Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul daydım
Arkadaşlar geçen hafta İstanbul daydım.Konu açmakta geciktiğim için kusuruma bakmayın.Bazı arkadaşların haberi var.Oğlumun okulu başladı o nedenle oradaydık.Bir boş vaktimde cuma günü Nihat ı ziyaret ettim iş yerinde.Sağolsun bizim tshirtlerle uğraşıyordu.Zaten o arada mesaj da yazmıştı.Çaylar tostlar sohbet derken resim çekmeyi unuttuk.Gulumse Bu arada tekrar Nihat a teşekkür ederim misafirperverliği için.
Ertesi gün sabah erkenden Karaköy de Furkan ile buluştuk. Balık tutkusu erkenden bizi Karaköy e getirdi. Yanımda arkadaşım Erdal da vardı.Çok az vaktimiz vardı.Furkan la da tanışmış oldum.Ben olta açmadım.Furkan birkaç rapala attı fakat vuruş olmayınca vazgeçti.Saray burnu tarafına geçecekti.Bizim valtimiz olmadığından vedalaştıkçArkadaşımın cep ile çektiği resimleri ekliyorum. Tekrar Nihat ve Furkan a teşekkür ederim.Nihat la daha önce tanışmıştım zaten.Sitemizin değerli üyelerini tanımak gerçekten çok güzel.GulumseSelamlar,sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ufuk hocam ogünki telaşımı hatırlarsın telaştan resim çektirmeyi unuttuk ertesi gün farkettim ama geç oldu,artık birdahaki sefere inşallah Gulumse
Bul
Biliyorum Nihat benim de aklıma gelmedi vallahi.Sağlık olsun,gönüller bir olsunGulumse
Bul
T-shirt'lerin kargo için tasnifinde sizin emekleriniz geçmiş teşekkürler hocam..Gulumse
Foto konusuna gelince haklısınız ben de iki kez ayrı zamanlarda Nihat'a uğradım,aynen dediğiniz gibi çay,kahve,muhabbet,gelen giden müşteri derken vakti nasıl geçtiği anlaşılmadı tek hatıra fotosu bile çekemedim..
Bu arada Furkan'ı bu fotosuyla ben de daha yakından tanımış oldum..
Bul
ufuk hocam arkadaşlarla tanışmak çok güzel dimi Alkis ama şu samimi ortamı bilmiyorum başaka yerde ilk defa konuştuğun biriyle bulabilirmisin Affet seviyorum sitemizi ve herkesi canı gönülden kutluyorum AffetAlkis misafirpervekliklerinden dolayı nihatı ve furkanı Alkis oğlunuzada ALLAH zihin açıklığı versin inşallah vatana millete hayırlı evlat olur hepimizin çocukları gibi Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Lakerda yazdı:T-shirt'lerin kargo için tasnifinde sizin emekleriniz geçmiş teşekkürler hocam..Gulumse
Foto konusuna gelince haklısınız ben de iki kez ayrı zamanlarda Nihat'a uğradım,aynen dediğiniz gibi çay,kahve,muhabbet,gelen giden müşteri derken vakti nasıl geçtiği anlaşılmadı tek hatıra fotosu bile çekemedim..
Bu arada Furkan'ı bu fotosuyla ben de daha yakından tanımış oldum..

Mehmet abi aslında Nihat işlerin çoğunu halletmişti zaten.Ben ona eşlik ettim birazcık. Muhabbete dalınca fotoyu da unuttuk.Ama Allah ın izniyle daha çok çekeriz.Gulumse
Bul
yalova tatar yazdı:ufuk hocam arkadaşlarla tanışmak çok güzel dimi Alkis ama şu samimi ortamı bilmiyorum başaka yerde ilk defa konuştuğun biriyle bulabilirmisin Affet seviyorum sitemizi ve herkesi canı gönülden kutluyorum AffetAlkis misafirpervekliklerinden dolayı nihatı ve furkanı Alkis oğlunuzada ALLAH zihin açıklığı versin inşallah vatana millete hayırlı evlat olur hepimizin çocukları gibi Affet

Güzel olmaz mı Erden.Senin de dediğin gibi bu sıcak samimi ortamı ilk defa konuştuğun biriyle başka bir yerde bulmamız çok zor.AlkisSitemizi sevmemek elde mi.Hem sitemizi hem de bu güzelliği yaşatan değerli üyelerimizi seviyorum.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.Allah hepimizin çocuklarını korusun,hepsine zihin açıklığı versin.Affet
Bul
Hocam Çok memnun oldum sen gittikten sonra iyi denecek kadar balık aldım kısmet başka sefere inşallah.
Bul
Nerden aldın Furkan?Smile
Bul
kköyden hocam sıyırtmayla istavrit rapalayada gelen geldi işte Wink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bugün İstanbul'daydım( Nihat'la(Levrekci) tanıştık:) ) Bahadır Sarıca 32 5,110 30-04-2009, 01:39
Son Yorum: Bahadır Sarıca

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi