Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şamandıra arıyorum.
arkadaşlar yaklaşık olarak bir sene önce yine bu şamandıradan aramıştım.bir çok arkadaşımız ilgilenip cevap vermiş fakat aramış olduğum şamandırayı bulamamıştım.Bursa daki soydaş pazarını gezerken şamandıra kutusu içerisinde dükkan sahibinin bile haberi olmadığı 1 adet buldum.1 adet de galata köprüsündeki dükkanda buldum.bazen olta koptuğunda balığın ağzında kaldığı da oluyor.uzun süredir bu tarz şamandıra kullandığım için diğer şamandıralar ile istediğim randımanı alamıyorum.aradığım şamandıra yaklaşık olarak 15 sene önce piyasada idi.eskiden saklamış olan yada yeni üretimde bu büyüklükte varsa haber verirseniz sevinirim.şamandıra büyüklüğü10 kuruş kadar.2 köşesinde bağlama kulpu var.üst kısmında içerisine su koyabilmek için plastik tapa var.2 adet resim basıyorum.rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Hocam umarim aradiginiz samndirayi bulursunuz
rastgele
Bul
İbrahim hoca karamürsel veya gittiğim farklı yerlerde rastlarsam alırım.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
İbrahim Hocam...

Alınacaklar listesine kaydettim..Eğer gittiğim malzemecilerde görürsem senin için alırım..Rengin önemi varmıdır..???

Selamlar..
Bul
hocam selamlar,

bahsettiğiniz şamandıranın benzeri bende bir adet mevcuttur, şeffaf renkli. fakat. boyutları daha büyük

yıllar önce almıştım ama hiç kullanmadım Smile içine su alacak şekilde iki tarafında tapaları var. uzun süre kullanmadığım için teknede yedeklerin arasında duruyor.
Bul
hoca nerde kullancan ona göre sana fikir de verebilirizAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hocam umarım aradığını bulursun.Affet
Bul
arkadaşlar şamandıra konusu ile ilgili mesajımı okuyup cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.fakat sizlerin bahsettiği şamandıraların hepsi biraz daha büyük.aradığım şamandıra 10 kuruş büyüklüğünde,rengi ise yarısı beyaz yarısı kırmızı idi.orijinali.resimdekileri ben fosforlu boya ile boyadım.görüşmek üzere.
Bul
Sevgili İbrahim.
Şamandıra konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaklardır.Konularını birleştirip doğru yere taşıdım.Konuyu buradan takip edersen sevinirim.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
İbrahim Hocam...

Fosforlu boya kullanmanızın amacı nedir..İzninizle sorabilirmiyim..

Selamlar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hayalet şamandıra H.A.R.U.N 38 9,895 11-08-2008, 23:30
Son Yorum: buraqo17

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: