Yorumları: 3,396
Konuları: 133
13-10-2009, 22:21
(Son Düzenleme: 13-10-2009, 23:42, Düzenleyen: aygroup.)
Değerli Arkadaşlar..
Balıkçılık konusunda çok fazla bilgiye sahip olduğunu bildiğimiz ve bu konuda en iyilerden biri olan sayın büyüğüm Vedat Abayoğlu lütfedip forumumuza üye olmuştur.
Kendisine beni kırmayıp forumumuza geldiği için teşekkür ediyorum..Hepimizin ondaki bilgilere ihtiyacı olacağını adım gibi biliyorum.Ben Alabalık konusunda kendisinden çok şey öğrendim..
Hoş geldin Vedat ağabey...
Saygılar...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884

vedat bey aramıza hoş geldiniz,rastgele
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Vedat abi...
ailemize hosgeldin.

...iyi paylasimlar..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
hoş geldin vedat abicim

şerefler verdin
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Sevgili Üstad'ımızı aramızda görmekten onur duyarız

Bu büyük aileye hoşgeldiniz

Feyzalmak isteriz
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 103
Konuları: 3
aygroup yazdı:Değerli Arkladaşlar..
Balıkçılık konusunda çok fazla bilgiye sahip olduğunu bildiğimiz ve bu konuda en iyilerden bir olan sayın büyüğüm Vedat Abayoğlu lütfedip forumumuza üye olmuştur.
Kendisine beni kırmayıp forumumuza geldiği için teşekkür ediyorum..Hepimizin ondaki bilgilere ihtiyacı olacağını adım gibi biliyorum.Ben Alabalık konusunda kendisinden çok şey öğrendim..
Hoş geldin Vedat ağabey...
Saygılar...
Sevgili Ahmet
Hakkımdaki kanaatlerine teşekkür ediyorum.
Sizlere layık olabilmek icin elimden geleni yapacağım.
Sizlerle hem deniz ve hemde tatlısuda gercekleştirdiğim güncel ve gecmiş avlarımla ilgili resim,anı ve raporlarımı paylaşmak amacındayım.
V Bulletine gecmiş bir forumun hem icerik ve hemde mesaj trafiği acısından devamlı ilerleyeceğine inancım tamdır.Bende nacizede bu konuda elimden geleni yapma niyetindeyim.
Sevgiyle kal
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
vadat abi güncel avlarını ve geçmiş anılarını merakla ve zevkle okumak bilgi edinmek için sabırsızlanıyorum tekrar aramıza hoşgeldin,

Yorumları: 103
Konuları: 3
LeVrEkCi yazdı:
vedat bey aramıza hoş geldiniz,rastgele 
Sevgili Nİhat
Arkadaşlarımın bana taktıkları lakabım LevreklerinEfendisidir.Alabalık avından sonra en cok zevk aldığım konudur levrek avı.
Bu konuda sizlerle önemli paylaşımlarda bulunabileceğimi sanıyorum.
Hoşbuldum derken sevgi ve saygılarımıda sunuyorum.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Sayın üstadım hoşgeldiniz.
Sizin gibi balıkçılık konusunda çok değerli bilgilere sahip bir büyüğümüzün aramıza katılması bizim için büyük bir şeref.Değerli paylaşımlarınızı bizden esirgemiyeceğinizi umarak tekrar hoşgeldiniz diyorum

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
vedat abi ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun.