Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bölgemizde kalamar zamanı
Bugün ( 7-10-2009 ) havanın güneşli ve rüzgarsız olması beni yine balığa çekti Siyirdim Marangoz Ahmet ve bacanağı Mustafayı da alıp boyladık İmaretin yolunu , saat 17,45 gibi limandan girdik , Neytimiz kalamar avıydı onun için yanımıza hiç yem almadık ,tabi yine kalamar meramıza giderken ben bir sahte balıcık 8 cm Mustafada bir silikon raglou 6,5 cm saldı ,fakat meramıza varıncaya kadar bir tık almadık !
Dururken daha hemen kalamar için sahtelerimizi saldık , uzun bekleyişten sonra ilk kalamarı Mustafa tuttu eee ne de olsa acemi zaten hep acemilere gelir balıklar Siyirdim biraz sonra marangoz Ahmet bir tane tuttu bende hala tık yoktu , benden trenmi geçti diye şakalaşırken aniden oltama ağır birşeylerin yapıştığını hisetim hemen ağır ağır yukarı çekmeye başladım ,yolda gelirken birkaç defa kafa vuruşlarından anlaşılıyordu biraz büyükçe olduğu ve hakikaten büyükmüş , yine biraz uzun aradan sonra yine birer tane daha yakaladık ondan sonra epey bekledik ama birdaha vuruş almadık , ve limana çıktık
Çok güzel zevkli ve muhabbetli balıkçılık yaptık , herkeze bundan daha iyi balıkçılıklar dilerim 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Maşallah Ahmet abi, kalamar da kalamarmış.
Bugünlerde sırtı çalışmaya başlamadı sanırım sizin oralarda.Faruk abi de boş çekmiş.
Tüm ekibe tebrikler.Bereketli ve afiyet olsun.AlkisSeerf
Rastgele...

Balıkların acemilere geldiği konusuna kesinlikle katılıyorum.Çünkü bana hiç gelmiyorlarSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
harikasınız valla
bereketli ve afiyet olsun
açılış fena değil
devamı daha güzel olsun inşallah
tebrikler ahmetcim
Bul
Maşallah Ahmet abi kalamarın babası nı tutmuşsun tebrik ederim abi elinize emeğinize sağlık paylaşım güzel sandal da yemek yemek te başka bi tatlı olur afiyet bal şeker olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
kasap100 yazdı:Maşallah Ahmet abi, kalamar da kalamarmış.
Bugünlerde sırtı çalışmaya başlamadı sanırım sizin oralarda.Faruk abi de boş çekmiş.
Tüm ekibe tebrikler.Bereketli ve afiyet olsun.AlkisSeerf
Rastgele...

Balıkların acemilere geldiği konusuna kesinlikle katılıyorum.Çünkü bana hiç gelmiyorlarSiyirdim
Teşekkürler Bahadır , evet sirti yok aslında bu zamanlarda lüfer başlaması lazım , ve bekliyoruz
Çünkü sen acamilikten çıktın ,artık usta oldun , tabi ustalarda yalnız trofe avlarlar Hehe
Rastgele
Bul
mariner8 yazdı:Teşekkürler Bahadır , evet sirti yok aslında bu zamanlarda lüfer başlaması lazım , ve bekliyoruz
Çünkü sen acamilikten çıktın ,artık usta oldun , tabi ustalarda yalnız trofe avlarlar Hehe
Rastgele

Hah be Ahmet abicim.İşte meslekdaş yardımı budurSmile
Ben de diyorum neden balık yakalayamıyorum.Doğru ya artık ben yalnız trofe avlayabilirimSiyirdimBu hafta sonu demek trofe alacağım....959595
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Hah be Ahmet abicim.İşte meslekdaş yardımı budurSmile
Ben de diyorum neden balık yakalayamıyorum.Doğru ya artık ben yalnız trofe avlayabilirimSiyirdimBu hafta sonu demek trofe alacağım....959595
fotoğrafcı lazımmııııııı ?....
Bul
yycolak yazdı:fotoğrafcı lazımmııııııı ?....

Abi bak ciddiyim.Geliyor musun?
Seninle balıkçılık büyük keyif olur benim için.
Cumartesi'den kaçıyoruz...

Bul
Adaşım tebrikler..

Gerçekten büyük kalamar...Kimbilir çekmek ne zevkli olur..Tebrik ediyorum..Arkadaşlara selamlar...
Bul
kasap100 yazdı:Abi bak ciddiyim.Geliyor musun?
Seninle balıkçılık büyük keyif olur benim için.
Cumartesi'den kaçıyoruz...
pazar saat 11de beni dükkana bırakabilecekmisiniz
iki pazar üst-üste adamı ne yaparlar Siyirdim
size rast gelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şimdi KUZU zamanı , 02.10.2007 Antalya Salih Reis 18 4,311 29-01-2013, 18:46
Son Yorum: Mufi
  av zamanı istavrit ssevdim 17 4,130 27-09-2011, 23:12
Son Yorum: xfisher
  Biraz kalamar orhanekmekci 26 4,047 08-09-2011, 14:46