Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
D.A.M. SPACE EVO 350 RD MAKİNA Hakkında bilgi lazım?
Abiler bu makinayı kullanan veya bilgisi olan var mı?

D.A.M SPACE EVO 350 RD MAKİNA

Quick® Space Evo, hafiflik ve dayanıklılığı bir arada sunma hedefi doğrultusunda üretildi. Eşsiz Spaceframe teknolojisi ile, hafif ve sağlam ABS-yapı, karbon gövdenin üzerine uygulanarak, köprülerin çelik gövdeli yapılarına benzer bir yöntemle sağlamlık elde edilmiştir. Dolayısı ile, iki katlı materyalin birleşliminden oluşmakla birlikte tek materyalden oluşmuş izlenimi vermektedir. Tüm bunlara ek olarak, Space Evo makinelerin dişli parçaları özel olarak sıkıştırılıp, ısıl işleme tabi tutularak daha sağlam ve yumuşak çalışması sağlanmıştır. Krom kaplı kafası ve özel rengiyle keyifli bir kullanım amaçlandı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
hayırdır abiler kimseden ses seda yok .yok mu bu arkadaşı tanıyanAffetSmile
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
erhan abim makinede sanırsam 2+1 bilye var(internetten baktığım kadarı ile)
benim görüşümü sorarsan bu özelliklerde 80 milyonyon fazla derim ben ama karar senin
birde ai bu makineyi ne için kullanacan önemli tatlı suda bekleme oltakı olarak kullanabilirsin ama dediğim gibi 80 ytl bence bu makinenin sadece markasına Wink
Bul
Quick® Space Evo, hafiflik ve dayanıklılığı bir arada sunma hedefi doğrultusunda üretildi.

Eşsiz Spaceframe teknolojisi ile, hafif ve sağlam ABS-yapı, karbon gövdenin üzerine uygulanarak, köprülerin çelik gövdeli yapılarına benzer bir yöntemle sağlamlık elde edilmiştir. Dolayısı ile, iki katlı materyalin birleşliminden oluşmakla birlikte tek materyalden oluşmuş izlenimi vermektedir.

Tüm bunlara ek olarak, Space Evo makinelerin dişli parçaları özel olarak sıkıştırılıp, ısıl işleme tabi tutularak daha sağlam ve yumuşak çalışması sağlanmıştır.

Krom kaplı kafası ve özel rengiyle keyifli bir kullanım amaçlandı.

- Aluminyum kafa
- Krom kaplama grafit yedek kafa
- Paslanmaz çelik mil
- Anında duruş bilyası
- Arkadan kalama
- Mikro dişli duruş sistemi
- S-Stroke® kam sistemi
- Kolay katlanır kol
- Dengelenmiş kol

Devir : 1:4,8
Misina Kapasitesi : 0,50 mm / 100m
Birim : Adet
Ağırlık : 440 g

ümitcim özellikleri bunlarmış bende tam anlamadığım için bana çok anlamsız geliyor bu yazılarHehe
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
erhan oncelıkle hangı balıkta kullanacağın onemlı at cek veya kıyıdan dusunuyorsan cok ıdeal bence 10 numara makına alırsan sımdıden hayırlı olsun derımAlkis bıde fıyatını yazarsan sevınırım
Bul
ExEnGaZ yazdı:Quick® Space Evo, hafiflik ve dayanıklılığı bir arada sunma hedefi doğrultusunda üretildi.

Eşsiz Spaceframe teknolojisi ile, hafif ve sağlam ABS-yapı, karbon gövdenin üzerine uygulanarak, köprülerin çelik gövdeli yapılarına benzer bir yöntemle sağlamlık elde edilmiştir. Dolayısı ile, iki katlı materyalin birleşliminden oluşmakla birlikte tek materyalden oluşmuş izlenimi vermektedir.

Tüm bunlara ek olarak, Space Evo makinelerin dişli parçaları özel olarak sıkıştırılıp, ısıl işleme tabi tutularak daha sağlam ve yumuşak çalışması sağlanmıştır.

Krom kaplı kafası ve özel rengiyle keyifli bir kullanım amaçlandı.

- Aluminyum kafa
- Krom kaplama grafit yedek kafa
- Paslanmaz çelik mil
- Anında duruş bilyası
- Arkadan kalama
- Mikro dişli duruş sistemi
- S-Stroke® kam sistemi
- Kolay katlanır kol
- Dengelenmiş kol

Devir : 1:4,8
Misina Kapasitesi : 0,50 mm / 100m
Birim : Adet
Ağırlık : 440 g

ümitcim özellikleri bunlarmış bende tam anlamadığım için bana çok anlamsız geliyor bu yazılarHehe
erhan abi ismim ümit değil uğur WinkSmile
hangi balık için kullanacağını veye hangi alanada kıyıdamı denizin ortasındamı yoksa ttalı suda barajdamı akarsuda nerde kullanacağını yazsan Wink
Bul
harun77 yazdı:erhan oncelıkle hangı balıkta kullanacağın onemlı at cek veya kıyıdan dusunuyorsan cok ıdeal bence 10 numara makına alırsan sımdıden hayırlı olsun derımAlkis bıde fıyatını yazarsan sevınırım
harun abim fiyatı internetten baktığım kadarı ile 80 milyon av bayisinden alırsanda fazla bişey değişmez 80 -90 arası yaniWink
Bul
Erhan,ben fazla makina kullanmıyorum ama d.a.m kaliteli bir marka ben alacak olsam bu makinanın 500veya600 serinden almak isterimGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
ben anlamaz tanışmadım kendisiyle Siyirdim güzel bir makineye benziyor bu konuda nedim abiye kulak ver derim o ilgili makinalarla
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
balıkcı uğur yazdı:erhan abi ismim ümit değil uğur WinkSmile
hangi balık için kullanacağını veye hangi alanada kıyıdamı denizin ortasındamı yoksa ttalı suda barajdamı akarsuda nerde kullanacağını yazsan Wink

uğurcum kıyı avcılığı için bakıyorum bu makinaya
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,958 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  diğer forumlar hakkında LeVrEkCi 95 10,618 27-06-2012, 15:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  logo çalışmaları ve seçimleri hakkında LeVrEkCi 7 1,708 17-04-2012, 10:22
Son Yorum: YaKaMoZ