Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çok değerli bir tablo...
Değerli Arkadaşlar...

Aşağıdaki resim benim için bir tablo niteliğindedir..Bir gün tuttuğumuz alabalıkların kap içinde çekilmiş sıradan bir resimdir.Aslında uzak çekimdir.Boş bir zamanımda o resimden bir kısmını büyüttüm.Ortaya bu görüntü çıktı..Benim çok hoşuma gitti..Sizin de görmenizi istedim..

Selamlar...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hay maaşallah çok güzelSeerf balıklara bakılırsa güzel avlara devam ediyorsun.

ahmet abi nasılsın özlettin kendini umarım iyisindir.
bu güzel avlarının devamını diliyorum
Bul
şu benekler yokmu abi gerçekten harika teşekkürler.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
E alabalık olunca heryerde güzel görünüyor
Bu arada resimde çok net çok güzel ben arşivime attım bile bencede tam çerçevelik.Gulumse
Bul
ustam61 yazdı:AlkisAlkisAlkisTam çerçevelettirip misafir odasının duvarına asılacak bir tablo.Hele hele kırmızı benekli alabalık olması nedeniyle paha biçilemeyecek bir şahaser bence.AlkisAlkisAlkis

Evet Hayrettin Ustam...Benim her an gözümün önünde olan bir resimdir bu..Gerçekten değer biçilemez..

İlgine teşekkürler...
Bul
Ahmet abi poster niteliğindeki bu güzel avlarının devam etmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
FuRkAn * yazdı:hay maaşallah çok güzelSeerf balıklara bakılırsa güzel avlara devam ediyorsun.

ahmet abi nasılsın özlettin kendini umarım iyisindir.
bu güzel avlarının devamını diliyorum

İlgine teşekkürler Evlat..Sağolasın..Ben de sizleri özledim..Ben herzamanki gibi çok iyiyim şükürler olsun..Yerine bir kaç kere baktım ama seni göremedim..Resimler geçen sezondan kalma..Ama şafak saymaya başladım..

Gel 84 gün gel....

Sevgiler...
Bul
bahriyeli yazdı:şu benekler yokmu abi gerçekten harika teşekkürler.Alkis

Evet sevgili İsmail..Ben yıllardır gördüğüm halde asla doyamayacağım bu güzelliklere...

İlgine ben teşekkür ederim..

Sevgiler...
Bul
filargoz53 yazdı:E alabalık olunca heryerde güzel görünüyor
Bu arada resimde çok net çok güzel ben arşivime attım bile bencede tam çerçevelik.Gulumse

Muharrem Bey...

Rizeli olduğunuz yazdığına göre bu işe merak olması lazım sizde de...Siz arşiv isteyin yeter ki...Benim daha önce yolladığım resimlere bakarsanız bir çok benzerini bulabilirsiniz...

İlginize teşekkürler...Selamlar...
Bul
Abi süper bir tablo hakikaten Alkis Ne tarafın balıkları bunlar ? Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi