15-01-2010, 18:41
Nihat(Levrekçi) beyle yaptığımız görüşmelerden sonra sayfamıza sponsor olmaya karar verdik.Anlaşmamızın her iki taraf açısındanda hayırlı olmasını dilerim.Umarım ki bu anlaşmamız uzun yıllar devam eder.
Herkese Selam
|
15-01-2010, 18:41
Nihat(Levrekçi) beyle yaptığımız görüşmelerden sonra sayfamıza sponsor olmaya karar verdik.Anlaşmamızın her iki taraf açısındanda hayırlı olmasını dilerim.Umarım ki bu anlaşmamız uzun yıllar devam eder.
15-01-2010, 18:54
Kamil bey aramıza hoş geldiniz, hayırlı olmasını dilerim. Güzel paylaşımlar dileğiyle, hayırlı işler, rastgele.
![]()
15-01-2010, 19:14
Hayirli olsun,,
![]() Kamil,sizlerede hayirli isler ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
15-01-2010, 19:27
hayırlısı olsun bol müşteriler.
![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
15-01-2010, 19:58
rastgele balıkçılığa ve sitemize hayırlı olsun.
seneler önce rastgele balıkçılıktan 2 tane sheksper makine almıştım hala daha dururlar kullanırım o makineleri,inşallah bundan sonrada malzeme konusunda rastgele balıkçılıktan hem bilgi olarak hemde malzeme olarak yardım alacagız. özellikle shimano makinelerde bizlere çok faydaları olacagını düşünüyorum. bu arada sedatada (tropheus)rastgele balıkçılıga bizden bahsettiği için bizede rastgele balıkçılıgı önerdiği için teşekkür ederiz. hayırlı olsun.
15-01-2010, 20:07
LeVrEkCi yazdı:rastgele balıkçılığa ve sitemize hayırlı olsun.Bende teşekkür ederim. Sheksper yılların kalitesiydi kamış ve makine üzerine ama kullanan arkadaşlardan daha adını duymuyoruz. ![]()
15-01-2010, 20:27
Her şeyden önce hayırlı olsun ve keyifli paylaşımlar dilerim. Tecrübeleriniz ve yenilikler ile ilgili faydanızın olacağından hiç kuşkumuz yok. Hoşgeldiniz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|