Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fişherman nerede anlatıımm :)
şimdi bizim site kurucusu fişherman oktay varya o beni aradı dediki site sana emanet ne istersen yap bende allah razı olsun gerekeni yaparım dedim herkes korksun benden muahahahaha

kötüyüm ben kötüüüüü

şaka bi yana oktay diger sitede çıkan büyük bir sorun yüzünden (turkonline)2 gündür çok yogun şekilde olayı çözmeye çalışıyormuş bu sitedeki yavaşlıkta bu yüzden dolayıymış.

siteyi bana emanet ettigi falanda yok akıllı adamdır bilgisayardan anlamadıgımı bilir Smile))
Bul
banada dedi ayenen katılıyorum sana site sizin olsun ben artık yokum dedi......evet beyler açıkarttıımla site satılır varmı alannnnnnnnn, patates,domates,,,siteci geldi hanım......
birgün bizim başkanda bana limanı emanet edip tatile gitmişti garibim açık arttırmayı duydu adrenalini arttı gelince......fisherman bizi öpecek gelince....

sevgiler....
dostlar benden bugünlük bu kadar ben çıkıyorum sitede küçükyalı lakaplı kutsal ile buluşacağım limanda herkese iyi akşamlar diliyorum....oktay sende yukarıdaki mesajlara ithafen ne olur at bu adamı siteden bana da dedi sende yaz diye ben kader kurbanıyım o dedi diye yazdım bütün bunları....hade satılıyor yokmu arttıran beyler aloooo.....
reis te bu arada gelmiş sen kesin bittin bu sefer arkadaş kesin bak duydu geldi adam konuyu silsekmi acaba? olsun o bizi sever insan canlısıdır o fakat reis biraz daha gecikseydin çok cazip fiyata deviriyorduk az kalmıştı, bir dahaki sefere.....

sevgiler hoşçakalmanız dileğiyle iyi akşamlar
fısherman adama olay kolay site falan vermez baksanıza sorver bile istanbulda diye aklı orada garibimin hoh hoh hoh nihat işler kesat gzlliba bakıyomda buralarda viralıyorsun
Bul
Kamil abi puanlaman ve nedenin için çok teşekkür ederim. adam bana açmış telefonu ne diyor biliyormusun. Fisherman nasılsa çanakkalede bize ulaşamaz sişleride çok yoğun, okuyamaz bile konuları biz şu açıkarttırma ile paraları bulup yürürüz çaktırmadan, bu adam nasıl olmuş ya akşama kadar kebap künefe düşünmekten bu hale geldi garibim.
kötü adam yakışıyor bu rumuz ona aslında.....

herşey bir yana hepinizi camia olarak seviyor ve sayıyorum. biliyorumki ben varsam sizler, siz varsanız ben varım aile olduk gerçekten ya...
nihat hariç.....

sevgiler.....
Arkadaş inanın çok moralim bozuldu 4 yıllık bir emek o site eğer düzeltebilirsek 2 aylık bir veri kaybı ile tekrar düzen koyacağız.

Sizleri yanlız bıraktığım için kusura bakmayın
Bul
Kolay gelsin Fisherman,inşallah emeklelerin boşa çıkmasın.
Bul
hayırdır üstadlar... ne alıp na stıyorsunuz mal kelepirmi? Redface
bir olta bir iğne gayri nem kaldı....
    BİGBARO 1968
0+
Bul
fisherman abi kolay gelsin allah yardımcınız olsun inşallah iyi olur
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Palamutlar Nerede? MaVrUşGiL 16 3,167 28-08-2012, 11:35
Son Yorum: rusan