Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugünde balığa çıktım
Dünkü maceralı avdan sonra bugün yine hazırlıklarımı yapıp teknemin yanınaBoboteknede sorun olan çapa ipi sorunumu Eşref kardeşimin önerisiyle çözdüm,teşekkür ederim EşrefSeerfbugün balık için her şey uygundu öğlen denize açıldım balık bugün çok nazlı dip hiç iş yapmadı bende orta suda nasibimi aradımGulumsedaha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele.
Yem:Taze sülünez dip oltası herzamanki gibi hırsızlı mercan takımı,orta su için yanımda çapari yaparım diye taşıdığım kamış oltasına mercan takımı(hırsızsıs)takarak yaptım.
Kanca Mustad 1251-5
Misina 0.35
Fotolar.1-2 çapa ipi Eşref kardeşimin önerisiyle düzenlendi
3-4 Deniz harika,teknem harekete hazır
5 Davetsiz mısafirim
6-7 Avlaktan Küçükbahce ve Sakız adası görünümü
8-9 bugünün balıkları

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Orhan abim havanın güzel olmasını çok güzel değerlendirmişsin nevaleyi çıkarmışsın tebrikler
çapa ipi sorununu halletmene sevindim onların iki boyu vardır ben en küçük boyunu kullanıyorum
bir dahaki avının daha bereketli geçmesini dilerim afiyet olsun rastgele
not:avatar resmimde yanımda duruyor yeni farkettim
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Orhan abicim ellerine sağlık...
Bol ve bereketli avların olsun.İp sanırım hortum borusu gibi birşeye sarılmış.Ben de botta kovaya koymuştum.Bu düzene gayet hoş olmuş. NEye sarılı, bilgilendirir misin?
Özenli raporun için ayrıca teşekkür ederim. Umarım hepimiz böyle güzel raporlar veririz.
Afiyet olsun.Rastgele...AlkisSeerf
HAfta sonu da hava gayet iyiWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
orhan abi bereketli olsun kalamarları dizmişsin yine hava bugün çok çok güzeldi iyi değerlendirmişsin tavalıklarda çıkmış Seerf yarında böyle olursa yine rapor gelir kesin Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Orhan abi oncellikle bu guzel ,bol fotolu ,detayli raporun icin tesekkurler..
denize gidemedigimiz bu gunlerde,inan cok-cok iyi geldiAlkis
kanca ipini toplama aparatin,cok guzel..gule-gule kullan...
dipten balik alamamissin,fakat orta sular seni bos cevirmemis..afiyet olsunSeerf
o 5. fotograf.....senin bu gunku ugurun..sinekten cok ariya benziyor....fakat sana bu gun ugur getirmis...yoksa oldurdunmu onu?Siyirdim
cok sey soruyorum,fakat su asagidaki fotodaki samandiralarida,sormadan edemiyecegim..onlar ag mi?
daha bollarina ve buyuklerine
rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
eşref sürek yazdı:Orhan abim havanın güzel olmasını çok güzel değerlendirmişsin nevaleyi çıkarmışsın tebrikler
çapa ipi sorununu halletmene sevindim onların iki boyu vardır ben en küçük boyunu kullanıyorum
bir dahaki avının daha bereketli geçmesini dilerim afiyet olsun rastgele
not:avatar resmimde yanımda duruyor yeni farkettim
Eşref,bu evde atıl duruyordu sayende işe yaradıAlkisteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bereketli olsun orhan abi tavalıklar olmuş nice güzel ve büyük avlar dileğiyle Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Orhan Abim harika av olmuş Alkis özellikle de kalamarlar çok iştah açıcı Smile O davetsiz misafir Gümülcine'den Sakız Adası , oradan da senin tekneye gelmiş olmasın Siyirdim Lezzetler afiyetli olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bende çapa fazla kullanılmadıgından kafadaki kapağın içine dolaba koyuyorum aslında bu düzenekte güzelmiş ama eşref abi gibi ufak bişey bulmak lazım yoksa o dolaba sıgmayabilir.
orhan abi bereketli olsun tava yine çıkmış maşallah Seerfafiyet olsun rastgeleAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:bende çapa fazla kullanılmadıgından kafadaki kapağın içine dolaba koyuyorum aslında bu düzenekte güzelmiş ama eşref abi gibi ufak bişey bulmak lazım yoksa o dolaba sıgmayabilir.
orhan abi bereketli olsun tava yine çıkmış maşallah Seerfafiyet olsun rastgeleAlkis

Bu makara baş üstündeki yere sığımaz öyle küçük değil baş altındaki dolaba rahat sığıyor
istersen buna sağlam bir karabina bağlarsan kullanımı dahada kolay istediğin gibi takıp çıkarıyorsun
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  29.02.2012 martta nereye gidecez balığa ıspartada? abdullah ilbaş 17 3,346 11-03-2012, 18:48
Son Yorum: breda
  işten balığa 14-10 2010 tahsinmersin 35 4,743 22-10-2010, 23:31
Son Yorum: tahsinmersin
  fikret yalçın'la balığa gitti bucalıfikret 59 6,837 09-06-2010, 11:44
Son Yorum: bucalıfikret
  nihayet balığa cıkabildim orhanekmekci 121 14,139 02-03-2009, 14:58
Son Yorum: blue_zaire
  canım sıkıldı gittim balıga LEVREKCİ LeVrEkCi 28 3,669 05-11-2007, 00:43
Son Yorum: DeNiZKuRdU

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi