Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30.12.09 sene sonu avı.
gece 22:00 hanımla koçtaştan geldik,otoparkta eşyaları arabadan indirdim.kafayı yukarı kaldırdım,serdo sigarı yukarı tüttürerek,dumana bak,tam balık havası balığa geliyonmu,deyince aklım karıştı.asansör önünde konuştuk,laptop tan yarının kötü olcağını bu gecenin daha iyi olduğunu gösterince karar verdim.bahadırı arayıp,yarın yerine bu gece gidelim dedim ve 23:00da serdar.recep ben ve bahadır yola çıktık.avlak yerine vardığımızda,ilk süpriz (borucu)mustafanını arabasını görmek oldu,2. süpriz eşyaları indirirkende bu sefer ramiz abi,metin ast. ve gökhan 3lüsü yanımıza park ettiler.böylece 3+3+4=10 kişi+3kişide tanımadığımız başka bir ekip vardı(şirinyerden)
bahadır la ben 11 kişinin karşısından avlanmaya başladık.ilk küçük ispendek yakaladım.gece muftelif aralıklarla balıkları çekmeye başladık.gece 3 ten sonra hiç vuruş alamadan sabahı sıyırdık.
daha iyi avlar tüm dostlarıma.
yemConfusedardalya,hamsi
0.22 angel misina
505/3 no iğne
takım :kasnağa sarılı şeytan oltası
not:toplam 6 parça aldım,sabah recep miyavlayınca 1 i ona gitti,eve çıkmadanda 3 tanesini misafiri için serdo ya verdim kalan 2 tanesinin de resimlerini siz dostlarımla paylaşmak kaldı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Güzel bir geceydi Tahsin abi Wink Teşekkürler...
Afiyet olsun, rastgele...Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
güzel bir gece yaşamışsınız afiyet olsun..bahadırım sen sıfırmı çektin yoksaSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
masallah Tahsin yine bos yok..Alkis
yine ekip tam kadro ,guzel bir av..Alkis
bravo dogrusuAlkis
afiyet olsun,,Seerf
bir dahaki avlarinizda daha da buyuklerine
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
araphüso26 yazdı:güzel bir gece yaşamışsınız afiyet olsun..bahadırım sen sıfırmı çektin yoksaSiyirdim
insan boyle sorulari ozelden sorar yaw
sen sifirlar cekerken sana sorduk mu hic?Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:insan boyle sorulari ozelden sorar yaw
sen sifirlar cekerken sana sorduk mu hic?Siyirdim
uykum geldi ya düşünemedimMahcupbahadır özür dilerim..ama sen yinede cevap ver merak ettimSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:uykum geldi ya düşünemedimMahcupbahadır özür dilerim..ama sen yinede cevap ver merak ettimSiyirdim
Hadiordan
cok ucuz bir mazeret..
sana yakistiramadim...
hakikaten uykun gelmis
Bul
Tebrikler Tahsin.Güzel bir gece avı olmuş.Ekibi kutlarım AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
kasap100 yazdı:Güzel bir geceydi Tahsin abi Wink Teşekkürler...
Afiyet olsun, rastgele...Alkis
evet gerçekten güzel bir geceydi fakat gerçek hedefi tutturamadık.inşallah bir dahaki sefere,sende bende güzel bir trofeyle 2010 u açarız.
araphüso26 yazdı:güzel bir gece yaşamışsınız afiyet olsun..bahadırım sen sıfırmı çektin yoksaSiyirdim
sağol hüseyincim.teşekkürler
Albatros-gr yazdı:masallah Tahsin yine bos yok..Alkis
yine ekip tam kadro ,guzel bir av..Alkis
bravo dogrusuAlkis
afiyet olsun,,Seerf
bir dahaki avlarinizda daha da buyuklerine
rastgele
temennilerin için teşekkür ederim faruk abi,inşallah bir dahakine trofe yakalarız.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Tahsin.Güzel bir gece avı olmuş.Ekibi kutlarım AlkisSeerf
ufuk hocam teşekkür ederim.güzel bir gecede ve bu kadar kuvvetli bir ekiplte maalesef şöyle güzel bir trofe çıkmadı.hele 03 ten sonra balık vuruşu bile alamadık.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bu sene bu çinekoplar bitmez 06.12.2014 cumartesi serdal76 12 2,436 09-12-2014, 18:35
Son Yorum: rusan
  Kasım sonu avı orhanekmekci 40 6,304 04-12-2011, 23:26
Son Yorum: orhanekmekci
  kasım sonu Can ARSLAN 11 2,665 15-12-2008, 11:28
Son Yorum: fotokopici
  nisan sonu mayıs başı orhanekmekci 33 5,288 09-05-2008, 23:44
Son Yorum: H.A.R.U.N
  9/6 ve 10/6 raporu ve güzel bir hafta sonu hatırası instinct 25 4,447 10-06-2007, 23:05
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi