Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul buluŞmasi
Daha önce yapıldımı bilmiyorum ama istanbulda bir buluşma yapalım diyorum arkadaşlar. Çoğu arkadaşaımız belkide birbirlerini sadece forumdan ismen tanıyorlar. Yeni katılan arkadaşlarımızın daha iyi foruma adapte olması ki bunlardan biride benim. Daha yararlı olacağı kanaatindeyim.Tarih olarak
31 ocak 2010 pazar saat 17:30 yer beşiktaştaki motor iskelesinin önünde buluşulacak.

1-rasgelebalık
2-levrekci
3-furkan
4-balık and ozan
5-tropheus
6-goktug ve babası
7-kamil ılıpınar
8-instinct
9-mavruşgil
10-
bende uzun zamandır böyle bişi bekliyorum.olursa çok güzel olur Smile
Bul
konuyu gec acmıssın ama 7 ocak gecmedımı yaw.SiyirdimSiyirdim
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:konuyu gec acmıssın ama 7 ocak gecmedımı yaw.SiyirdimSiyirdim

Tamamdır sedat, ben 7 şubat olarak gerekli düzeltmeyi yaptım. Anladığım kadarıyla üstadda 7 şubat ı düşünüyordu..
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Tamamdır sedat, ben 7 şubat olarak gerekli düzeltmeyi yaptım. Anladığım kadarıyla üstadda 7 şubat ı düşünüyordu..
7 şubatsa bana uyar yeter ki yer konusunda anlasalım saat 4ten sonra gelmeya çalısırım.Alkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ben bir hafta ctesi bir hafta pazar çalışıyorum yalnız şu kar günleri biraz karıştırdı,normal şartlarda bu hafta sonu ctesi çalışıp 7 şubat pazar çalışıyor olacağım,
bence bunu hafta içi kapalı bir mekanda yapsak çok daha güzel olur,hem kapalı mekanlar boş olur hem hafta sonu mekan kalabalık sorunu olmaz.
mekan olarakta orta biryer bulmak lazım vherkesin gidebileceği orta biryer olursa güzel olur.
Bul
rasgelebalık yazdı:Daha önce yapıldımı bilmiyorum ama istanbulda bir buluşma yapalım diyorum arkadaşlar. Çoğu arkadaşaımız belkide birbirlerini sadece forumdan ismen tanıyorlar. Yeni katılan arkadaşlarımızın daha iyi foruma adapte olması ki bunlardan biride benim. Daha yararlı olacağı kanaatindeyim.Tarih olarak
7 şubat 2010 pazar öğleden sonra diye düşünüyorum. Yer olarak ise katılımcıların durumuna göre herkesin rahat ulaşabileceği oratak bir yer olur diye tahmin ediyorum
Kamil bey zaman zaman İstanbul'da da bu türden organizasyonlar düzenliyoruz.http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=339 linkindeki konuları incelerseniz Yeşilköy,Kartal (2 kez),Tarabya,Boğazın anadolu yakası vb..gibi yerlerde değişik zamanlarda bir çok buluşma gerçekleştirdik.Özellikle İlk Kartal organizasyonumuz katılımcı sayısı en yüksek olan ve ince saz..[Resim: icon7.gif] dahil olmak üzere (tahmin ederim tüm arkadaşlarımız kolay kolay unutmaz)
arkadaşlık ve dostluğun zirve yaptığı etkinliklerimiz oldu.İstanbul harici illerden bir çok arkadaşımız bizlerle oldu..
İzmir yöresi sık sık organizasyon düzenlemekte.İstanbul için de mutlaka buluşmalarımız olacaktır.Gündemimizde zaten..
Önümüzde Erdek Turan Köy'de Büyük Organizasyon var,ağırlığımızı oraya verdik.Meteoroloji haberlerinden pek hoşlanmadığımız bu günlerde her halde İstanbul için ancak bir kapalı mekanda sohbet,hasret giderme,tanışma toplantısı olabilir belki.(Bu benim düşüncem tabiki,arkadaşlarımızdan talep gelirse toplanmak neden olmasın..[Resim: icon7.gif])
Bul
Yarından itibaren hava sıcaklıkları yükseliyor.15-16 ya kadar.Bence güzel olacaktır.Heyecanla bekliyorum ben Smile
Bul
erdek buluşmasından önce bencede bi toplanmak iyi olur en azından sohbet amaçlı kapalı bir mekanda bol çaylı iyi bir sohbet güzel olacaktır.
günü saati mekanı herkese uydurmak çok zor olsa da en uygunu yakalamaya çalışalım.
Bul
LeVrEkCi yazdı:erdek buluşmasından önce bencede bi toplanmak iyi olur en azından sohbet amaçlı kapalı bir mekanda bol çaylı iyi bir sohbet güzel olacaktır.
günü saati mekanı herkese uydurmak çok zor olsa da en uygunu yakalamaya çalışalım.

Kısmet diyelim fikir çok güzel Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstanbul Lüfer'e Hasret Kalmasın musty34 1 1,695 23-10-2010, 20:07
Son Yorum: musty34
  İstanbul,İstanbul Vedat Abayoğlu 9 1,719 19-03-2010, 00:47
Son Yorum: aygroup
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,968 27-12-2009, 02:12
Son Yorum: yycolak
  Galata köprüsü yasağı -12,03,09-istanbul ilerya 19 4,037 12-03-2009, 23:21