27-10-2009, 21:08
bende tavada yapacağım balığı sadece çırpılmış yumurtaya bandırıp kızartıyorum hem evde koku olmuyor hemde balıklar nar gibi kızarıyor odanın içinde bile kızartsanız koku yapmıyor denemenizi isterim...
yumurtalı balık
|
27-10-2009, 21:08
bende tavada yapacağım balığı sadece çırpılmış yumurtaya bandırıp kızartıyorum hem evde koku olmuyor hemde balıklar nar gibi kızarıyor odanın içinde bile kızartsanız koku yapmıyor denemenizi isterim...
27-10-2009, 21:33
ercan balık yumurtaya bandırılırsa çok fazla kızartma şansın olmaz.. ama şunu anladım sen balığı tam anlamı ile kızatmadan yana değilsin..ben değil tarifler öyle söylüyor
![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
27-10-2009, 21:36
bence bir denesen çırpılmış yumurtaya bandırıp belki fikrin değişebilir..
27-10-2009, 21:36
ercan abi daha öncede duydum bunu ama denemedim tadı nasıl oluyo iyimi.
27-10-2009, 21:39
vallaha denemeden anlayamazsın bir dene sonra anlat derim ben ..
![]()
27-10-2009, 21:47
araphüso26 yazdı:ercan balık yumurtaya bandırılırsa çok fazla kızartma şansın olmaz.. ama şunu anladım sen balığı tam anlamı ile kızatmadan yana değilsin..ben değil tarifler öyle söylüyor ![]() ![]() ![]()
27-10-2009, 21:55
Ercan,bir başka pişirme usulu daha
![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
27-10-2009, 22:01
ercan paylaşımın için teşekkürler kısa zamanda yapıyorum tarifini.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
27-10-2009, 22:14
afiyet olsun figocum istersen beraber yapalım bir gün ne dersin yalçın abi cevat sen ben ...
![]()
27-10-2009, 22:17
paylaşım için teşekkürler denemekte fayda var
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
balık buğulama | tepeli35 | 14 | 3,718 |
28-10-2009, 10:11 Son Yorum: tepeli35 |
|
ızgara balık üzerine | efe4848 | 17 | 4,299 |
27-10-2009, 21:07 Son Yorum: ufuktan26 |
|
Özel soslu izgara balik tarİfİ | thomas1925 | 6 | 4,680 |
27-10-2009, 21:05 Son Yorum: tepeli35 |