Yorumları: 256
Konuları: 13
26-01-2010, 18:15
(Son Düzenleme: 29-01-2010, 12:56, Düzenleyen: MaVrUşGiL.)
Daha önce yapıldımı bilmiyorum ama istanbulda bir buluşma yapalım diyorum arkadaşlar. Çoğu arkadaşaımız belkide birbirlerini sadece forumdan ismen tanıyorlar. Yeni katılan arkadaşlarımızın daha iyi foruma adapte olması ki bunlardan biride benim. Daha yararlı olacağı kanaatindeyim.Tarih olarak
31 ocak 2010 pazar saat 17:30 yer beşiktaştaki motor iskelesinin önünde buluşulacak.
1-rasgelebalık
2-levrekci
3-furkan
4-balık and ozan
5-tropheus
6-goktug ve babası
7-kamil ılıpınar
8-instinct
9-mavruşgil
10-
Yorumları: 47
Konuları: 5
bende uzun zamandır böyle bişi bekliyorum.olursa çok güzel olur
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
konuyu gec acmıssın ama 7 ocak gecmedımı yaw.

NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Tropheus yazdı:konuyu gec acmıssın ama 7 ocak gecmedımı yaw.

Tamamdır sedat, ben 7 şubat olarak gerekli düzeltmeyi yaptım. Anladığım kadarıyla üstadda 7 şubat ı düşünüyordu..
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
MaVrUşGiL yazdı:Tamamdır sedat, ben 7 şubat olarak gerekli düzeltmeyi yaptım. Anladığım kadarıyla üstadda 7 şubat ı düşünüyordu..
7 şubatsa bana uyar yeter ki yer konusunda anlasalım saat 4ten sonra gelmeya çalısırım.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ben bir hafta ctesi bir hafta pazar çalışıyorum yalnız şu kar günleri biraz karıştırdı,normal şartlarda bu hafta sonu ctesi çalışıp 7 şubat pazar çalışıyor olacağım,
bence bunu hafta içi kapalı bir mekanda yapsak çok daha güzel olur,hem kapalı mekanlar boş olur hem hafta sonu mekan kalabalık sorunu olmaz.
mekan olarakta orta biryer bulmak lazım vherkesin gidebileceği orta biryer olursa güzel olur.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
rasgelebalık yazdı:Daha önce yapıldımı bilmiyorum ama istanbulda bir buluşma yapalım diyorum arkadaşlar. Çoğu arkadaşaımız belkide birbirlerini sadece forumdan ismen tanıyorlar. Yeni katılan arkadaşlarımızın daha iyi foruma adapte olması ki bunlardan biride benim. Daha yararlı olacağı kanaatindeyim.Tarih olarak
7 şubat 2010 pazar öğleden sonra diye düşünüyorum. Yer olarak ise katılımcıların durumuna göre herkesin rahat ulaşabileceği oratak bir yer olur diye tahmin ediyorum
Kamil bey zaman zaman İstanbul'da da bu türden organizasyonlar düzenliyoruz.
http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=339 linkindeki konuları incelerseniz Yeşilköy,Kartal (2 kez),Tarabya,Boğazın anadolu yakası vb..gibi yerlerde değişik zamanlarda bir çok buluşma gerçekleştirdik.Özellikle İlk Kartal organizasyonumuz katılımcı sayısı en yüksek olan ve ince saz..
![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
dahil olmak üzere (tahmin ederim tüm arkadaşlarımız kolay kolay unutmaz)
arkadaşlık ve dostluğun zirve yaptığı etkinliklerimiz oldu.İstanbul harici illerden bir çok arkadaşımız bizlerle oldu..
İzmir yöresi sık sık organizasyon düzenlemekte.İstanbul için de mutlaka buluşmalarımız olacaktır.Gündemimizde zaten..
Önümüzde Erdek Turan Köy'de Büyük Organizasyon var,ağırlığımızı oraya verdik.Meteoroloji haberlerinden pek hoşlanmadığımız bu günlerde her halde İstanbul için ancak bir kapalı mekanda sohbet,hasret giderme,tanışma toplantısı olabilir belki.(Bu benim düşüncem tabiki,arkadaşlarımızdan talep gelirse toplanmak neden olmasın..
![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
)
Yorumları: 47
Konuları: 5
Yarından itibaren hava sıcaklıkları yükseliyor.15-16 ya kadar.Bence güzel olacaktır.Heyecanla bekliyorum ben
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
erdek buluşmasından önce bencede bi toplanmak iyi olur en azından sohbet amaçlı kapalı bir mekanda bol çaylı iyi bir sohbet güzel olacaktır.
günü saati mekanı herkese uydurmak çok zor olsa da en uygunu yakalamaya çalışalım.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
LeVrEkCi yazdı:erdek buluşmasından önce bencede bi toplanmak iyi olur en azından sohbet amaçlı kapalı bir mekanda bol çaylı iyi bir sohbet güzel olacaktır.
günü saati mekanı herkese uydurmak çok zor olsa da en uygunu yakalamaya çalışalım.
Kısmet diyelim fikir çok güzel