Sevgili arkadaşlar ve abıler bıraz once kanlıcada çalışan bır abım aradı felaket şekilde çinokop başlamış yani dun gece ki lodosun etkisiyle balık kıyıya vurdu haberiniz olsun bu durum bence bogazın heryerinde geçerlidir bogaza yakın olan arkadaşlar hemen çaparileri hazırlasın balık çapariye geliyo adamlar kovaları doldurmuş saygılar sevgiler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
şimdi yolladıgım arkadaşı aradım kovalar dolu dedi ama şimdi tek tuk gelıyomuş biraz yavaşlamış yani ama aksam ustu yapacagına emınım arkadaslar vaktı olan kacırmasın rasgele.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
sen ne yapıyosun kardeşim fena gaz veriyosun haaa!!!sen şimdi kalk, bana git balığı boğmu diyosun..o zaman al beni götür oraya balık tutalım..zaten paslandım bu sene balıkçılık yapamıyoruz bir türlü..
BALIK and OZAN yazdı:sen ne yapıyosun kardeşim fena gaz veriyosun haaa!!!sen şimdi kalk, bana git balığı boğmu diyosun..o zaman al beni götür oraya balık tutalım..zaten paslandım bu sene balıkçılık yapamıyoruz bir türlü..
ozanım aklımdan gecmedı degıl ama inan hanımı almaya gitcem kurtköye yoksa ben bugun izin alıp erkenden çıkıcaktım yalan oldum kıtlendım kaldım. ama inan aklımdaydın.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
Tropheus yazdı:ozanım aklımdan gecmedı degıl ama inan hanımı almaya gitcem kurtköye yoksa ben bugun izin alıp erkenden çıkıcaktım yalan oldum kıtlendım kaldım. ama inan aklımdaydın.
biliyorum dostum aklında olduğumu buna eminim.nasıl olsa buradayız yanyanayız..bakarız bir ara çaresine..