Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kocaeli Karamürsel Çamdibi Barajı
Bugün saat 16.30 sıraları Lakerda,Yalova tatar, Erol77, Zafer77 ve ben buluşup bu baraj gölüne keşif için gittik. Takımların hazır olmasına rağmen deneme atışı yapamadık çünkü barajın bazı yerlerinde suyun içinde ağaçlar var. Tabiki temiz olan yerleride tespit ettik umarım zaman olursa 1-2 günlüğüne gidebiliriz. Tabiki keşif gezimizi sizlerle paylaşmak istedim.

[Resim: img2006.jpg]

[Resim: img2007.jpg]

[Resim: img2009.jpg]

[Resim: img2010w.jpg]

[Resim: img2011.jpg]

[Resim: img2012ph.jpg]

[Resim: img2013i.jpg]

[Resim: img2016b.jpg]

[Resim: img2014v.jpg]

[Resim: img2015h.jpg]
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalovada terminatörü oluşturdu tamam artık av raporlarına doyum olmaz inşallah,harikasınız AlkisSeerf
Bul
haşim çok yi yapmışssınız tam benim meram suyun içi çalılık olacak ağ veya tırıvırı atamayacaklar..balık damakladımı çalılara dolayacak kurtulma şansı olacak burada ustalık ve takımlar konuşacak bereketli avlar dilerim 77 timeSiyirdimAlkisGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:haşim çok yi yapmışssınız tam benim meram suyun içi çalılık olacak ağ veya tırıvırı atamayacaklar..balık damakladımı çalılara dolayacak kurtulma şansı olacak burada ustalık ve takımlar konuşacak bereketli avlar dilerim 77 timeSiyirdimAlkisGulumse
Hüseyin bir bilsem suyun içindeki çalılıklarıda çekerdim resimleri o kadar çok çalılık varki.
Bul
[Resim: img2017.jpg]

[Resim: img2019.jpg]

[Resim: img2018i.jpg]
Bul
resimlere baktıkça abilerimi özlediğimi anladım erden abi inşallah görüşürüz haftaya Seerf
Bul
araphüso26 yazdı:haşim çok yi yapmışssınız tam benim meram suyun içi çalılık olacak ağ veya tırıvırı atamayacaklar..balık damakladımı çalılara dolayacak kurtulma şansı olacak burada ustalık ve takımlar konuşacak bereketli avlar dilerim 77 timeSiyirdimAlkisGulumse

Haşim harika bir yer..Hüseyine tamamen katılıyorum..Gerçek balıkçı olan orada balık tutar..(hele büyük olursa)Bir saniye kamış ile alakanı kaybetsen balık aşağı iner ve alamazsın.
Yani gevezelik yok.Dalgınlık yok.Sadece balıkçılık var..

Su miktarı da çok güzel..Bereketli ve kazasız avlar dilerim...
Bul
şamandıralı telekopik göl kamışı kullanın.. ana beden 50,lik tek paça yapın 35-40 lık misina iğne2/0 olsun basın mısırı hamuru bak neler oluyoSiyirdimhaddimi aşmadım umarımMahcup
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aygroup yazdı:Haşim harika bir yer..Hüseyine tamamen katılıyorum..Gerçek balıkçı olan orada balık tutar..(hele büyük olursa)Bir saniye kamış ile alakanı kaybetsen balık aşağı iner ve alamazsın.
Yani gevezelik yok.Dalgınlık yok.Sadece balıkçılık var..

Su miktarı da çok güzel..Bereketli ve kazasız avlar dilerim...

Teşekküerler ahmet abi zaten uyanık olmadımı balık yemi aldımı doğru çalıların içine gidiyor vede en çok çalılıklarda balık olduğunu söyledi tutan arkadaşlar.
Bul
haşim abi hüseyini dinleme yanarsın 1 senedir tık yok (hadiimi aşmadım umarım Siyirdim)
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi