16-12-2009, 15:31
merhaba arkadaşlar.
pazartesi akşam ani bir manevrayla balığa gitmeye karar verdim.mod.bahadır,bende gelirim deyince yem olarak 2 kg. sardalyayı aldım.ve ramiz abimizi arayıp bir kolda ona attık.böylece ekibi 3 ledik.gece 22:30 da bahadırla buluşup balçovaya kahveci ramiz abinin mekanına gittik.çaylarımızı içip kahveyi kapatıp,yola koyulduk.avlak yerimize 01:00 gibi vardığımızda rüzgarın fazla olmaması bizi sevindirdi.yerlerimizi ayarlayıp avlanmaya başladık.bahadır betonda,ramiz trolde bende arkasındaki trolde avlanmaya başladık.saat 2 gibi benim avlandığım trole başka trol bordolayınca ramiz abinin yanına gittim.saat 3, ramiz abiye 2 vuruştan başka bir şey yok,bu arada rüzgarda şiddetleniyordu.bu arada benim işaretlerden biri fırlayınca kalama bitmeden misinayı elime aldım,balık durdu.tekrar yürüyeceğini bildiğim için aportta bekledim vee misina hızla akmaya başladı,kalama bitmeden tasmalamak için abandığımda misinam elimin 1 m. ilerisinden koptu.
.olası sebebi:rüzgar içitğim sigara külünü yere savurdu,düştüğü yerde kasnağım 60-70 cm ilerideydi ama kalamamın üstüne düşmüş olabilir,15-20 dk.sonrada balık basınca çaat.bu hareketlerden sonra bahadırı aramıza aldık.3 ümüz aynı yerden avlanmaya başladık.ilk balığı ramiz abi aldı.400-500 gr.lık bir ispendek.saat 04:10 da bahadırda bir ispendek aldı.saat 5 e kadar sabrettim ve sonra show a başladım.(balık olunca konuşuyor-demeyin.allah söyletti)kefalleri sabah gün ağardıktan sonra yakaladım,gün ağarınca bahadır spin kamış denemeleri yapmak için buruna gitti,bende balıkları temizledim ve dönüşe geçtik.bu arada söylemeyi unuttum.bahadır aramızdayken 1.5-2 kg luk bir levrek yakaladı,balığı çekti ramiz abim kepçeyi hazırladı,balık suyun üstünde 2 m. ilerimizde şapırdıyarak- gelmem gelmem -diyor,bahadır tutmuş balığı- gelicen gelicen- diyor,balık tam kepçe hizasına giricek çat...misina palaya yakın yerden kopmuş.bahadır adına gerçekten çok üzüldüm.
.
ilk resim(04:10 da) bahadırın tesellisi
bu tur burda bitti haftaya yeni tur, yeni bilet.
sağlıcakla kalın.
pazartesi akşam ani bir manevrayla balığa gitmeye karar verdim.mod.bahadır,bende gelirim deyince yem olarak 2 kg. sardalyayı aldım.ve ramiz abimizi arayıp bir kolda ona attık.böylece ekibi 3 ledik.gece 22:30 da bahadırla buluşup balçovaya kahveci ramiz abinin mekanına gittik.çaylarımızı içip kahveyi kapatıp,yola koyulduk.avlak yerimize 01:00 gibi vardığımızda rüzgarın fazla olmaması bizi sevindirdi.yerlerimizi ayarlayıp avlanmaya başladık.bahadır betonda,ramiz trolde bende arkasındaki trolde avlanmaya başladık.saat 2 gibi benim avlandığım trole başka trol bordolayınca ramiz abinin yanına gittim.saat 3, ramiz abiye 2 vuruştan başka bir şey yok,bu arada rüzgarda şiddetleniyordu.bu arada benim işaretlerden biri fırlayınca kalama bitmeden misinayı elime aldım,balık durdu.tekrar yürüyeceğini bildiğim için aportta bekledim vee misina hızla akmaya başladı,kalama bitmeden tasmalamak için abandığımda misinam elimin 1 m. ilerisinden koptu.

ilk resim(04:10 da) bahadırın tesellisi
bu tur burda bitti haftaya yeni tur, yeni bilet.
sağlıcakla kalın.