Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sonbahar Renkleri
Değerli Arkadaşlarım...

Sizler Çeşmede eğlenirken bizler burada bunalımın en üst seviyelerinde olduğumuzdan ,en kolay rahatlama yolu olarak ,orman içindeki dinlenme yerlerimizden birine gitmeyi doğru buldum..

Temiz hava ve akan suyun sesi beni hemen sakinleştirip kendimden geçmemi sağladı..Huzurum yerine gelince otomatik sistem harekete geçip karnımın acıktığı sinyallerini beynime gönderdi...

Yanıma yiyecek birşey almadığım için çevreye bir baktım..Muşmulalar daha olmamıştı.....Fakat çevrede oldukça fazla kırmızı renk gözüme çarpıyordu..Kırmızı olarak gördüğüm herşeyden bir miktar yedim..Bunlar zaten hepimizin tanıdığı kuşburnu-mersin-böğürtlen vs.den oluştuğu için oldukça lezzetli geldiler.Anti-oksidan stoklarımı doldurdum.

Gittiğim yer ve çevrenin doyumsuz renklerini taşıyan sonbahar resimlerini sizler için çektim..

Sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
iyi etmissin Ahmet abi...hemde cok iyiAlkis
afiyet olsun...
fotolar renkleri ve icerigi ile cok guzel ..tesekkurler..
birdahaki org.insallahAffet
rastgele
Bul
Ahmet abi, resimler süper AlkisAlkis doğa her mevsim her rengiyle büyülemeye devam ediyor Gulumse.
Bu ararada hiç bir katkı maddesi bulunmayan tamamen doğal besinler içinde afiyet şeker olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ustam61 yazdı:Ahmet bey paylaşımınız için teşekkürler.ama doğadaki kırmızılar beni ürkütür.sebebi ise zehirli olan yiyeceklerin ve yaban hayvanlarının çoğu kırmızıdır.yaklaşırken selavatla yaklaşırım.yememeye de gayret ederim.hani nasreddin hocanın bir sözü vardır."ne şeytanı göreyim ne selavat getireyim"

Hayrettin Ustacığım...

Haklısın tabii.Ben bunları çok iyi tanıdığım için yedim zaten...Her sene sonbaharda bunlardan toplar ve reçel-marmelat türünden kışlıklar yaparız..Hele şimdi Kasımda ayı mamaları (kocayemiş) çıkar..Büyük bir hasretle onları bekliyorum.Vallahi bir yıldır yemedim...Happy

Selamlar...
Bul
Albatros-gr yazdı:iyi etmissin Ahmet abi...hemde cok iyiAlkis
afiyet olsun...
fotolar renkleri ve icerigi ile cok guzel ..tesekkurler..
birdahaki org.insallahAffet
rastgele

Sağol Canım Kardeşim..

Resimlerde bir tek gülmediğin sahne göremedim..Allah ta göstermesin.hep böyle kal...Affet

İnşallah bir daha sefere...Sevgiler...
Bul
Ahmet abi eline koluna sağlık Alkis harika fotolar hele o kırmızı - kırmızı doğa meyvaları insanın ağzını sulandırıyor Siyirdim teşekkürler 76
Bul
ustam61 yazdı:Afiyet olsun.bal olsun yedikleriniz.bizim buralarda Alıç olur rengi kırmızıdır,şimdiye kadar kimse zehirlenmemiştir.gene buralarda yemişen dediğimiz bir yemiş vardır çok tatlı olur zehirli olma riski yoktur.ama geçen gün hastahaneye getirilen bir vatandaş sadece alıç ve yemişen yediğini söylüyor,ama zehirlemiş.yapılan tetkiklerde yılan zehirine benzer bir zehirin mide yoluyla kana karıştığı tesbit edilmiş.bazen bu yemişlerden yararlanan yaban hayvanlarının üstteki bir meyveyi yerken salyasının alttakilere akabileceği ,onlardan dolayı vatandaşın zehirlendiğinin sanıldığı doktorlarca ailesine söylenmiş.onun için tedbirli olmak gerek diye düşünüyorum.

Çok ilginç...Olabilir tabii..Çok az bir ihtimal ama yine de olabilir..Alıç bilirim..Ben de çok yedim..
O zaman yabani de olsa tüm meyveleri iyice yıkayarak yiyelim..En doğrusu bu...
İlgine teşekkürler...
Bul
aygroup yazdı:Sağol Canım Kardeşim..

Resimlerde bir tek gülmediğin sahne göremedim..Allah ta göstermesin.hep böyle kal...Affet

İnşallah bir daha sefere...Sevgiler...
guzel sozlerin icin tesekkurler Ahmet abi..
dogru,cok keyifli bir gundu...
saygilar76
Bul
biz denizde sen dağda
ikiside güzel oldu galiba
allah içine sindirsin
yaban içinde yabanı yaşamak her zaman insanı dinlendiriyor değilmi abicim
yediklerinin tadını bende biliyorum
ağzım sulandı valla
afiyet şeker olsun
Bul
Neyse orman üzümünü burda buluyorumGulumsediğerleride ayrı lezzet.Paylaşım için teşekkürler Ahmet.Afiyet olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son Bahar Renkleri ve Karadeniz MaVrUşGiL 20 3,388 14-11-2011, 14:32
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi