Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vedat Abayoğlu Aramızda..
Değerli Arkadaşlar..

Balıkçılık konusunda çok fazla bilgiye sahip olduğunu bildiğimiz ve bu konuda en iyilerden biri olan sayın büyüğüm Vedat Abayoğlu lütfedip forumumuza üye olmuştur.

Kendisine beni kırmayıp forumumuza geldiği için teşekkür ediyorum..Hepimizin ondaki bilgilere ihtiyacı olacağını adım gibi biliyorum.Ben Alabalık konusunda kendisinden çok şey öğrendim..

Hoş geldin Vedat ağabey...

Saygılar...
Bul
Alkisvedat bey aramıza hoş geldiniz,rastgele Alkis
Bul
Vedat abi...
ailemize hosgeldin.Alkis...iyi paylasimlar..Seerf
Bul
hoş geldin vedat abicimAlkis
şerefler verdinHediye
Bul
Sevgili Üstad'ımızı aramızda görmekten onur duyarız 76 Bu büyük aileye hoşgeldiniz Alkis Feyzalmak isteriz Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
aygroup yazdı:Değerli Arkladaşlar..

Balıkçılık konusunda çok fazla bilgiye sahip olduğunu bildiğimiz ve bu konuda en iyilerden bir olan sayın büyüğüm Vedat Abayoğlu lütfedip forumumuza üye olmuştur.

Kendisine beni kırmayıp forumumuza geldiği için teşekkür ediyorum..Hepimizin ondaki bilgilere ihtiyacı olacağını adım gibi biliyorum.Ben Alabalık konusunda kendisinden çok şey öğrendim..

Hoş geldin Vedat ağabey...

Saygılar...

Sevgili Ahmet
Hakkımdaki kanaatlerine teşekkür ediyorum.
Sizlere layık olabilmek icin elimden geleni yapacağım.
Sizlerle hem deniz ve hemde tatlısuda gercekleştirdiğim güncel ve gecmiş avlarımla ilgili resim,anı ve raporlarımı paylaşmak amacındayım.
V Bulletine gecmiş bir forumun hem icerik ve hemde mesaj trafiği acısından devamlı ilerleyeceğine inancım tamdır.Bende nacizede bu konuda elimden geleni yapma niyetindeyim.
Sevgiyle kal
Bul
vadat abi güncel avlarını ve geçmiş anılarını merakla ve zevkle okumak bilgi edinmek için sabırsızlanıyorum tekrar aramıza hoşgeldin,AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:Alkisvedat bey aramıza hoş geldiniz,rastgele Alkis

Sevgili Nİhat
Arkadaşlarımın bana taktıkları lakabım LevreklerinEfendisidir.Alabalık avından sonra en cok zevk aldığım konudur levrek avı.
Bu konuda sizlerle önemli paylaşımlarda bulunabileceğimi sanıyorum.
Hoşbuldum derken sevgi ve saygılarımıda sunuyorum.
Bul
Sayın üstadım hoşgeldiniz.
Sizin gibi balıkçılık konusunda çok değerli bilgilere sahip bir büyüğümüzün aramıza katılması bizim için büyük bir şeref.Değerli paylaşımlarınızı bizden esirgemiyeceğinizi umarak tekrar hoşgeldiniz diyorumAlkisAlkisAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
vedat abi ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun.AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Vedat Abayoğlu ile beraberdik.... aygroup 36 5,964 24-03-2010, 01:05
Son Yorum: aygroup
  Vedat Abayoğlu abimizin motoru gene çalınmış!!!! Bahadır Sarıca 31 5,943 04-02-2010, 12:40
Son Yorum: nihatkr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi