07-10-2009, 23:47
Bugün ( 7-10-2009 ) havanın güneşli ve rüzgarsız olması beni yine balığa çekti
Marangoz Ahmet ve bacanağı Mustafayı da alıp boyladık İmaretin yolunu , saat 17,45 gibi limandan girdik , Neytimiz kalamar avıydı onun için yanımıza hiç yem almadık ,tabi yine kalamar meramıza giderken ben bir sahte balıcık 8 cm Mustafada bir silikon raglou 6,5 cm saldı ,fakat meramıza varıncaya kadar bir tık almadık !
Dururken daha hemen kalamar için sahtelerimizi saldık , uzun bekleyişten sonra ilk kalamarı Mustafa tuttu eee ne de olsa acemi zaten hep acemilere gelir balıklar
biraz sonra marangoz Ahmet bir tane tuttu bende hala tık yoktu , benden trenmi geçti diye şakalaşırken aniden oltama ağır birşeylerin yapıştığını hisetim hemen ağır ağır yukarı çekmeye başladım ,yolda gelirken birkaç defa kafa vuruşlarından anlaşılıyordu biraz büyükçe olduğu ve hakikaten büyükmüş , yine biraz uzun aradan sonra yine birer tane daha yakaladık ondan sonra epey bekledik ama birdaha vuruş almadık , ve limana çıktık
Çok güzel zevkli ve muhabbetli balıkçılık yaptık , herkeze bundan daha iyi balıkçılıklar dilerim

Dururken daha hemen kalamar için sahtelerimizi saldık , uzun bekleyişten sonra ilk kalamarı Mustafa tuttu eee ne de olsa acemi zaten hep acemilere gelir balıklar

Çok güzel zevkli ve muhabbetli balıkçılık yaptık , herkeze bundan daha iyi balıkçılıklar dilerim