Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıkçı
Hergün nefis balıklar tutan balıkçıya, balıkları başkası kapmasın diye bekleyen restorant sahibi bir gün sorar;
Sen bu balıkları tutmak için hergün kaç saat çalışıyorsun?
Balıkçı 4 saat diye, cevap verir.
Peki kalan zamanında ne yapıyorsun? diye sorar restorant sahibi.
Balıkçı da; içki içiyorum, gitar çalıyorum, sevgilimle oynaşıyorum,
Restorant sahibi, peki günde 8 saat çalışsan, çok kazanıp bir tekne alsan, yanında adam çalıştırsan, sonra 2-3 derken, bir tekne filosu kursan,
Balıkçı; peki ne olacak öyle yapınca?
Restorant sahibi; Ne olacağımı var? Büyük tekneler alırsın, konserve, ihracat işi derken borsaya girersin, çok ama çok para kazanırsın.
Balıkçı, peki o zaman ne yapacam?
Restorant sahibi; paran bol olur, sen çalışmazsın bile, senin yerine başkaları çalışır.
Balıkçı;
-eeee?
Restoran Sahibi ;
-ee simi var? gitar çalarsın, içki içersin, sevgilinle oynaşırsın,
Balıkçı, hayret bi şeymişin ya. Ben bunları zaten yapıyorum.
Bul
insan ömrü zaten uzun değil,geçirilen en güzel zamanlar kar kalır,hayatı doya doya yaşamaya bakın.Doğru mu anlamışım?Seerf
Bul
doğru söze ne hacet Gulumse
bende aynısını düşünüyorum hayatım boyunca çalışarak hayatı geçirmektense yeterince çalışmak kendime vakit ayırmak daha iyi diye düşünüyorum ama hayat buna izin vermiyor o başka Seerf
Bul
hayatta ne kadar calismaya gerek duyulursa,bir o kadar kendine de vakit ayirmak gerekiyor..
bir bahar gelsin,kismetse bak ogleden sonra nasil vakit ayriliyor...dogru Imaret`eSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:hayatta ne kadar calismaya gerek duyulursa,bir o kadar kendine de vakit ayirmak gerekiyor..
bir bahar gelsin,kismetse bak ogleden sonra nasil vakit ayriliyor...dogru Imaret`eSiyirdim
Sık dişini Faruk,marta şunun şurasında ne kaldıSiyirdim
Teşekkürler LeventAlkis
Bornova - izmir
Bul
Şevkle çalışmak için yeterince dinlenmeye ve eğlenmeye ihtiyacımız var.Şartlar el verdiği ölçüde kendimize de zaman ayırmalıyız.Hani deriz ya kendine iyi bak diye.
İşte öyle birşey..
GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
orhanekmekci yazdı:Sık dişini Faruk,marta şunun şurasında ne kaldıSiyirdim
Teşekkürler LeventAlkis
sika-sika dis kalmadi Orhan abi...Siyirdim
bu soguklarda bonus oldu...Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
AlkisBenim çok sevdiğim fıkralardan biri olup tam ibretliktirAlkis
Bul
demek adam zenginmiş bu işi obi olarak yapıyor anladığım kadarıyla.Smile
Bul
Bende sizlere çok teşekkür ederimSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  amerikalı vs Türk balıkçı meteor 19 4,627 12-10-2008, 20:33
Son Yorum: istavrit

Hızlı Menü: