Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
şile
bugün şiledeydik,tabii ben durgun karadenizi görünce içim kıpır kıpır etti,
arabada at çek için uyduruk bir kamış ve makine bulunduruyorum hemen ona rapala takıp sağa sola atçek yapmaya başladım ama ne yazık hiçbirşey denk gelmedi.acil bir spin kamış almam lazım çok pratik oluyor.
şile mükemmel biryer bahara dalmaya gideceğim o kayaların ve ufak adacıkların etrafına.
şile görülmesi gereken harika biryer arkadaşlar.
silahmı Siyirdim çocukların silah arkadaşın elindeydi balık denk gelirse acil kepçe bulmanız lazım dedim oda sen tut ben vururum dedi silah onun için yani GulumseSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Nihat sen de bizim gibi spin kamışla atçek avcılığına alıştın gibime geliyor.Çok zevklidir.
Hele merada balık varsa değme keyfine.Rastgele Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Nihat sen de bizim gibi spin kamışla atçek avcılığına alıştın gibime geliyor.Çok zevklidir.
Hele merada balık varsa değme keyfine.Rastgele Seerf
evet ufuk hocam hem pratik hem zevkli Gulumse acil bir makine almam lazım.
Bul
Ufak bir shimano yakışır,hesaplı tarafından. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
2 ve 3ncü resimlere bayıldım. O suların zamanını öğrenenler sanırım muhteşem işler çıkarır
Bul
resimler harika nihat eline sağlık.AlkisAlkisAlkis
Bul
O bölgeyi iyi tanırım ama hiç av yapmadım şu bahsettiğin kamış olayını bi ara bana da anlatırsan bende almak istiyorum nihat.acemilikten bisürü işe yaramaz malzeme doldu .
Bul
baharı bekleme bırak kendini sulara uygun ekipmanla gram üşümezsin
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:baharı bekleme bırak kendini sulara uygun ekipmanla gram üşümezsin
Bu dalma işini nasıl çözerim acaba çok istiyorum ama tırsıyorumNayirolamaz
Bul
HIDIR yazdı:baharı bekleme bırak kendini sulara uygun ekipmanla gram üşümezsin
benim elbise 5 mm hıdır cesaret edemiyorum.
levend yazdı:Bu dalma işini nasıl çözerim acaba çok istiyorum ama tırsıyorumNayirolamaz
yazın denemeler yaparız levent fenerde Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi