Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese Selam
Nihat(Levrekçi) beyle yaptığımız görüşmelerden sonra sayfamıza sponsor olmaya karar verdik.Anlaşmamızın her iki taraf açısındanda hayırlı olmasını dilerim.Umarım ki bu anlaşmamız uzun yıllar devam eder.
Kamil bey aramıza hoş geldiniz, hayırlı olmasını dilerim. Güzel paylaşımlar dileğiyle, hayırlı işler, rastgele. Alkis
Bul
Hayirli olsun,,Alkis
Kamil,sizlerede hayirli islerSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Kamil hayırlı olsun bir kapımız daha oldu umarım kısa zamanda ziyaret ederiz.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
hayırlısı olsun bol müşteriler.AffetAlkisAlkis
Bul
rastgele balıkçılığa ve sitemize hayırlı olsun.
seneler önce rastgele balıkçılıktan 2 tane sheksper makine almıştım hala daha dururlar kullanırım o makineleri,inşallah bundan sonrada malzeme konusunda rastgele balıkçılıktan hem bilgi olarak hemde malzeme olarak yardım alacagız.
özellikle shimano makinelerde bizlere çok faydaları olacagını düşünüyorum.
bu arada sedatada (tropheus)rastgele balıkçılıga bizden bahsettiği için bizede rastgele balıkçılıgı önerdiği için teşekkür ederiz.
hayırlı olsun.
Bul
LeVrEkCi yazdı:rastgele balıkçılığa ve sitemize hayırlı olsun.
seneler önce rastgele balıkçılıktan 2 tane sheksper makine almıştım hala daha dururlar kullanırım o makineleri,inşallah bundan sonrada malzeme konusunda rastgele balıkçılıktan hem bilgi olarak hemde malzeme olarak yardım alacagız.
özellikle shimano makinelerde bizlere çok faydaları olacagını düşünüyorum.
bu arada sedatada (tropheus)rastgele balıkçılıga bizden bahsettiği için bizede rastgele balıkçılıgı önerdiği için teşekkür ederiz.
hayırlı olsun.
Bende teşekkür ederim. Sheksper yılların kalitesiydi kamış ve makine üzerine ama kullanan arkadaşlardan daha adını duymuyoruz.Hadiordan
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Her şeyden önce hayırlı olsun ve keyifli paylaşımlar dilerim. Tecrübeleriniz ve yenilikler ile ilgili faydanızın olacağından hiç kuşkumuz yok. Hoşgeldiniz
Bul
Hayırlı olsun Kamil.
Bornova - izmir
Bul
Ailemize hayırlı olsun,tabiki size de Kamil bey..Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi