Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meteor Orhan ile Aygroup buluşması..
Değerli Arkadaşlar..

Bu gün forumumuz üyelerinden Meteor Orhan Arkadaşımız ,eksik olmasın beni ziyarete geldi..Kendisi ile Avcılar kulübümüzün lokalinde ,saat kısıtlaması olmadan doya doya oturup muhabbet ettik..Aklımıza gelen her konuda konuşma fırsatı bulduk..Ve istisnasız herbirinizin kulağını ayrı ayrı çınlattık..

Tüm Arkadaşlarımda gördüğüm sıcakkanlı ve sevecen karakter ,Orhan'da da ön plana çıkan özellik olarak hemen göze batıyordu.Forumumuzun bu insanları nereden ve nasıl bulup ta biraraya getirdiğini yine çözemedik.

Tabii önemli konulardan biri yine Büyük Türkiye Organizasyonu idi..Çeşitli fikirleri birbirimiz ile tartışarak farklı ve ilginç görüşler ürettik.Balıkçılık konusu ise zaten ikimizin de dönüp dolaşıp geldiği konu idi.

Kendisine gösterdiği ilgiden ve bulunduğum yere kadar gelip beni ziyaret etme nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bu güzel dostluğunSeerf
devamını diler ayrıca bizleri andığınız için teşekkürler.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yalovalı77 yazdı:Bu güzel dostluğunSeerf
devamını diler ayrıca bizleri andığınız için teşekkürler.

Unuturmuyuz hiç Haşim..Hatta sonda bir kere daha kontrol ettik....Konuşmadığımız kimse kaldı mı diye..Happy

Kendisi pazartesi gününe kadar burada..İnternette olmayacak herhalde..
Bul
Hayırlısı olsun ahmet abi yalovadanda sizlere selamlar saygılar.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
böyle güzel dostluğun devamını dilerim ahmet abi gercektende arkadaşlarımızla bir araya nasıl gelip buluşması ve kaynaşması o bir anlık oluyor çözülmesi mümkün değil .AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
yalovalı77 yazdı:Hayırlısı olsun ahmet abi yalovadanda sizlere selamlar saygılar.

Sağolasın Haşim..Teşekkürler...
Bul
bucalıfikret yazdı:böyle güzel dostluğun devamını dilerim ahmet abi gercektende arkadaşlarımızla bir araya nasıl gelip buluşması ve kaynaşması o bir anlık oluyor çözülmesi mümkün değil .AlkisAlkisAlkisAlkis

Sağol Fikret.. Aynen dediğin gibi..Teşekkürler...
Bul
Ahmet abi harika bir buluşma olmuş sitemizdeki arkadaşlarımızın amatör balıkçı kardeşliğine güzel bir örneğini daha görmüş olduk allah muhabbetimizi bozmasın rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
valla kıskanmadım dersem yalan olur,
orhan benim asker arkadaşımdır kendisiyle 18 senedir görüşemiyorduk burada buluştuk ama daha yüzyüze görüşemedik,
inşallah her geçen gün artan dost sayısı ile ileride daha ne güzelliklere imza atacağız ahmet abi,
yeterki buradaki dostluğu görüp bunun değerini herkes bilsin ve buraya o amaçla herkes gelsin.
ben ve oktay bu tarz buluşmaları özellikle organizasyon birlikteliklerini gördükçe çok ama çok keyifleniyoruz tarifi mümkün değil bunun.
orhan sıra bende valla ben anlamam acilen bi çay içmemiz lazım GulumseSeerf
Bul
Forumumuzun değerli bireylerinin,dotluk ve arkadaşlıklarını sanal alemden gerçek dünyaya taşıdıklarını görmek hepimizi mutlu ediyor..
Bu türden buluşmalar giderek artmakta..AlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  orhan afacandan selamlar ORHAN AFACAN 3 2,028 28-10-2014, 11:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  Ben Torik Orhan baba ben de aranızdayım. Torik Orhanbaba 79 8,410 01-11-2012, 22:05
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  aygroup-levrekci tanışması LeVrEkCi 53 6,073 12-09-2009, 00:07
Son Yorum: aygroup
  Ottoman fishing-Uzun ahmet Buluşması Uzun_ahmet 15 3,111 04-10-2008, 11:19
Son Yorum: naxos 5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi