Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Greek team balikta
25/10/2009...Imaret limani
Saat 09:30...Limana vardigimda,Ahmet (mariner8)de teknesinde baliga cikmaya hazirlik yapiyordu.Biraz hazirlik,biraz muhabbetten sonra,denize acildik.74
Saat 10:00..Iki sirti salip avima basladim.Bir tanesi ufuk hocanin sahtesi,digeri zargana icin ipek.1 saat dolastim tik yok.Kiyida bir tekne paragat topluyordu,yanlarina gittim..Tahmin ettigim gibi bizim Serkan(cranium) ile Hakan(naxos5)ti.Levrek icin paragat atmislardi.Biraz onlarin yaninda seyire takildim.81
Saat 11:00....Hava kuvvetli poyraz,mercan merasinda avlanmaya imkan yoktuNayirolamaz.Mecburen kiyida mirmir oltasina basladim.Once tekneyi biraz ruzgara birakipta avlandim,baligin ciktigi noktaya capami attim.Ilk 20 dakikada 5-6 mirmir,2 ligdaki ve ispariler aldim.Daha sonra balik kestiSnifsinf.Tekrar capayi kaldirip tekneyi ruzgara biraktim.4 mirmir ,bir ligdaki ,birkac ispari daha tuttuktan sonra,yemlerim bitmisti.
Saat 13:00..iki sirti salip limanin yolunu tuttum...greek team`in diger elemanlari avlarina devam ediyorlardi.Onlara iyi avlar dileyipSeerf,limana ciktim..sirtide mi?soylemeye gerek yok yine tik yokSiyirdim.

Bundan iyi avlar sizlerin olsunSeerf
NOT:1-Dun aldigim mamunlarin cogu olmus,sirtlari kirmiz renk olmus,hatta siyah renge donusmus... 100 mamundan canli 15-20 kadar ancak vardi.Hadiordan

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
10 numara bir av olmuş abilerim elinize sağlıkAlkisAlkis
Bul
Tebrikler Faruk abi , bu sefer balık az olmuş olsun en azından tavalıklar çıkmış , bu arada Greek Team e hep hayranım zaten , bir dahaki maçınızda şimdiden Greek Team e başarılar...
AlkisAlkisAlkis
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
balıkcı uğur yazdı:10 numara bir av olmuş abilerim elinize sağlıkAlkisAlkis
tesekkurler Ugur..
bu benim avim..
onlarin avi icin bir sey yazmadim..
onlar raporlarinda yazarlar
cunku daha avlaniyorlardi
rastgele
Bul
uzman42 yazdı:Tebrikler Faruk abi , bu sefer balık az olmuş olsun en azından tavalıklar çıkmış , bu arada Greek Team e hep hayranım zaten , bir dahaki maçınızda şimdiden Greek Team e başarılar...
AlkisAlkisAlkis
tesekkurler Ismail..cok sagol
bu hafta biraz rahatsiz oldugumdan paragat atamadimSnifsinf
biraz light balikcilik yapayim dedim,tedbir olarak
tavalik dedigin gibi cikti
cok sagol..sizlerede rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Ismail..cok sagol
bu hafta biraz rahatsiz oldugumdan paragat atamadimSnifsinf
biraz light balikcilik yapayim dedim,tedbir olarak
tavalik dedigin gibi cikti
cok sagol..sizlerede rastgele

Geçmiş olsun umarım küçük bir rahatsızlıktır , bir an önce geçer inşallah Affet, aman abi dikkat et sen bize lazımsın senin raporların olmadan olmaz....
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
uzman42 yazdı:Geçmiş olsun umarım küçük bir rahatsızlıktır , bir an önce geçer inşallah Affet, aman abi dikkat et sen bize lazımsın senin raporların olmadan olmaz....
yok-yok onemli bir sey degil Ismail...
usutme olsa gerek..gecti sayilir(persembe-cuma gunuydu)
ilgin icin tesekkurler76
Bul
Faruk,ne güzel dörtünüz bir araya gelmişsiniz.beraber foto çekilseymişsiniz avatarlarınız harika olacakmışGulumsefındıklar yinede görevini yapmışlar,balıklar nefismiş.Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Faruk abi seninki kahveyi biraz geçmiş gibiSiyirdimTam balıkçılık olmuş abicim.
Paragattan daha verimlide olmuş gibiWink
Maşallah güzel mırmırlar almışsın.Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf

Bir de soru? Biraz özel olacak ama...Tek başına keyif ayrı oluyor tamam da siz tek tek 3-4 tekne çıkıyorsunuz.Meralarınız da belli...Niye beraber çıkmıyor sunuz?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Paylaşıma teşekkürler faruk abi rahatsızlığına rağmen yine dayanamadın çıktın balığa.Seerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,407 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,642 07-10-2013, 17:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  mariner8 eninde sonunda balıkta mariner8 23 3,635 02-07-2013, 23:06
Son Yorum: mariner8
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 7,154 06-05-2013, 08:39
Son Yorum: ANTALYALI07
  fotoğrafçılar balıkta erdekli yücel 21 3,141 26-07-2012, 01:55
Son Yorum: murki
  Manisa team özderede Cihan Deniz 54 6,509 02-03-2012, 03:06
Son Yorum: Cihan Deniz
  Greak Team Saros`daydi Albatros-gr 87 8,030 16-09-2011, 15:45
  Çeşme Ildır GYK Team seabream 111 13,069 24-10-2010, 12:06
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Paragat team Albatros-gr 33 7,991 23-08-2010, 01:35
  GR Team ile mini organizasyon Dr.Güner 35 5,530 11-06-2010, 13:38