Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
Türkiye organizasyonu için startı veriyoruz arkadaşlar,
organizayon yeri :ERDEK TURANKÖY
organizasyon zamanı :14mayıs-16mayıs 2010
-organizasyon cuma günü başlangıç pazar akşamı bitiş şeklinde olacaktır..
-organizasyona isteyen yalnız, isteyen ailesiyle, isteyen misafiriyle gelebilecektir.
-organizasyon kalma yeri:
isteyen pansiyon kiralayabilir ,pansiyonlarda 3 aile veya 9-10 kişi kalabilecek kapasitede günlük 50-60 tl civarındaymış bu rakamlar için üyelerimizden olan yücel ve harunla pazarlıklar yapılacaktır,aile gelecekler 3 aile olunca 3 odalı evlerde kalabilirler.isteyen tek bir aile tek pansiyon kiralayabilir.
ayrıca genel kullanım için bir pansiyon kiralanıp duş,wc,eşya koymak için kullanılacaktır.
-organizasyonun gerçekleştirileceği yer denizden 50-100 metre uzaklıkta ağaçlar altında masa ve oturakların oldugu yer olup isteyen çadırını buraya kurabilecektir.
-organizasyon için genel giderler olacagından orada önceden belirlenecek tahmini 15-20 tl bir ücret toplanıp orada toplanacak o ücret genel giderler için kullanılacaktır.(çadır yeri,pansiyon,su,ekmek,çöp atım,kömür,odun vs )
-organizasyona herhangi bir katılım ücreti yoktur sadece tahmini hesaplayıp belirleyeceğimiz bir rakam olan 15-20 tl gibi bir rakam ortak giderler için toplanacaktır.
-ulaşım: isteyen kendi aracıyla karşılayacak, isteyenler aralarında anlaşıp toplu taşıma araçlarıyla organizasyon yerine gelebilecektir.
http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=339
burada organizayona ulaşım konuları açtım illere göre konu başlıklarında nasıl gidileceğini konuşabiliriz.
-organizasyon başlangıç gün ve saati ile bitiş gün ve saatine kadar bir program tüm katılımcılara önceden gönderilecek oradada dağıtılacak bu şekilde organizasyon düzeni sağlanacaktır.bu program dışında hareket etmek isteyenler serbest zamanlarda istediği şekilde hareket edebileceklerdir.
-organizasyon yapılacagı erdek turanköyde 2 adet büyük tekne ile 10-15 er kişi makul ücretler karşılıgı balıga çıkabilecektir bu ücretler önceden bildirilecektir.
-tutulan tüm balıklar ortak olarak tutulan pansiyon dolabında toplanıp ortak olarak tüketilecektir.içilecek cola,gazoz vs içkiler herkesin kendisine ait olacaktır.

arkadaşlar yücelle konuştum turanköyde her türlü imkanı ayarlarız dedi bu sefer güzel bir organizasyon olmasını istiyoruz bu nedenle daha derli tertipli programlı bişeyler yapmaya çalışacağız,geçen seferki edindiğimiz tecrübeleride düşünerek daha düzgün birşeyler yapmaya çalışacağız.
bu organizasyonlarda 1. planda dostluk kaynaşma olduğu unutulmamalıdır,orada çok güzel bir tanışma kaynaşma ortamı olacağından lütfen maximum gelme gayreti içinde bulunmaya çalışalım.
ulaşım için organizasyona 1 ay kala gidilecek iller konusu açılacak o illerde olanlar aralarında alternatif ulaşım yollarını görüşecektir.

----------------------------
isim listesinde belli bir sıralama yoktur ismini bildirenin ismi yönetici arkadaşlar tarafından listeye eklenecektir.
----------------------------
ev sahipleri: erdekli yücel-erdekli
1-LeVrEkCi---------------------------istanbul (mavruşgil,levrekci,rusan,levent aynı araç)
2-Kamil ılıpınar----------------------Ankara
3-fish or die--------------------------izmir
4-mavruşgil--------------------------istanbul (mavruşgil,levrekci,rusan,levent aynı araç)
5-yalova tatar-----------------------yalova
6-bahriyeli ve eşi--------------------manisa
7-Haşim77--------------------------yalova
8-bucalı fikret-----------------------izmir
9-ALTAYLI--------------------------izmir
10-emrah77------------------------yalova
11-levend--------------------------istanbul(mavruşgil,levrekci,rusan,levent aynı araç)
12-Balık and ozan------------------istanbul(arkadaşının araçla gelecekler)
13-balık and ozan arkadaşı---------istanbul(ozanla aynı araçla gelecekler)
14-karatez-------------------------eskişehir
15-gobekbalığı---------------------eskişehir
16-instinct ve arkadaşları----------istanbul (kendi araçlarıyla gelecekler)
17-rusan---------------------------istanbul (mavruşgil,levrekci,rusan,levent aynı araç)
18-ustam61------------------------çankırı
19-blue_zaire----------------------izmir
20-şerpa---------------------------istanbul (şerpa,capoeira,atik,emre aynı araç)
21-şerpa arkadaşı atik-------------istanbul (şerpa,capoeira,atik,emre aynı araç)
22-şerpa arkadaşı emre-----------istanbul (şerpa,capoeira,atik,emre aynı araç)
[B]23-şerpa kuzeni doğan-------------eskişehir(kendisi gelecek)[/B]
24-Fotokopici----------------------istanbul(aracında 2 yada 3 kişilik yeri var)
25-sertel1--------------------------istanbul
26-BABUÇ--------------------------bursa
27-Necdet Cene--------------------istanbul
28-Kemal Duman-------------------kemalpaşa
29-İlyas Boztepe-------------------sakarya
30-Atakan_Yenifoça----------------izmir
31-capoeira------------------------istanbul (şerpa,capoeira,atik,emre aynı araç)
32-lapinavcısı_brs ve eşi-----------bursa
33-claver_35-----------------------izmir
34-b.kral ---------------------------izmir
35-silivri ve ailesi-------------------istanbul
36-brösi----------------------------sakarya
37-ANTALYALI07-------------------antalya
38-realdeath-----------------------sakarya
39-şerpa arkadaşı mehmet---------istanbul
40-Tecimer-levrekci akrabası-------istanbul
41-thunderbolt---------------------çanakkale
42-araphüso26---------------------eskişehir
43-uzunahmet---------------------eskişehir
44-meleksezai----------------------eskişehir
45-kılıc1925-------------------------izmir
46-Asım Yılmazer-realdeath arkadaş--sakarya
47-Rıdvan BATUR--------------------Eskişehir (avcılar ve atıcılar klüp başkanı)
48-YALÇIN ÇÖLAK-----------------------İZMİR
49-

54-murki---------------------------sakarya
---------------------------------------------------------------------
kalacak yerler için:
---------------------
arkadaşlar pansiyonlar ayarlamak için pansiyonda kalacak arkadaşlar 05398571307 numaradan yücelle ve 05356435285 numaradan harunla iletişim kursunlar,
-aile olarak gidecekler için 2 şer ailelik yerler varmış,aile olarak gidecekler yücelle görüşerek yerlerini ayırtabilirler.
-10 bekar arkadaşın kalacagı bir pansiyonuda hepimizin kullanması için ayırdı yani bir pansiyonda 10 yatak varmış o pansiyonu yatacak kişiler kullanacak çadırlarda kalacak kişilerde wc,duş vs lerde orayı kullanacaklardır.
-pansiyon ücretleri 50-60tl gibiymiş sanırım 50 tl gibi anlaşırız.
-önemli olan pansiyonda kalmak isteyenler lüten yüceli arayıp yerini ayırtsın veya kaç kişi kalacaksa kendi aralarında konuşup kimlerle kalacaksa aralarında konuşup yücele haber verip pansiyon ayırtsınlar.
-pansiyon ayarlamaları linkteki adreste yapılacaktır.http://www.amatorbalikci.net/showthread....post279561

www.turankoyu.com adresinden turanköy hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hayırlısı olsun şimdiden izmir istanbul yalova bursa manisa çanakkale eskişehir yunanistan ankara herkes orada olacak benim tahminimce ve 2 gün doya doya muhabbet olacak Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
başlayalım o zaman şimdiden şafak saymayaSeerf
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

erhanalver@hotmail.com
Bul
hadı hayırlısı bakalım..insallah katılabılırım..şayet cumartesı gunlerı en yogun oldugum gundur işyerinde Affet
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Ne yapsam ne etsem bilmiyorumki daha önce belirtiğim gibi işlerimin en yoğun zamanı şimdiden daha düşünceler başladı.Snifsinf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ben çok şanslıyım 3. ayda işler bitiyor yaşasınAlkisSeerf
Bul
blue_zaire yazdı:hadı hayırlısı bakalım..insallah katılabılırım..şayet cumartesı gunlerı en yogun oldugum gundur işyerinde Affet
merak etme koçum işyerinde izin alırız sen yeter ki gel ben yanlız geliyorum ikimiz gideriz.Gulumse
Bul
eee yalçın abiyi almıyonmu fiko abi Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
geri sayım başlasın AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hayırlı olsun Arkadaşlar..

Tahminimce herkesin büyük bir istek ile katılmaya gayret edeceği ,çok geniş katılımlı bir organizasyon olacak.Ben bu konuda bir rekor kırılma ihtimali olduğunu düşünüyorum..

Konu ile ilgili olarak hepimize muhtelif görevler düşmektedir.Bu detaylar daha sonra kendi aramızda konuşulacaktır.Yaklaşık yedi aylık bir zaman tanınan hazırlanma sürecinde ,hiç bir aksaklık olmamasına,azami dikkat etmek zorundayız.

Arkadaşlarımızın tamamının bu bilinçte olduğundan hiç şüphem yoktur..

Hayırlı olsun diyor ve başarılar diliyorum..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,488 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,519 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,954 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,007 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,424 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,167 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,033 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,555 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: