Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros sezonu kapatti
Bu gun saat 16:00da imaret limaninda,teknemi bagli oldugu yerden aldim....ve yamaha servisi beklemeye basladim.Beklerken bir arkadas beni yalniz birakmadi,benimle beraber beklediSiyirdim.Biraz sonra treyler geldi,tekneyi yukledik,ve kis uykusuna yatmak Gouzere mekanina goturduk.Bu arada teknenin yillik servisi suya atilacagi zaman yapiliyor.Bu gun sadece tatli su ile motor calisttirildi,motorun karbiraterindeki benzin bitirildi ve motorun uzerine ozel sprey atildi.

NOT:Baslikta dedigim gibi albatros sezonu kapatti,albatros-gr degil...lutfen karistirmayalimSiyirdim....artik baliga goturen olursa gidecegim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
faruk hayırlısı olsun tekne ve motor sezonu kapattı kıyıdan av yapma imkanın varmı varsa kıyıdan takılırsın rast gele.AlkisSeerf
Bul
Hayırlısı olsun faruk abi ama biz bu güzel raporları ne zaman görücez ama biliyorum dayanamassın ALLAH her şeyi gönlüne göre versin.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk hayırlısı olsun tekne ve motor sezonu kapattı kıyıdan av yapma imkanın varmı varsa kıyıdan takılırsın rast gele.AlkisSeerf
Kiyidan veya hava guzel oldugunda..arkadaslarin tekneleri ile av yaparriz artik...tabii alirlarsaSiyirdim
onlarda treyler var..istedikleri yere goturebiliyorlar
Bul
yalovalı77 yazdı:Hayırlısı olsun faruk abi ama biz bu güzel raporları ne zaman görücez ama biliyorum dayanamassın ALLAH her şeyi gönlüne göre versin.Affet
tesekkurler Hasim..
Allah hepimizin gonlune gore versin
bundan iki sene evvel kisin 4-5 defa baliga cikabilmek icin 1 25lik yeni yamaha motor caldirdik..
simdi tedbirimizi mecbur aliyoruz..
hirsizlar bunun motorunu calmistik,yeniden calmiyalimSiyirdim demezlerki
sizlerede hayirli kis sezonu
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Hasim..
Allah hepimizin gonlune gore versin
bundan iki sene evvel kisin 4-5 defa baliga cikabilmek icin 1 25lik yeni yamaha motor caldirdik..
simdi tedbirimizi mecbur aliyoruz..
hirsizlar bunun motorunu calmistik,yeniden calmiyalimSiyirdim demezlerki
sizlerede hayirli kis sezonu

Dedim ya faruk abi hayırlısı sen tedbirini alda gerisi ya kısmet olsun.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Faruk reis teknen sezonu erken kapatmış daha sinarit lüfer yakalıyacaktık bune acele sen daha iyi bilirsin tabiki rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Albatros kışın iyice dinlensin yeni sezonda iş yükü ağır olacakBobohayırlı olsun FarukGulumse
Bornova - izmir
Bul
eşref sürek yazdı:Faruk reis teknen sezonu erken kapatmış daha sinarit lüfer yakalıyacaktık bune acele sen daha iyi bilirsin tabiki rastgele
haklisin Esref..bende biraz daha tutacaktim..fakat
meteo gr yarin saat 20:00de 9 kuvvetinde lodos veriyor,bizim teknelerin bagli oldugu yerlerde,lodos 8 kuvvetini gectiginde zarar goruyor..
birde hafta sonu yine 7 kuvvetinde lodos gosterince bu gun cikarmaya karar verdim
Nihat`inda dedigi gibi daha bir kac av yapmak isterdim
neyse hayirlisi....
Bul
bende ilk fırsatta tekneyi kaldıraçtan kuma alacagım ama sezon kapanması için artık kar kış gelmesi lazım,
bizim orada genelde aralık ayı itibarı ile balık olmaz,
tekneyi kuma alsakta küçük 4 metrelik diğer tekneyi atıp çıkma durumum var,
çapariyle çinekop için denemeler yaparım imkan ve hava bulursam.
hayırlı olsun faruk abi herşeyi zamanında yapmak lazım iyi yapmışsın,maşallah güzel avlar yaptın yeter kışında dinlenmek lazım Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2011 balık sezonu LeVrEkCi 33 7,145 11-05-2011, 09:14
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2010 - 2011 Av Sezonu Hayırlı Olsun Uzun_ahmet 14 5,001 16-06-2010, 02:12
Son Yorum: bahriyeli
  2009 sezonu kapanmıştır gelsin 2010 LeVrEkCi 19 3,467 07-11-2009, 22:27
Son Yorum: turna
  balık sezonu başlıyor. LeVrEkCi 16 2,889 09-08-2008, 16:45
Son Yorum: araphüso26
  yılın ilk av sezonu bigbaro 1 1,936 18-04-2006, 16:33