Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazanlar yılbaşını kutlamaya gelmiş
30.12.2009 bu gün yine havayı güzel görünce dayanamayıp doğru sazan yerinde soluğu aldım bu günün nevalasi olarak oltaya bunlar geldi ölçü olarakda ayakkabı numaramı aldım bu sefer 42 numara Siyirdim önce üçleyip bırakmışdım ama sonradan benim arabanın ustası gelince biraz daha devam ettim bir tanede hava kararırken geldi onuda ustaya hediye ettik artık yeter deyip eve doğru yola koyulduk işte sazanlaaar SeerfHappy yem yine mısır tabiki 76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
2009 yıl sonu avların maşallahı vardı,bugünde finali yapmışsınAlkisAlkisAlkisyeni yılda daha büyüklerine bollarına inşallah.Bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
abi yakalaması ne kadar hoşsa bu sazanın temizlemeside o kadar Baby ne sen sor ne ben söyleyim teşekkürler ustam böyle giderse hava yeni yılın ilk günüde oradayım Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil bu guzel boy sazanlari birde guzel boy fotograflar ile suslesen..
gunah abicim ,ayip oluyor sazanlara..Snifsinf
baliklar cok-cok guzel afiyet olsun...Seerf
baliklar kucuk olsa,kucuk fotoya tamam..
ama olmuyor,abicim olmuyor...buyuk balik=buyuk foto
bu boyleSeerf
cok guzel gidiyor avlarin...Alkis
daha da buyuklerine rastgeleSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Gulumsesazanlara güzel kutlama olmuş Gulumseustaa eline sağlık ustalığını konuşturuyorsun maşallah bu kış günlerinde Seerfafiyet olsun rastgele Alkis
Bul
kamil,ellerine sağlık.senenin sonunda,show yapıyon valla.Alkis.
afiyetler olsunGulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Kamil Abi tebrikler yine güzel av yapmışsın Alkis Temizlemesini sevmediğini söylüyorsun da o kadar mısır , küspe yiyen hayvanda biraz gaz kokusu ve büyük iç organlar olması da çok normal Happy Şaka bir yana ; ateşe girince de lezzetli olur , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
abi yeter ya boyle giderse sazan kalmıcak bu ne hız son anda bi açıldın bi açıldın maşallahhhhhhh 41 kere 2010 da boyle olsun inşalah.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
bu ayda bu kadar sazan kuyuyu bulmuşsun rastgelsin ha bak aga kıskanmağa başladım yani yinede daha büyük sazanlara bol şanslar ...
Bul
membayı buldun ustam maşallah diyelim..yalnız kuyuya balıkları salan bir denk gelirse ne olur bilmemSiyirdimşaka bir yana kış ortası güzel avlar..2010dada güzel avlar bekliyorum afiyet olsun..sazanı temizlemek en basiti ustam bi denk getirsemBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Yeni Yeniden Sazanlar yaser2sultan 15 2,732 09-06-2014, 11:17
Son Yorum: sonosmanlı1111
  çöpdeki sazanlar Kamil ILIPINAR 16 3,171 06-01-2010, 16:00
Son Yorum: yalova tatar
  Aralıkta Ankara ve sazanlar anti_x 21 3,777 20-01-2008, 03:22
Son Yorum: Ege
  Sazanlar Yozgattan-2 zabhas 9 1,740 18-01-2008, 17:11
Son Yorum: zabhas
  Sazanlar Yozgattan zabhas 20 3,185 11-01-2008, 09:37
Son Yorum: zabhas
  ilginç renkte sazanlar kaşalot 12 3,197 22-02-2007, 23:38
Son Yorum: tito_adnan
  Bu sazanlar iki yıl önce bayındır barajındın... ookatan 2 2,054 05-10-2006, 22:47
Son Yorum: Avcı Altan
  buda benim sazanlar emrah78 6 2,673 31-07-2006, 10:44
Son Yorum: emrah78
  çipuralar gelmiş ozoca51 5 2,121 29-07-2006, 21:02
Son Yorum: ozoca51

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi