Dün sabah kılıç avında beraber olduğum arkadaşım ''Ercan abi hadi akşam burda ol çupuraya çıkalım deyince'' onca iş yoğunluğunu inanılmaz bir hızla arkadaşlarıma paylaştırarak saat 17 sularında Seferihisar'da oldum ve 18.30 gibi oltalarımız suda idi. Arkadaşım klasik çüpura takımı ile avlanırken ben zoka kullanıyordum. İlk balığı cengiz aldığında saat 19 olmuştu. Kullandığımız yem sadece kafa ve kuyruk atılarak makasla ikiye bölünen sardalya idi. Ardından ben bir fangiri alırken Cengiz Sargozu getirdi. Bu bizi sevindersede beklentimiz iri çüpuraydı. Neyseki beklenen yakışıklı Ercan abisini üzmeden zokanın üzerine binmiş ve heyecanlı çekiş başlamıştı. Çeken arkadaşlarımız iyi bilirler gelirken attığı kafaları böyle azmanın. İri balık çekme tecrübem ve zoka kullandığım için hiç telaş etmeden o zevki tada tada yukarı alıyordum. Cengiz'e kepçeyi hazırlamasını istediğimde abi gerçektenmi sorusuna elbette bak dediğimde alnımdaki lambanın ışığında parlamıştı bile. Ardından kepçelendi ve teknede idi. Saat 22!iyi gösterdiği sırada 8 parça balığımız olmuş ve aşağıda akıntı hızlanmıştı, bunun üzerine avı yeterli görerek ve sabah erken kalkıp İzmir'e döneceğim için avımıza son verdik. Yakışıklının yanına Fangiri ve Sargoz'u alıp diğerlerini arkadaşıma bıraktım, zaten öyle olmalıydı Cengiz kardeşime buradan da teşekkür ediyorum. Çüpura anlaşılsın diye evde de fotoladım ve az sonra onunla süslenmek üzere masaya geçiyorum. Sizlere de keyifli ve bereketli avlar diliyorum. Yarın en büyük bayramımızın şölenini düzenlemekten duyduğum onuru da burada sizlerle paylaşarak hepinizi kutluyorum. Sevgiyle kalın
Çupura budur
|
28-10-2009, 20:28
Abi o kadar büyük çipura çekmedim ama kafa atışlarını tasavvur edebiliyorum
![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
28-10-2009, 20:48
Ercan abi bu balık çupralıktan çıkmış alyanak olmuş gerçekten harika bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
28-10-2009, 21:16
ercan abi gerçekten çupra budur hemde denizden çiflikten degil of of ne yenır o şimdi .
bayramın kutlu olsun abicim. ![]()
28-10-2009, 21:18
ercan abi eline sağlık o kafa atışlarını çok iyi bilenlerdenim çupranın maşallahı var sıra sana boğmak kaldı
![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
28-10-2009, 21:23
Evet arkadaşlar az önce 7 kişi ile afiyetle boğulmuş olup süslenmeye devam edilmektedir. Sizlere daha büyükleri inşallah ben yine gidiyorum az bakayım dedim
28-10-2009, 21:29
Ercan abi eline sağlık. çupra da tam dede pozisyonuna gelmiş.
Keyifli avların daim olsun. Afiyetler....Bilirim mundar etmezsin ![]() ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
28-10-2009, 22:27
ercan abi süper balıklar afiyet olsun
![]() ![]()
28-10-2009, 23:17
Ercan abi super baliklar..
![]() tabii cipurayi cekmek dedigin gibi bambaska...adami hasta eder.. afiyet olsun abi..sen onu guzel suslersin ![]() rastgele |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi