Yorumları: 184
Konuları: 6
Değerli abilerim izninizle sizlerden bu konu ile ilgili değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Ben para verip akaryakıt alıyorum.Tamam hizmet önemli ama hizmetin dışında ne gibi kampanyalar veya promosyonlar beklediğinizi burada paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Erhan,akaryakıt aldığım istasyonunda ilk aradığım personelin giyimi ve bana karşı hal ve tavırları güven vermeli.Promosyona gelince,ilk isteğim arabamın yıkanması oluyor.Bazı günlerde verilen cam silme bezi,araba kokusu,soğuk günlerde sıcak içecek sıcak günlerde ikram edilen soğuk meşrubatta hiç fena olmuyor hani
Bornova - izmir
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Erhan...
Bunu sorman işine önem verdiğinin kanıtı..Tebrik ederim..
Benzin koyma tabancasını depoya usulünce ve dikkatli sokarak , (borular bir çok araçta plastik olduğu için) herhangi bir hasara sebebiyet vermesinler..
Sevgiler...
müştei memnuniyeti herşeyden önce gelir abilerim
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Erhan bey,beklentilerimiz sadece akaryakıt firmalarından değil; hangisini sayayım..Herbiri için burada ayrı ayrı konu açarsak, bunların arasında forumumuzun ana temasını kaybederiz..
Anlayışınız için teşekkür ederiz..
Lakerda yazdı:Erhan bey,beklentilerimiz sadece akaryakıt firmalarından değil; hangisini sayayım..Herbiri için burada ayrı ayrı konu açarsak, bunların arasında forumumuzun ana temasını kaybederiz..
Anlayışınız için teşekkür ederiz..
mehmet abi tabiki amacımız tüm sektörlerde en ii ve en kaliteli hizmeti almak.Ancak ben bu sektörde çalışan biri olarak acaba neler düzeltebilriz onu araştırıyorum ve bunu da ilk olarak buradaki değerli insanlarla paylaşmak istedim.
orhanekmekci yazdı:Erhan,akaryakıt aldığım istasyonunda ilk aradığım personelin giyimi ve bana karşı hal ve tavırları güven vermeli.Promosyona gelince,ilk isteğim arabamın yıkanması oluyor.Bazı günlerde verilen cam silme bezi,araba kokusu,soğuk günlerde sıcak içecek sıcak günlerde ikram edilen soğuk meşrubatta hiç fena olmuyor hani
aman orhan baba sıcak günlerde sek gitmez onlar
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ExEnGaZ yazdı:Değerli abilerim izninizle sizlerden bu konu ile ilgili değerli fikirlerinizi bekliyorum.
Ben para verip akaryakıt alıyorum.Tamam hizmet önemli ama hizmetin dışında ne gibi kampanyalar veya promosyonlar beklediğinizi burada paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür.
erhan güzel konuya değindiğin için teşekkür ederim ben istasyona yaklaştiğimda ben istemeden fişimi versin bunun acısını yaşadım
promosyana gelince birdahakine bedava gaz dolumu

şaka bir yana güleryüz ve 100tl akaryakıt alana 20tl gaz bedava.

Yorumları: 16,711
Konuları: 238
erhan senin akaryakıt istasyonun izmirin neresinde.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Bence akaryakıtın kalitesinden hiç bir şekilde taviz vermemeleri bunların çok örneğini gördük.Yalovadan karamürsel istikametine giderken tam karamürselin girişinden bir istasyon var ben kendimi bildim bilesi süper iş yapar ve hiç bir ikramıda yoktur müşteri sadece akayakıt için girer.Bu istikamette çok istasyon var kimisi kapandı kimisi el değiştirdi kimiside akaryakıtı karıştırdığı için müşterisini kaybetti.Bu bahsettiğim karamürseldeki tesis hala ayakta ve hiç boş kalmıyor.