31-12-2009, 01:14
gece 22:00 hanımla koçtaştan geldik,otoparkta eşyaları arabadan indirdim.kafayı yukarı kaldırdım,serdo sigarı yukarı tüttürerek,dumana bak,tam balık havası balığa geliyonmu,deyince aklım karıştı.asansör önünde konuştuk,laptop tan yarının kötü olcağını bu gecenin daha iyi olduğunu gösterince karar verdim.bahadırı arayıp,yarın yerine bu gece gidelim dedim ve 23:00da serdar.recep ben ve bahadır yola çıktık.avlak yerine vardığımızda,ilk süpriz (borucu)mustafanını arabasını görmek oldu,2. süpriz eşyaları indirirkende bu sefer ramiz abi,metin ast. ve gökhan 3lüsü yanımıza park ettiler.böylece 3+3+4=10 kişi+3kişide tanımadığımız başka bir ekip vardı(şirinyerden)
bahadır la ben 11 kişinin karşısından avlanmaya başladık.ilk küçük ispendek yakaladım.gece muftelif aralıklarla balıkları çekmeye başladık.gece 3 ten sonra hiç vuruş alamadan sabahı sıyırdık.
daha iyi avlar tüm dostlarıma.
yem
ardalya,hamsi
0.22 angel misina
505/3 no iğne
takım :kasnağa sarılı şeytan oltası
not:toplam 6 parça aldım,sabah recep miyavlayınca 1 i ona gitti,eve çıkmadanda 3 tanesini misafiri için serdo ya verdim kalan 2 tanesinin de resimlerini siz dostlarımla paylaşmak kaldı.
bahadır la ben 11 kişinin karşısından avlanmaya başladık.ilk küçük ispendek yakaladım.gece muftelif aralıklarla balıkları çekmeye başladık.gece 3 ten sonra hiç vuruş alamadan sabahı sıyırdık.
daha iyi avlar tüm dostlarıma.
yem

0.22 angel misina
505/3 no iğne
takım :kasnağa sarılı şeytan oltası
not:toplam 6 parça aldım,sabah recep miyavlayınca 1 i ona gitti,eve çıkmadanda 3 tanesini misafiri için serdo ya verdim kalan 2 tanesinin de resimlerini siz dostlarımla paylaşmak kaldı.