Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15-12tahsin,bahadır,ramiz
merhaba arkadaşlar.
pazartesi akşam ani bir manevrayla balığa gitmeye karar verdim.mod.bahadır,bende gelirim deyince yem olarak 2 kg. sardalyayı aldım.ve ramiz abimizi arayıp bir kolda ona attık.böylece ekibi 3 ledik.gece 22:30 da bahadırla buluşup balçovaya kahveci ramiz abinin mekanına gittik.çaylarımızı içip kahveyi kapatıp,yola koyulduk.avlak yerimize 01:00 gibi vardığımızda rüzgarın fazla olmaması bizi sevindirdi.yerlerimizi ayarlayıp avlanmaya başladık.bahadır betonda,ramiz trolde bende arkasındaki trolde avlanmaya başladık.saat 2 gibi benim avlandığım trole başka trol bordolayınca ramiz abinin yanına gittim.saat 3, ramiz abiye 2 vuruştan başka bir şey yok,bu arada rüzgarda şiddetleniyordu.bu arada benim işaretlerden biri fırlayınca kalama bitmeden misinayı elime aldım,balık durdu.tekrar yürüyeceğini bildiğim için aportta bekledim vee misina hızla akmaya başladı,kalama bitmeden tasmalamak için abandığımda misinam elimin 1 m. ilerisinden koptu.Snifsinf.olası sebebi:rüzgar içitğim sigara külünü yere savurdu,düştüğü yerde kasnağım 60-70 cm ilerideydi ama kalamamın üstüne düşmüş olabilir,15-20 dk.sonrada balık basınca çaat.bu hareketlerden sonra bahadırı aramıza aldık.3 ümüz aynı yerden avlanmaya başladık.ilk balığı ramiz abi aldı.400-500 gr.lık bir ispendek.saat 04:10 da bahadırda bir ispendek aldı.saat 5 e kadar sabrettim ve sonra show a başladım.(balık olunca konuşuyor-demeyin.allah söyletti)kefalleri sabah gün ağardıktan sonra yakaladım,gün ağarınca bahadır spin kamış denemeleri yapmak için buruna gitti,bende balıkları temizledim ve dönüşe geçtik.bu arada söylemeyi unuttum.bahadır aramızdayken 1.5-2 kg luk bir levrek yakaladı,balığı çekti ramiz abim kepçeyi hazırladı,balık suyun üstünde 2 m. ilerimizde şapırdıyarak- gelmem gelmem -diyor,bahadır tutmuş balığı- gelicen gelicen- diyor,balık tam kepçe hizasına giricek çat...misina palaya yakın yerden kopmuş.bahadır adına gerçekten çok üzüldüm.Snifsinf.
ilk resim(04:10 da) bahadırın tesellisi
bu tur burda bitti haftaya yeni tur, yeni bilet.
sağlıcakla kalın.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsin abi, güzel, bir o kadar da macera dolu bir gece... Alkisbalıklar da güzel. bahadır'ın levreği de kaçmasaymış daha da güzel olacakmış. bahadır kardeş umarım bir dahakine daha büyüğünü yakalarsın.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:tahsin abi, güzel, bir o kadar da macera dolu bir gece... Alkisbalıklar da güzel. bahadır'ın levreği de kaçmasaymış daha da güzel olacakmış. bahadır kardeş umarım bir dahakine daha büyüğünü yakalarsın.
sağol hakan .bende bir tane balığı tasmalarken misinayı koparttım ama balığı görmeden oldu,bahadırın balığı gördük,artık kepçeye giricek,buradan balık kaçtımı gerçekten üzücü oluyor.ama bahadırın canı sağolsun.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
güzel bir gece olmuş kaçanlar gelenler koparanlar teselli ikramiyeleri de gelmiş bereketli ve afiyet olsun tahsin abi Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
biraz soğuk, birazda rüzgar,ama genede güzel bir geceydi.teşekkürler murat.Gulumse
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
hareketli bir av gecesi olmus..gelenleri ve kacanlari ile...Seerf
sadece kacanlara uzuldum.Snifsinf.gelseymisler bir o kadar daha guzel olacakmis..ama olsun..
bravo dostlar guzel bir av gecesi..ve tavaliklar ortada..Alkisafiyet olsun
bir dahakine ,misineleri iyi kontrol edin..yazik yaw..
daha da buyuklerine rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tam bir av macerası hepinizi tebrik ediyorum mırmır çok güzelmiş afiyetle ve bereketle yeni avlarınızı bekliyoruz.
Bul
ALTAYLI yazdı:Tam bir av macerası hepinizi tebrik ediyorum mırmır çok güzelmiş afiyetle ve bereketle yeni avlarınızı bekliyoruz.

teşekkür ederim ercan abi.inan bizde bir dahaki avımızı 4 gözle bekliyoruz.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Tahsinim kutluyorum sizleri demekki sizin oralaradada soğuk havada balığa çıkılıyormuş,
Yinede kaçanlardan sonra geriye bayağı balık kalmış bereketli olsun diyorum.AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:hareketli bir av gecesi olmus..gelenleri ve kacanlari ile...Seerf
sadece kacanlara uzuldum.Snifsinf.gelseymisler bir o kadar daha guzel olacakmis..ama olsun..
bravo dostlar guzel bir av gecesi..ve tavaliklar ortada..Alkisafiyet olsun
bir dahakine ,misineleri iyi kontrol edin..yazik yaw..
daha da buyuklerine rastgele

sağol faruk abi.bu avdan gerekli dersler çıkarılmıştır.Smile
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,314 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,509 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  tahsin,ramiz,dr.metin tahsinmersin 43 5,982 06-02-2010, 23:35