir şey olmaz kanısındayım
yeterki içtenliğimizi,samimiyetimizi elimizden kaçırmayalım
sağlıkla kalın
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ibrahim sana ben cevap vermek istiyorum,
senin tüm mesajlarını takip ediyorum ilk başlarda sadece kefal raporu yolluyordun sonrası yoktu yani cevaplara cevap yazmıyordun veya başka rapor ve paylaşımlara katılmıyordun,
sen bunlara cevap yazdın görenler gördü görmeyenler görmedi ben bilgisayardan anlamam dedin tamam haklısın.
sorun şurada bizler burada birşeyleri paylaşıyoruz sendende her raporunda bizlere yardımcı ol istedik yani ne takım kullandın ne yem kullandın ayrıntı yaz istedik.
birde ufak kefal resimleri olmasın istedik veya ihtiyaç fazlası kefal resmide olmasın istedik.
tamam başkalarına verebilirsin ama tebliğde belirtilen kurallar var günde 5 kg sınırı var ve limit altı balıklar kimsenin hoşuna gitmiyor belki senin resimlerde limit altı olmayan balıklar vardır ama bizlere göre ufak balıkları tutmanın anlamı yok.
senin iyi niyetinden kimsenin şüphesi yok sadece senden istediğimiz madem hergün balık tuta imkanın var rapor olsun diye değilde büyük balıklı rapor olsun diye rapor yazsan birazda takım ve yemlerden bahsetsen hepimiz daha memnun olacagız.
beni anlayacagını umuyorum teşekkürler selamlar.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Amacımız asla kalbinizi kırmak değil . Sadece diğer konularda da bizimle olmanızı ve davete icap bekliyoruz . Hepsi bu . Paylaşım eksik olduğu zaman hoş sohbete de zemin olmuyor  Sonuçta paylaşılmayan bilginin hiç değeri yok
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
İbrahim hocam burda kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok buradaki amaç muhabbetler ve ayni zamanda bilgilerimiz ve birikimlerimizin paylaşımıdır, yoksa ille rapor kayacağım diye bir şey yoktur ama eklenen rapordada bir kaç eksik oldumu hangi takımla hangi yemle kullanılan kanca veya misine gibi elbetteki sorular gelecektir bunlarada cevap yazmak gerekir diye düşünüyorum, Umarım beni yanlış anlamassınız saygı ve sevgilerimle..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
İbrahim hocam ben siteye girdim gireli tek bir raporum bile olmadı bir tane hazırladım telefona çektiğim resimlerde sorun oldu hatta tatara bile gösterdim resimi çok mat.
Dün ikinci kez rapor hazırlayayım dedim iki kişi 5kg yakın mezgit, izmarit ve istavrit yakaladık ama motoru çalıştırırkin kolumu öyle bir sivri yere çarptımki kolum hem kesildi hemde şişti can acısından ne rapor kaldı nede hazırlayacak durum.
Ama şuraya girip sizlerle bir iki çift lafladıkmı inan her şeyi unutturuyor buradaki sıcak kalpli arkadaşlar.Bırak raporum olmasın ben sizlerin tuttuğu balıklarla bile övünüp gurur duyuyorum. Diyorumki ne mutlu bana balık sevdasıyla bu siteye girip bir çok sizler gibi değerli insanları kazandım.Saygılar hepinize.
Hocam yeni raporlarını bekliyoruz.
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
kefalcı ibo yazdı:sayın orhan bey mesajımızda diğer emek veren arkadaşlarımızı görmezden geldiğimi sadece rapor ve resim yolladığımı ima etmişsiniz.halbuki son yolladığım raporumda elimden geldiği kadar raporları okuduğumu resim yollayan ve rapor yazan tüm arkadaşları takdir ettiğimi belirtmiştim.diğer arkadaşlar kadar çok rapor yazamamamın tek sebebi bilgisayar konusunda iyi olamamam dır.hatta yalovalı değerli bir kardeşimiz olan barış dan-tommy 77-pek çok defa resim basma ve rapor yollama konusunda yardım istemişimdir.benim amacım en iyi olabilmek takdir edilmek değil.yada thunderbolt,un mesajındaki yazdığı sadece alkışlanmak yahut onurlandırılmak için yazılmaz çümlesinin beni anlattığına inanmıyor,sizlerinde belirttiği gibi burası bir paylaşım sitesi ben resmi yollarım,hoşunuza gitmediyse raporumu okumazsınız,saygılar.
Sevgili İbrahim abi;
Anlaşıldığı üzre site ahalisi biraz sitemkâr, bende dahil olmak üzere. Bunun sebebi artniyetli oluşumuzdan değil sadece katılımcı olmamanızdan ötürüdür. Sizden sadece daha çok katılım yapmanızı, bir rapor yazıp gitmemenizi rica ediyoruz. Yani şöyleki, raporlarınıza yazılan mesajlara bir cevap, yahut diğer abi ve kardeşlerimizin rapor ve konularına bir geri dönüş, bir satır bir cümle yazmanız ve bizimle bir arada olmanız isteniyor. İnanın bu çok ama çok güzel bir istek. İnsanlar sizi daha yakından tanımak, samimiyet ve arkadaşlık kurmak istiyor. Bunda güzellik ve dostluk harici hiç bir çıkar görünmüyor.  Umarım söylenenler yanlış anlaşılmaz ve devamlı aramızda olmanızı isteriz. Saygılarımla
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Değerli Arkadaşlar...
Ben bu konuda başka bir fikir sunmak isterim..Bir çok forumda ,bir çok arkadaşın tepki göstermesi üzerine yaptığım araştırmadan bu sonuca ulaştım.Hatta doğru söylemek gerekirse , daha önceden bana "raporlarınızı resimli olarak yollayın" diyen birine hitaben "ben kimseye rapor falan vermeyi düşünmüyorum" demiştim.
Daha sonra ,forumlarda ,rapor kelimesinin yaygın olarak kabul gördüğünü farkettim.
Bu aşamada rapor kelimesinin anlamını netleştirmek gerekir.
rapor: herhangi bir konuyu, olayı veya durumu incelenmekle görevlendirilen kişi veya kişilerin, yaptıkları araştırmanın sonuçlarını ilgili yere bildirmek üzere yazdıkları inceleme yazısına rapor denir. bir kişinin hazırladığı rapora kişisel rapor; bir ko misyon t arafından hazırlanan rapora da ortak rapor denir.
" herhangi bir konuyu, olayı veya durumu incelenmekle görevlendirilen " tarifi rapor kelimesinin forumlarda ne kadar yanlış kullanıldığının kanıtıdır.Çünkü forumlarda görevlendirme yoktur.Yanlış kullanılan bu kelime özellikle forumlara yeni katılanlarda antipati uyandırmaktadır.Muhatabına ,yazmaya zorunlu imiş hissini veren rapor kelimesi yerine ,yazmasını kendi takdirine bırakan "av gününün paylaşımı" veya "bu günkü av anılarınız" türünden başlıklar (maalesef) yazmaya neredeyse zorla oturan milletimiz fertleri için teşvik edici mahiyette olacaktır.
Bunun dışında ,tüm isteklerimizde haklı olmamıza rağmen dışarıdan yeni gelen birinin burada kurulu düzene hemen ayak uydurmasını beklememiz de bence doğru değil.Kişiliklerin farklı olduğu ve söylenen ile anlaşılanın farklı olacağı kabul edildiğine göre bazı şeyleri zaman bırakmanın daha doğru olacağı inancındayım.
Ayrıca Türkçemizi doğru kullanmak adına da bu uyarıyı yapmayı gerekli gördüm.
Açıklama benim şahsi fikrimdir. Takdir ve uygulama tercihi arkadaşlarımıza aittir.
Sevgiler...
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Abi güzel bir yaklaşım  Türkçemizin doğru kullanılması ve sahip çıkılma adına verdiğiniz bilgilere gönülden teşekkür ederim  Sanırım ayrı ve sabit bir konuda fikirlerin ve araştırmaların yazılması çok faydalı olacaktır
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
thunderbolt yazdı:Abi güzel bir yaklaşım Türkçemizin doğru kullanılması ve sahip çıkılma adına verdiğiniz bilgilere gönülden teşekkür ederim Sanırım ayrı ve sabit bir konuda fikirlerin ve araştırmaların yazılması çok faydalı olacaktır 
Yöneticiler onayladığı takdirde olabilir..Netice olarak daha iyiye ulaşma çabalarıdır bunlar...
İlgine teşekkürler...
|